11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaslar bu etkinlikleri her gun yapalim artik gundemde yarim saat 1 saat kalsak fayda faydadir. Katilan katilsin katilmayanda gitsin ilani beklesin onlara diyecegim bisey yok artik. Gundeme girsekte girmesekte yapalim diyorum. Ben artik duyum almak istemiyorum ilan istiyorum gelsin su ilan artik.
-
@lion Benim sitemimin hedefi kesinlikle siz değilsiniz hocam. Size yanıt verdim muhatap alarak zaten. Ancak bazi arkadaşların etiketleme yapmadan 'ortadan ortadan' yürüyerek niyet metrelik yapması sizce de hoş mu?
Sizin tepkiniz kuruma hocam yazdıklarınızın farkındayım. Kurumla da ilişiğim emin olun ki 3 aydan çok çok fazla. Ama doğrudan ve kaçak güreşerek hedef gösteren, oligarklaşmıs bir kaç hesap var başlıkta. Kendi faşizmlerini estiriyorlar burada. Kendi dediklerine uyan şeyler dışında söz söyleyen kimseyi barındırmıyorlar. Utanmasalar forumun sahibi @paretowilfredo üstadı da barındırmayacaklar. Ben kuruma onun bizzat haftalar önce verdiği duyumun alımıyla atandım. Daha nice sınava boyle girdim. Kusurabakmayın hocam o ama bu şekilde davranan arkadaşlar bu forumda ne yapıyorlar o zaman? Parça parça aktardıklarımı bizzat kendim gelip paylaşmak istedim. Olumsuzluklar var, ama ne dedim sonunda? Etkinlik yapın. Bakan hanıma kadar yazılan çizilenler erişebiliyor. Her bürokrat bi şekilde adı geçen etkinliği takip ettiriyor ekiplerine vs.Önemi yok ama. Buradaki bu oligarşi sürdükçe buraya adım atılmaz. Sizin çabalarınız takdire sayan ama buradaki bazi hesaplar niyet okumak yerine aynaya baksınlar önce bi.
Saygılar hocam. Başlığı meşgul ettiğim için de yönetim kusurumabakmaz umarım. -
@godot Bazıları vardır kötülüğünü gizleyerek çıkar insan içine. Yüzüne bakarsın da anlayamazsın. Burada bakılacak yüz yok sadece hesaplar var. Kimsenin kimliği bilinmiyor. Bu durumlarda ise kişinin kendi hisleri ve vicdanı ortaya çıkıyor. Ben yazınızı ilk görenim desem yeridir. Üsttekini okurken sizinki düştü önüme. Yazı yazarken gösterdiğiniz özen bile yüzünüze baktırmaya gerek duymuyor. Kimliğinize, yüzünüze gerek yok. Kimin ne niyetle yazdığı anlaşılıyor. Forum burası herkesi barındırır. Önemli olan bunları hissederek veya doğru olanı baskın şekilde sürdürerek bu yapıyı kırmak.
-
@godot Mücadelemiz salt bir yönde değil böylelerine de karşı esasen. Vicdan sahibi olmasanız böylesine bir açıklama dahi yapmazdınız.
-
Değerli arkadaşlar evet sapla samanı karıştırmamak lazım. Kimsenin şahsını hedef almadan düşüncelerimizi dile getirelim. @Godot kardeşimizide forumdan uzun zamandır tanıyoruz. Şahsen art niyet vs taşıdığını düşünmüyorum. İlanın gelmemesini isteyecek değil. Ennihayetinde atanmış yola revan olmuş. Tepkilerimizi direkt kuruma yönelik verelim. Olumsuz duyum paylaşan niyeti iyi olan bildiğimiz ettiğimiz kardeşlerimizi yaftalamamaya dikkat edelim. Kimseyi kırmayacağız. Bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Anlık sinirleniyoruz evet iletiler giriyoruz duruma gösterdiğimiz tepkiler yanlış anlaşılabiliyor bu konuda daha hassas olalım. @paretowilfredo kardeşim sende lütfen şahsına vs algılama burda yazılanları hepimiz seni biliyoruz niyetini amacını biliyoruz bunu burda dile getirmeye bile gerek yok. Sadece 2 yıldır beklenen bir ilanın hala gelip gelmemesi konusunda ki kimi belirsizlikler fazlasıyla yıprattı bekleyenleri. Bu açıdan bakın lütfen. Ve kimse kimseye kırılmasın. Biz burada kocaman bir aileyiz.
-
Evet arkadaşlar cuma günü için bir etkinlim planlaması yapmamız mümkün mü? Özellikle diğer sosyal medya gruplarını takip eden kardeşlerimiz oralarda bu yönde bir hazırlık var mı? Haftada 2 etkinlik yaparsam bu aralar güzel olur. Yok mu yakınlarda yapılacak bir aktivite. 10 kişi 20 kişi neyse ne en azından bir nebzede olsa sesimizi duysunlar bari.
-
@gölge07 kardeşim biz burda forum ahalisi olarak tag belirleyip birkaç gün önceden bunu duyurup saatini vs bu şekilde etkinlik yapamaz mıyız? İlla başka grupların belirlediği bir etkinlik üzerinden mi olması lazım? Twitter mecrasına yabancı olduğum için soruyorum bunu.
-
@lion onu diyorum hocam iste bende kullanmiyorum fazla sadece etkinlik icin actim hesap o yuzden az cok her gun yapalim diyorum mumkunse eger.
-
@hellsing, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@müşrif sınav yaparlarsa demek istedim, bu şekilde olsun demedim. Mecbur kalırsak sınava gireceğiz sen bunu haksız gördüğün için sınava girmeyecek misin. Stresten okuduğunuzu anlamıyorsunuz. A grubuna hazırlanan herkes mülakat ve kurum sınavlarının bilinciyle bu sürece atılıyor, baştan kabul ediyorsun zaten. Adamlar sana bana sormadan al kardeşlerim bu da kurum sınavın derse razı olduğum şekli budur. Yoksa puanla atanmayı herkes istiyor.
-
Bir delikanlı veya hanımefendi yok mu ya para toplasın 1 hafta boyunca tag alalım etkinlik yapalım. Ilk pey benden 50 tl
-
Bence de gerekirse ücretiyle bir tag çalışması yapalım böylece gündemde üst sıralarda oluruz.Normal yollarla etkinliğe katılım da çok az maalesef.
-
150 200 kişilik ilanlar geldi mi avv ovv mov diye sesler çıkarmayın etkinliğe katılın
https://www.youtube.com/watch?v=LjopEDEqj1E -
@aslanakbey55 avv ovv movv bi an gülesim geldi hocam...Allah yüzümüze baksin da güzel bi sekilde kurtulalım şu süreçten bugun kandil dua edeyim bari
-
@müşrif dostum en iyi çözüm merkezi atama ile A grubu atamaları yapılması yeterlilik kısmında zaten sınav ve mülakat oluyor yine atandıktan sonra 3 yıl sonra mülakat yapılmalı mesleki açıdan gerçekten " yetersiz bir durum varsa " kişi düz memur yapılmalı.Yanlız bu komisyonlar çeşitli unvan ve uzmanlardan oluşmalı itiraz ve kanuni yollar açık olmalı.İşte bunu Türkiye yapabilirse hem istihdam açısından Avrupa'nın bile üstüne çıkabilir aynı zamanda devlet kademelerinde de liyakat sağlanır.Mülakat meslek niteliği açısından şart söylemini savunanlar içinde tutunacak hiç bir dal kalmaz..
-
Evet kardeşimizinde dediği gibi para toplanıp bir tag alma imkanı olursa bende kendi namına karınca kararınca destekte bulunurum. Daha önce bu tarz bir organizasyon yapan hoca veyahut arkadaş var ise yapabiliriz bunu. Burayı takip eden ve diğer platformlarda da bulunan arkadaşlar bu düşünceyi oralarda da bir paylaşsın. Olumlu dönüş olursa organize olup işe koyulalım. Bakın arkadaşlar önemli dönemlere giriyoruz. Malum önümüz ramazan daha sonra bayram vs derken kpss sath-ı mahaline giriyoruz. Dolayısı ile bu dönemlerde yapılacak aktiviteler önem arz ediyor. Aman canım ilan mayıs gibi gelir herhalde o kadarda değil diye düşünmeyelim. Gevşeme ve rehavet olursa 2 yıldır nasıl gelmiyorsa bu dönemde pas geçebilir. İşte bütün bunlardan ötürü taşın altına hepberaber elimizi koyma zamanı geldi ve geçiyor bile.
-
Etkinlik için bir arkadaşımız para toplamaya başlasın şimdiden bence. Guy sınavından sonra düzenli aralıklarla etkinliklerimizi yapmaya başlayalım. Arkadaşımızın da dediği gibi bu aralar işi sıkı tutmamız lazım.
-
etkinliğe katılım çok az oluyo hep aynı kişiler 300 kişi bile katılsa kişi başına 100 rt yapılsa 30000 tweet eder rahat gündeme gireriz
-
Bence 50 teftiş 200 denetmen gelecek bu da 2021 kpssden sonra olacak
-
@urfaspor63 Benden de 50 tl
-
Facede gördük güvenilir kisiler de 50 kisi diye duymuslar.. ne olacak simdi boyle