11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Değerli arkadaşlar etkinliğe katılın lütfen. On dakika arayla bile olsa bir şeyler yazın. Gündeme girdik an itibariyle. Beraber güçlüyüz!
-
Şu an 1800 tweet oldu gündemde 18. Sıradayız top 5’e zorlamalıyız!
-
Girdik mi gündeme. Kıpırdanma var mı? Yazıyoruz ama.
-
@lion gündeme girdik katılım az olmasına rağmen baya kaldık hatta hala 20.sırada gözüküyoruz, bol bol etiket yaptık umarım bir yetkili dikkate alır, katılım fazla olsa sık sık yaparız çok etkili olur ama maalesef bir avuç insanız
-
@kubizm-m ben niye göremiyorum kardeşim gündemde.
-
Çünkü düşmüş kardeş, etkinlik sırasında da göremiyorsanız gündem ayarlarınızı kontrol edin, dünya gündemini takip ediyor olabilirsiniz
-
Daha sık etkileşim ve farklı kişiler olsaydı yukarılara çıkardık gündemde. Umudumuz bitmesin hiç.
-
Herkesin eline sağlık. Etkileşim olmamasının sebebi böyle anlık etkinlik yapılacağının söylenmesi bence. Birkaç gün önceden tag belli olacak şekilde etkinlik duyurulursa daha makbul olur. Yinede umarım sesimizi duymuşlardır ilgili merciiler
-
Anlık mı??? cumadan beri duyuru yapılıyor facebookta, twitterda, vatsap gruplarında, telegram gruplarında...
TAG önceden belirlenemiyor günden saatinde belirleniyor, daha önce hiç yazılmamış bir TAG olması gerekiyor gündeme girebilmek için.. -
@kubizm-m ne ters yapıyorsun kardeşim. Kötü birşey mi söyledik. Saçma sapan tepkiler vermeyin. Şu platformda kimseyi kırmadım kirmakta istemiyorum. Etkinlikse katıldık herdaimde katilirizda. Ters yapmanin anlamı yok!
-
Ters bi durum yok, bilginiz olmayan konularda fikir beyan etmişsiniz doğrusunu açıkladık, siz biraz gerginsiniz sanırım
-
Dün yapılan etkinliği birileri görmüş mü duyum alan falan var mı? Boşa mı yaptık gerçekten merak içindeyim.
-
@hellsing ben zannetmiyorum hocam her zamanki gibi pasif bir etkinlik oldu. Nedenini yazmama gerek yok zaten. Ilan gelince dolar tasar buralar baska turlu uzaktan bakarlar. Sayfaya 2 gun girmedim bi kac yorum yapilmis ama ilan geldiginde 2 saat bakma sayfalarca okursun. O yuzden burda olupta uzaktan okuyanlar az daha bekleyin ilan gelsin muhtemelen 200 300 gelecek simdiden soyluyorum kimse yakinmasin!!! Bana giren cikan yok diyenlerde olmasin cunku mulakat var elenedebilirsin !!!
-
@gölge07 ne zmaan geliyor bu ilan
-
@angara06 bayram sonu bekleniyor hocam
-
@gölge07 bu seferde gelmezse artık kpss sonrası sanırım
-
Aynen ole hocam 2019 puanlar cop olur. Riskli aylara yaklastik artik normallesme basladi vakalar artabilir 2021 sonrasina kalirsa sasirmam eger vakalardan dolayi alim ertelenirse o zaman etkinlik yapilsada gelmez ilan cok net
-
Bu ilan gelmesine gelecek. Ama öyle ama böyle gelecek. Devletin denetmene ihtiyaci herdaim olacak. Devlet var oldukça memuriyetlerde devam edecek. Bizim burdaki amacımız 2 yıldır verilmeyen ve bu dönem için önceki dönemlere göre daha az sayıda verilmesi düşünülen bir ilanı mümkün olan en kısa sürede ve en azami sayıda gelmesini sağlamak. Mağduriyetlerin önüne geçebilmek. Yoksa bu ilan gelmesine gelir elbet lakin Nisan ayında gelmesi ile Ekim ayında gelmesi arasında fark var. Misal 19 da alınmış olan puanların çöp olması var. Misal 21 de ki yeni rakiplerin oyuna girmesi var. Misal yaş sıkıntısı çekenlerin sıkıntıları var. Misal hayatın akıp gitmesi ve daha birçok şeylerin ertelenmesi var. Etkinlikler fayda ediyor veyahut etmiyor ama bizim bir çaba göstermeniz gerekiyor. Bu evet bir avuç insanla olmuyor maalesef. Daha aktif daha enerjik bir havayı yakalamamız gerekiyor. Bunun içinde faaliyetlerin arttırılarak devam etmesi gerekiyor.
-
Arkadaşlar bir kişi para toplasın 3 5 atalım böyle sağlam 5 6 etkinlik yapalım. Dikkat çekmemiz lazım.
Twittler 1000 atama istiyoruz yerine daha dikkat çekici olmalı.- Ekonomiye katkısı olduğu halde, devletimize katkısı olmayan ekonomik faaliyetlerin kayıt altına alınması için 1000 sgk denetmen
2.Devletin egemenlik alanı dışındaki ekonomileri kayıt altına almak için bin denetmen yar kadrosu istiyoruz
3 . Enformel ekonomilerin resmi kayıtlara alınması için 1000 sgk denetmen kadrosu istiyoruz - Erken yaşta çalışmaya dur demek için 1000 sgk denetmeni yar kadrosu istiyoruz
- Resmi belgelere dayandırılmayan istihdamı kayit altına almak için bin denetmen yar kadrosu istiyoz
6.yabancıların haksız yere kayıt altında olmadan çalıştırılmasına, sömürülmesine dur demek için 1000 denetmen yard kadrosu istiyoz
Biraz daha toplumsal mesajlarla talep ederek kadro talep edersek kendimize meşruluk alanı açarız.
- Ekonomiye katkısı olduğu halde, devletimize katkısı olmayan ekonomik faaliyetlerin kayıt altına alınması için 1000 sgk denetmen
-
@lion hocam şu guy sınavı geçince etkinliklere katılım artacaktır bize düşen sesimizi daha fazla duyurmak artık daha fazla mücadele etme zamanı