11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
#iibfhazırbaşkanım. Gibi bir başlık altında SGK başkanını sadece etiketleyerek bir etkinlik yapsak dikkat çekeriz.
-
@lion dün olacaktı aldığımız üzücü şehit haberleri dolayısıyla pazartesi gününe ertelendi
-
Dün için etkinlik planı vardı şehitlerimizden dolayı Pazartesi gününe ertelendi. Pazartesi günü buradan tekrar hatırlatma yaparım. Özellikle bu aralar yapılacak etkinliklere gereken önemi verelim dostlar.
-
@lion hocam siz guya girecekmiydiniz
-
@lamıcimiyok üstad sgk denetmen galiba
-
Yok kardeşim girmeyeceğim.
-
@gölge07 Teşekkür ederim hocam. Resmi bir düzenleme geldi sandım.
-
@ykps istatistik grubuna kontenjan ayrilmayacak diye odum kopuyordu. Yuregime biraz da olsa su serptiniz cok tesekkurler duyum icin
-
@mariamarla valla hocam bir göz ağlarken diğeri gülmez diye boşa dememiş atalarımız,iibfli bazı arkadaşlar istatistik kadrosunu düşürmek için baskı yapıyormuş,bizler insan değiliz ya bizler emek vermiyoruz ya bizlerin de bakmakla yükümlü olduğu aileleri yok ya..sanki babalarının dükkanı.. kimin hakkını kimden alıyorlarsa trajikomik cidden.ne iibfye yarar bu ilan ne bize.niyeti bozmamak lazım kimse kimsenin nasibini yiyemez.. o bilinçte insan bulmak da başvurcak ilan bulmaktan daha zor bu devirde.Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim
-
@mahalanobis cok dogru soyluyorsunuz. Hakkimizda hayirlisi olsun. Ilan geldiginde hepimizin yuzu guler insallah
-
Keske Etkinliklerde birazcık istatistikçi arkadaşlarıda görebilseseydik belki ilanın sürecini hızlandırabilirdik
-
@lamıcimiyok hocam etkinliklerde iibfli arkadaşları da pek göremiyoruz bundan şikayetçi değil misiniz zaten. ben istatistik grubundanım, iibf denkliğinden dolayı diğer puan türlerinde de puanım var. şimdiye kadar çoğuna katıldım, katılan arkadaşlarım da çok istatistikçi olmamıza rağmen.kaldı ki etkinlikler hep iibf üzerinden yapılıyor istatistik grubundan bahseden yok ama destek bekliyorsunuz
-
@bulamadim evet taglar cogu zaman iibf adiyla olusturuluyor. #iibfdenetmenyardimciligiilanibekliyor gibi. Daha genel olsa katilim cogalabilir.
-
Arkadaşlar gelecek olan ilanda istatistikte gelecek yani İibf etkinlikte herkesin katılması sayının bir nebze artırılmasında etki edebilir.Kadro dağıtılmadan tabi.Sayının yüksek gelmesi hem istatistik hem de iibf için avantaj olacaktır. Etkinlikler bölüm ayrımı yapılmadan yapılması hepimiz için fayda sağlayacaktır.O yüzden o istastikçi o iibfli ayırt etmeyelim lütfen.
-
@mariamarla
hocam binlerce kişilik iibfyi kapsayan etkinlik de bile katılım azken istatistiğin de dahil edilmesi ne kadar etki eder bilemiyorum. tabi yine de sgk için dahil edilmeli.
sgkda istatistikçi arkadaşların ne iş yaptığını ve ihtiyaç var mı yok mu şu an bilmiyorum. ihtiyaç yok denerek alınmayacaksa onu bilemem.
ancak önceki promosyonda sınavı geçemeyenlerin çoğunun istatistikçi olması bana göre gerekçe olamaz. yeni promosyondaki arkadaşların da başarısız olacağını kim biliyor. 3-4 promosyondur böyle bir durum varsa bilemem.
son promosyondaki başarısızlığın cezasını neden işsiz istatistikçiler çeksin bence de anlamsız. önyargı durumunda kalır eğer sadece son promosyon baz alınıyorsa.
kurumiçinde bilmediğimiz durumlar mutlaka vardır. onlardan bağımsız konuşuyorum.
bence siz de istatistikçi arkadaşlar olarak organize olup bir etkinlik deneyebilirsiniz. hem hakkınızı aramış hem de pasif kalmadığınızı kanıtlamış olursunuz. iibf etkinlikleri de 5-10 kişiyle yapılıyor zaten. -
@bulamadim hocam sürekli aynı kişiler etkinliğe katılıyor bundanda şikayetçiyiz ayrıca destek bekliyorsak ibf ye destek olmaları için değil ilanın bir an önce gelmesi için katılım göstersinler diyoruz sonuç ta ibfside istatisligide bu ilanı bekliyor ilanın ne kadar erken ve yüksek sayıda gelmesi herkesin ortak menfaati
-
Pazartesi günü planlanan Tag de iibf geçmeyecek direkt ilan için bir Tag olacak gibi. Ancak etkinliklere katılmayan arkadaşlara seslenmek istiyorum alınan duyumlar gösteriyor ki bir planlama var ve yapacağımız son 3 5 etkinlik olabilir. Bunu göz önünde bulundurarak etkinliklere 2 saat ayırmalıyız ve yüksek etkileşim yapmalıyız.
-
Başka gruplardaki (b grubu filan ) onları da etkinliğe davet edelim bu şekilde yüksek katılım sağlayabiliriz bir de kişi başına en az 100 rt yapsak iyi olur bence
-
Kabine değişikliği ve bakanlığın ayrılması ilana nasıl etki eder
-
@duha dostum ben sadece denetmen yardimciligi ilani icin konusuyorum. Hep birlikte sesimizi daha yuksek sekilde duyurabilecekken neden istatistik iibf diye ayrilalim?