11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Bir önceki taban puanın üzerinde bir puan aldım. Gerçekten doğru düzgün bir alım yapılsa olacağına inanmıştım. 200 kişide şansımın olmadığını biliyorum. Çok üzgünüm ne diyeyim. Nişanlıyım ailem atanmadan nikah kıymamıza izin vermiyor,tabi kimin umrunda böyle geçen yıllar. Bir sonraki ilan da artık 3 yıl sonra gelir 100 kişi. Hayırlısı.
-
herkes farklı bisey söylüyor bence birileri maytap geciyo benden söylemesi
-
AÇSHB personel genel mud. Aradım şimdi SGK denetmenligi için aramıştım dedim tabi hanım ablamiz sasirdi biraz SGK yi arayacaksiniz beyefendi burası personel genel mud dedi. Bende SGK yi aradım kadro tahsisini bakanlık yapacak dediler burayı aradım dedim. Sonu 70 00 lı bir numara söyledi ama dışarda olduğum için anlayamadım.
-
@lion hocam çabanızı çok takdir ediyorum. Sizin gibi 1000 iibf mezunu olsa, öğretmenler gibi her yıl yüklü kadro alırdık her bakanlıktan.
Kendi adıma teşekkür ederim.
-
Diğer başlıkta arkadaşımızın biri bakanlığın Nisan gibi ayrılacağı duyumunu almış. Eğer öyle olursa o zaman yandı gülüm keten helva olur. Birde bu belirsizlikte bakanlik ayrıldı öyle oldu böyle oldu derken ilan epey bir gecikebilir.
-
Kardeşim biz çabalayalım taktir ALLAH'tan. 2 yıldır artık üzerimizdeki şu ölü toprağını atalım. 200 sayısı yaklaşık 1 buçuk aydır dile geliyor. 50 sayısı hadi mümkün değil memur kendi düşüncesini felan dile getirdi dedik lakin 200 sayısı ciddi makamlardan edinilen sayı. Bu sayıyı nekadar artırabirsek o kadar iyi. 220 bile olsa 20 kardeşimiz daha ekmeğine kavuşmuş olur.
-
@lion Bu ayrılma muhabbeti yeni değil hocam. Bu ilanı mutlaka geciktirir. Ta ne zaman duyunca işler iyice bozulur dediğimde yok tam tersi alımlar çoğalır dedilerse ihtiyaç artar dediler. İlan gelsin de öyle ayrılsın bari. Yoksa iyice sarpa sarar
-
@kubizm-m Takvim yılından kastım 2021 yılının bütünü dostum. Kurumlar KPSS'yi baz almazlar plan yaparken, yılı çeyrek çeyrek değerlendirerek program yapar çoğu Kurum.
-
@mariamarla Hoşgeldiniz dostum. Şöyle ki, eğer söz konusu baskı gruplarının baskısı etkili olursa -ki şu an için öyle görünüyor- İstatistik alımı zora giriyor.
-
@lion Teşekkür ederim dostum anlayış ve düşünceleriniz için. Sizin de çabanıza ve emeğinize sağlık
-
@paretowilfredo hosbulduk. Tesekkur ederim cevabiniz icin umarim oyle olmaz
-
@paretowilfredo onay asamasinda olduguyla ilgili sizin ogrendiginiz nedir
-
İyi günler yeni edindiğim bilgilere göre ; İnsan kaynaklarının katılımıyla gerçekleşen toplantı ile beraber yeni alıma dahil soru yönetilmiş insan kaynaklarının bu soruya yetki yeterlilik sınavlarından sonra ilana çıkılacağını başkana bildirmiştir. Bu yönde ki açıklamasının altında yatan husus hem yetki hem de yeterlilik sınavı ve hem yeni alımla ilgili işlerin sarpasarmasından ötürü ancak başkan bu duruma tepki göstererek daha önce nasıl ikisi bir arada yapıldıysa şimdi de öyle yapın talimatını vermiştir. Aldığım bilgiye göre bayram sonrası yetki yeterlilik sınavının yapılacağı aynı durumda da yeni ilanı çıkılacağı bilgisine ulaştım. Ayrıca sayı konusunda tam net bir bilgi edinmesem de sayının 300(50 istatistik,250 İibf) olacağı olacağı yönünde bilgi edindim. Şunu da belirtmek isterim ki ortalıkta dönen 50 ,100 vs sayılarının hiç bir gerçeklik payının olmadığının teyitini aldım.
-
@ykps evet hocam sizin bilgilerinize ek olarak yeni bir duzenleme geldi yeni denetmenlerin egitim suresinin en az 2 ay olacagi yonunde. Buda ilanin yaklastigini gosteriyor bize. Insallah bayramdan once gelir iki bayram ayni anda yasariz.
-
@gölge07 Nerde geldi hocam bu? Buna dair bir düzenleme nerede yapıldı?
-
250 kişide kaç puana kadar düşer acaba?
-
@adam-simith Dostum bu konuda gayri-resmi bir trafik var. Ancak yukarıda da söylediğim gibi nihayete ermiş bri durum halen yok. Netleşen bir durum ne yazık ki hala yok.
-
250 de az yaaaaa az kardeşim of.
-
@pareto_wilfredo hocam bu konu hakkında bilginiz varmı
-
@gmzankr066 puanınız kaç hocam sizin ?