11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@byteks1 kesinlikle öyle hocam.
-
@lion İyi günler. Benim bir ricam vardı. Ben 2016 yilindan beri kpps a kadrolara hazirlaniyorum. 2018den bu yana ise alimlar tabiri caizse bicak gibi kesti. Dogru duzgun alim yapilmiyor. Bu kurumlardan birisi ise Sgk. Sgk denetci yardimciligi ilani en son 2019 yilinda geldi. O gün bu gundur sgk da ses seda yok. Diger forumlardan okuduklarima gore ise 2021 yilinda bir alimin yapilacagi fakat kpssde once mi sonra mi olacagi hakkinda net bir bilgi yok. Bununla birlikte issiz olan iibf mezunlarinin sayisi malumunuzdadir. Fakat sgk 2021 yili içinde yapilacak alim sayisini ise diger promosyanlara nazaran yari yariya dusurecegi duyumunu aldim. Bu sene icin 200 kisilik bir ilan dusunuluyormus. Bu sayi cok az. Bununla ilgili bir haber yapabilir misiniz.
Birde Gelir idaresinde oldugu gibi kurum ici ile alim soz konusu olabilir mi sgk da, cünku bu durum binlerce iibf ögrencisini üzecektir. Sayinin 200 e dusurulmesini buna bağlayabilirmiyiz.
Tesekkur ederim...
Bende mail attim simdi. Boyle bisey yazdim.
-
Arayın kurumu İş aş Haydar Baş deyip başka birşey demeden kapatın. ALLAH rahmet eylesin bu arada. Sayın Haydar Baş'ada. Kafayı yedirttiler 2 gündür yav artık.
-
AÇSHB'nin personel genel müdürlüğünü arasak birşey çıkar mı? Yoksa SGK ya mı yönlendirirler?
-
@lion ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr hocam burdan bişey çıkar mı
-
Bende şimdi onlara baktım kardeşim hepsinin numarası var bir onun yok yav. Olsa idi direkt arayacaktım şimdi.
-
ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr.
11.Promosyon Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı ilanı hakkında.
Sayın Bakanım, İİBF mezunu gençlerin sesini duyacağınızı ve aşağıda belirtilen konu hakkında çalışma yapacağınızı büyük bir umutla bekliyoruz.
SGK Denetmen Yardımcılığını ilanını yaklaşık 22 aydır beklemekteyiz. Beklediğimiz bu ilanın önceki promosyonların üstünde bir sayıyla gelmesini temenni ediyoruz.
Saygılarımızla İİBF mezunları
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim E-posta adresine yazdığım metni ya da kendi düzenlendiğiniz bir metni gönderebilirsiniz.
-
AÇSHB personel genel mud. 0312 296 61 30 -31iki numara var ikisinide aradim acmadilar. Mesai bitti sanırım. Yarın bu numaraları arayıp bir bilgi edinmeye çalışalım.
-
@lion hocam sosyal güvenlik kurumu başkan vekili ismail yılmaz beyin twitter hesabında dm kutusu açık ordan mesaj yazılabilir .
-
hazır bugünlerde konusu geçiyorken twitter etkinliği de mi yapsak?
-
gördüm şimdi yarın 19.00 da arkadaşlar
-
https://twitter.com/Ahmet_Erdem60?s=09
https://twitter.com/isyilmaz1971?s=09
Direkt mesajdan taleplerimizi devlet büyüklerimize iletelim hadi arkadaşlar -
4 Mart Perşembe Saat 19.00 da Twitter etkinliği düzenleniyor dostlar. Artık daha fazla katılımlı ve bol etkilişimli bir etkinlik yapma vakti. Umarım 200 sayısına tepki gösterecek 200 den fazla kişi etkinlikte yerini alır.
-
@urfaspor63 ama okumuyor
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@karar hocam belki okurlar yazalım biz
-
@urfaspor63 @pepe35 ye yarasında başka bişey istemem sgkdan , aynen yazalım tabi toplu bakıyodur belki .
-
@mk-ank polemiğine gerek yok bu konuların söz konusu zatlar üzerinden. Abdullah Başol kardeşimizin açıklamalarına yorum ve katkı yapacağım ilk fırsatta.
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz bekliyoruz pareto bey
-
@urfaspor63 ben yazdım geri dönüş yapmadı malesef