11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@bulamadim bana itimat etmeniz gibi bir derdim yok bunu bilesiniz. Bende senelerdir emek veren bir insanim ve 50 sayisi en cok beni uzer cunku emeklerim çop olacak cok zor sartlarda calistim puan aldim cunku. Insallah bilgi vermek istemedikleri icin 50 demişlerdir su an en buyuk dilegim bu. Ben sadece edinebildigim bilgiyi paylastim bu kadar baska artniyet ariyosaniz bu sizin sorununuz. Bilgi paylasmayincada kimse bisey paylasmiyor deniyor paylasinca da alttan alttan yalanci muamelesi. Neyse hayirlisi olsun
-
@paretowilfredo insallah dogru degildir. Nolur yanlis duymussunuz size yanlis bilgi vermisler deyin bilgi vermek istemedikleri icin mi boyle konusuyorlardir.
-
@lion bilgi edinebilirsem paylasirim gerci paylasmamda suç oluyor ama.
-
50 ile “ölümü gösterip” 200 ile “sıtmaya razı ederler”... 400 bekleyen bizlere 200 için “neyse buna da şükür” dedirtirler...
-
@ayseymen
eğer öyle ise bu bilgi vermemek değil, yanlış bilgi vermek olur
gerçi daha önce de alım planlamıyoruz derken alım yapılmış
benim aklıma gelen ihtimaller şunlar;
cb açıklaması sonrasında ihtiyaç olmasına rağmen sayı azaltılmış olabilir.
amaç gerçekten bilgi vermemek olabilir ki niye böyle bir amaç var onu da hiç anlayamadım. başka kurumlarda da var.
aklıma şu da geliyor. daha önce 500 den 200 e düşünce ciddi tepkiler oldu. etkinlikler yaptık vb. arkadaşlar paylaştı kurumdan ve dernekten bir kesim artık düşük sayıda alım istiyormuş sanırım farklı gerekçelerle. şimdi acaba yapılmak istenen 50 zikredip 200 açıklanınca herkesin sevinmesini sağlayıp razı etmek midir? iletilerde de görüyorum. şu an herkes 200 e bile razıyım modunda son bilgilerden sonra. ölüm sıtma durumu yani.
50 rakamına kesin bakılırken 150 bile gelse büyük sevinç oluşacak eminim. -
@ayseymen siz paylaşın. Niyetinizden şüphem yok kendi adıma. Ayrıca bilgi vermek istemeseler şuan için bir çalışma yok veya planlama düzeyinde henüz derler diye düşünüyorum. 50 sayısını telafuz etmezlerdi. Bu bilgi vermemek değil alenen kamuoyunu yanıltmak olur. Resmi personel bile isteye böyle bir topun altına girmez girmemeli. Önünde birtakım bilgiler var ki bukadar net 50 sayısını dile getiriyorlar.
-
Arkadaslar 50 sayisini calisanlar telaffuz etmis olabilirler ama ben buna pek guvenmiyorum yanliz gercekte olabilir. O yuzden ilanin hemen gelmesi lazim. Ben burda ilan hemen gelsin dedigimde hersey ssonuclansin paunlar duser demislerdi goruyoruzki her gecen gun taban puan yukseliyor. Artik ilanin hemen gelmesini istemeyenler eminimki 2021 kpss sonrasi gelsin diolardir. Yeterli puan alamayinca sonuclansin sonra gelsin derler arkadaslar iki senedir dongu yapiyoruz resmen ilan hemen gelsin artik. Kac kisi gelecekse bizde gelmesi icin biseyler yapalim. En az 400 500 isteyelim. Olurki duruma sessiz kalirsak 50 de almazlar!!!
-
@gölge07 Katılıyorum hocam.
-
Dalga geciyolar ya ne 50 si
-
Arkadaşlar öğleden sonra tekrardan arayıp. Bu 50 kişilik mevzunun net olup olmadığını başkanlıktan bu konuda herhangi bir yazının gelip gelmediğini neye istinaden 50 kişi alınacağının söylendiğini. Görevli personele bu sizin öngörünüz mü diye soralım.
-
Artik ilan geldikten sonra biseyler yapmaya calisacaz anlasilan ama oda nafile ogretmenler bile sayiyi arttiramadi arkadaslar ilan geldikten sonra burda kimse bu nasil ilan demesin bu sayida ilanmi olur demesin
-
Bu memur arayan herkese farkli bilgi veriyor
-
- herkes MHP MV. Bakiersoyun twettlerinin altına SGK denetmenlik ilanı yada daha başka alımlar için yazssin. 2) TRT cumhurbaşkanlığı muhabiri eminekaplan06 Twitter yazarsak sesimizi yetkililere iletir. Öğretmen arkadaşlarin sesini yetkililere ilettiğini söylemişti. Ayrıca kendisi de İİBF li. Yani kendisinin İİBF li olduğunu ve İİBF lilerin sorunlarını dile getirmesini isteyelim. 3) Bengü Türk TV. Genelde saat 3 de MHP veya ak parti MV. Konuk oluyor. Sunucusu cem açıkgöz. Bu kişiyi Twitter da takip edip sorunlarımizi iletelim. Benim böyle bir önerim var. Ama 3 , 5 kişi yazmasın daha fazla kişi yazalım.
-
Ahmet Erdem beyin son twitinin altına görsellerle birlikte isteğimizi dile getirelim arkadaşlar 150 200 kişinin yazması illaki fark edilir.
-
Bakın 50 kişi alınsa mutlaka 90 üzeri kapatır. 92-93...
Ben 88 aldım 90 aldım uğraşmama gerek yok nasılsa listeye girerim diye kimse kendine güvenmesin. Artık zahmet olmazsa şurdaki 10 kişinin fazlası da çabalasın ya. -
200 sayısı konusuluyor dıyorlar ,calısmalar baslamıs ılan ıcın bakan talımat vermıs
-
Kaynak kim peki ?
-
@eomer alıntıdır
Arkadaşlar şimdi başka bir yerden bilgi aldım aynen aktarıyorum.Bakan hanım basında SGK ile ilgili haberleri görmüş ve nedir diye sorgulatmış sonrasında bununla ilgili çalışma yapın demiş. Kurumda da bununla ilgili hareketlenme olmuş.
Söyleyen kişinin ismini vermeyeceğim ama kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorum ve aynen şöyle devam etti. Alımla ilgili çalışma başlatıldı ancak bir kesim sayıyı az tutma noktasında ısrarcı olmuş ve istatistikçi almayın diye de baskı yapmış. O kesimin kim olduğunu az çok tahmin ediyorum ve allah ıslah etsin onları.
Şuan için de 200 kişilik bir çalışma yapılıyormuş. İlk kez bir sayı alabildim. Bu 200 kişilik çalışmayı kim istedi bilmiyorum ama şuan için 200 kişilik bir hazırlık yapılıyormuş. Bu sayı inanılmaz az bir sayı ve istatistikçi almayın diye de baskı yapılıyormuş. Bunu yapanları Allah'a havale etmek gerekiyor.
Buradan anladığım kadarı ile etkinlikler kesinlikle işe yarıyor. O etkinlikler sayesinde ve özellikle de memurlar.net e yansıyan haberler sayesinde bakan hanım çalışma yapın diye talimat veriyor. Bu sayıyı artırmak da yine sizlerin elinde. Eğer 200 kişilik bir ilan gelirse bundan kimse memnun olmayacaktır. Buradan sayının az olması ve istatistikçi alınmasın diye baskı yapan biçare zihniyete sesleniyorum artık bu şekilde gelirse ilan kına yakabilirsiniz.(Abdullah Başol)
Tekrar belirtmek isterim ki bu 200 sayısı ne bakanın belirttiği sayı ne de netleşmiş bir şey. Sadece kurumda bir kaç kişinin belirttiği bir sayı. İnşallah sayı artar 200 ile kalmaz.
-
Abdullah Başol
-
Arkadaşlar dün çektim memurlara msj hadi lütfen sizlerde birer msj atın