11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Anlaşıldı denetmenlik de guy gibi bitti. Onu da kurum içinde 300-500 verip hiç edecekler. Yazıklar olsun.
-
@esbk-1 kesinlikle sayıyı arttırmak için bişeyler yapmamız lazım 50 sayısı şok bir rakam. ama acaba soruyoruz diye de bilgi vermek istemedikleri için yanıltıcı rakamlar mı söylüyorlar diyede aklıma geliyor benim.
-
@gmzankr066 kurum içine vermezler emin ol
-
@ayseymen 50 olamaz arkadaslar
-
@adam-simith inşallah olmasın zaten birkaç kişiye ulaştık hepsi 50 doğru dedi. bende inanmak istemiyorum. 50 ye
-
Peki 50 kişi de kaça kadar düşer?
-
Aklım almıyor gerçekten. Merkez uzmanlık mı bu arkadaşlar nasıl 50 olabilir ? Her ilde yok mu bu? Sadece İstanbula bu kadar göndermeleri gerek peki ya diğer bütün iller
Bana hiç mantıklı gelmiyor üstelik 2 yıl sonra. Umarım mantıkları ile hareket ediyorlardır. -
@ayseymen
hocam bu 50 sayısının zikredilmesi cumhurbaşkanının bakanlıklarda tasarruf bekliyoruz söyleminin ardından ortaya çıktı.
kurumda personelseniz bizden daha rahat bazı bilgilere ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. bu sayının yapılan açıklama ile alakası var mı konusunda bir bilgiye ulaşabilirseniz ve bizimle de paylaşırsanız seviniriz.
bu konuda bilgi edinirsek diğer alımlar hakkında da fikir oluşur. ciddi ihtiyaca rağmen sgk bu sebeple 50 kişi alırsa diğer kurumlardan beklentimizi çok aşağı çekebiliriz o halde. -
Nasıl kurumiçine vermezler öyle bir verirler ki. Yarıya düşürülelim diyenler kim ? Amaçları başka hiçbir şey olamaz. Boşuna kendimizi kandırmayalım kurumiçi değildir diye.
-
Benim düşüncem şu. Yani sınav hizmetlerinde ki bir personel 50 sayısını bukadar rahat telaffuz ediyorsa demek ki önünde bir bilgi var yani. Yoksa kolay kolay sayı anlamında bir açıklama yapmazlar sanırım. Bu konuda daha ketum olurlar. Ne bileyim arkadaş fantazi olsun diyede adam arayanlara 50 kişi deyip geçmez. Bir bilgisi birşekilde var demek ki.
-
@duha defalarca sordum müfettişlikle karıştırıyor olmayasınız diye hayır dendi ve bikaç kişiden 50 rakamı teyit edildi. ben de inşallah bilgi vermek istemedikleri için böyle konuşuyorlardır diye temenni ediyorum. çünkü bende çok emek verdim 200e bile çok razıyım şuan 50 nedir ya. kurum personeli de olsak ulaşabileceğimiz insanlar sınırlı tabi
-
@gmzankr066 kurum içinde çalışıyorum. hiç böyle bir düşünce yok. 10 yıldır bu kurumdayım 10 yıldır taşra uzmanlığı gelecek diye konuşuluyor ama olmadı olacağınada inanmıyorum.
-
@ayseymen ilan tarihi ile alakalı bir çalışma olup olmadığı konusunda bir bilgi alabilirsiniz mi?
-
@lion sordum bu yıl içinde ama tarih net değil dendi kpss den önce olurmu dedim net değil dendi.
-
@ayseymen devlet sırrı oldu bu iş. İlanın adı var kendisi yok. Hayalet gibi birşeye döndü. Belirsizlik hadsafada. Yinede bir bilgi edinirseniz bizlerle paylaşın. Ayrıca kurumun içinden başkaca ulaşabileceğimiz makamlar numaralar vs varsa paylaşın bizimle birde oraları arayalım.
-
@gmzankr066 arkadaş kurumda çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam. malesef yaşadıklarımız bu konuda bendeki iyi niyeti aldığı için, merak etmeyin kurumiçinden almazlar sözüne de 50 kişi alacaklarmış kaç kişiye sordurdum sözüne de itimat edemiyorum.
-
@blackbird 200 sayısı benim muradım değil hanımefendi .
sgk denetmen kadrosunda kızacak birşey varsa oda SÖZLÜ ALIMLA YAPILMASIDIR . 2011 beri gelen süreç bir yerde patlayacaktı sanıyorum bu alıma denk gelecek .
geçen alımda cb önünde iptal olmuştu sonra 350 geldi . onay sürecinde ve sayı net değil bildiğim 50 olmayacak .
ha olursada umarım yazılı yapılır . -
@duha ocak ayında cb kararnamesi ile bir yazı gitmiş . bilen vardır ? tüm kurumlara cb olup bittikten sonra konuşur , yani yapmıştır söyler . nasip .
-
50 kişi çok. 0.25 kişi alsınlar, 1 kişi mülakata girsin. Onu da elesinler.
-
@paretowilfredo hocam bu konunun dayanağı nedir allah aşkına kafayı yiyeceğiz