11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
MHP li bir milletvekilimiz vardı adını anımsamıyorum şimdi. O vekilimizin özel kaleminin numarasını bilen var mı acaba. İlgili idi o vekilimiz bu konu ile. Ricada bulunabiliriz.
-
@lion Baki ersoy adı ama özel kalemini bilmiyorum.
-
Memurlar nete çekmiş olduğum msj görülmüş. Umarım dikkate alırlar.
-
Benim bildiğim talepler cumhurbaşkanlığına iletilmiş . Ama toplu bir şekilde içinde sadece denetmenlik yok kadroları kapsayacak şekilde . Etkinlikte yada muhatap işinde artık cb etiketlenip geç olmadan yapılabilir . Tasarruf bizi bulmaz inşallah .
-
Bugün SGK gelirleri devlet içerisinde önemli bir yer tutmaktadır. Bütçesi ayrıdır lakin elde ettiği geliri ile hazinenin çıkardığı tahvillerden belli oranda alma zorunluluğu vardır. Yine SGK açıklarıda ciddi tutarlarda olabilmektedir. Her anlamı ile etkin bir denetim sisteminin kurumun içerisinde olması devletinde lehine olan bir durumdur. Hal böyle iken denetim personeli alımından umuyoruz ki kısılmaz. Nasıl ki asker polis öğretmen hakim savcı hemşire alımlarından kesilmiyorsa devlete gelir kapısı olan ve bütün vatandaşları ilgilendiren SGK personelinden de kısılma yapılmasın.
-
@lion olağanüstü birşey olmazsa kısılacak ben hazırım .
-
@karar kısılırda kardeşim 50 nedir yav. Bugün 50 dediler. Biranda bukadarda kısılmasın yani. 2 yılın üzerine.
-
@lion 50 gibi bir sayı yok rahat ol ama yüksekde gelmicek daha doğrusu diğer prolar gibi . 50 yi unut kardeşim .
-
@karar 50 sayısı müfettiş olabilir mi acaba pareto da zaten söylemişti alım düşünüldüğünü. Denetmenlik zaten bu gidişle gelir 200 kişi öyle duruyor .
-
@karar Hocam siz de mi 200 dersiniz?
-
@semihylc dağılımı yada sayıyı bilemem aynen tabloya inanıyoruz
-
Arkadaşlar 50 sayısı muhtemelen sgk müfettişliği içindir. Kurumdaki üst yöneticilerin bile sayıdan net haberleri yokken orda çalışan hizmet birimlerinin bundan haberleri olması mümkün değil. Her aradığınızda farklı cevaplar almanız da bunun en büyük göstergesi zaten. Bu kadar denetmen ihtiyacı varken 50 kişilik bir kadro taşrada hangi ihtiyaca cevap verir kaldı ki neredeyse 2 yıldır hiç alım olmadı
-
@karar bakalım ne çıkacak şansımıza kutudan
-
@gmzankr066 200 gelse iyi diyorum ben, bitti , bitirildi ,bize denk geldi . Tasarruf diyenler.. bilemiyorum hakkınızda hayırlıysa nasip olur, şüpheniz olmasın değilse çokta üzülmeyin virgüllerle kaçırdım burayı hep şuan iyiyim
-
@semihylc şans varsa ben yokum nasip.
-
50 /200 sayıları 2 yıldır gelemeyen ilan için cok az malesef bize en az 350 400 sayısı gerekli bu, sayıyı artırmak için biseyler yapmalı
-
@karar izin veriltikten sonra kurum hemen ilana cikar mi
-
@adam-simith zannediyorum .
-
@karar 200 gelse iyi diyorum ?Herhalde puanınız hayli hayli yetiyor o halde 200 gelse iyi!Fakat bu sayı 2 senedir alım yapmayan üstelik geçmiş yıllarda böyle düşük bir rakamla alıma çıkmayan kurum için çoğunluğu tatmin etmeyecek belki sizi tatmin etsede
-
@lion ben kurum personeliyim sınav hizmetleri şube müdürlüğünden biri ile yazıştım tekrar tekrar sormama rağmen net bir dille denetmen alımı 50 yi geçemez dedi. bende yıkıldım şu an. tüm emekler çöp eğer durum buysa