11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Herkese diyorum ne yapacaksak yapalım. Arayın su numaraları sorun. Birseyler yapalım. Elinizi gobeginize baglayip oturup kulağınızın üzerine yatmayın. Yav bu gidişle 50 bile fazla ya bize harbiden fazla. Almasınlar. Koskoca forumda 3 tane kişi yazıyoruz burda. İlan gelse yeni yetmeler yeni uyeler yıllardır tek ileti yazmayanlar turemeye başlar. Uyumayın yeter ya uyumayın kardeşim. Yoksa harbi diyorum 50 bile fazla bize.
-
@lion hocam surekli etkinlik yapiyoruz mesajlar atiyoruz göruyorlar fakat farkli olarak daha ne yapabiliriz dusunuyorum
-
Derneğin numarasını bilen var mı? Nette yazmıyor? Bilen varsa yazsın orayida arayayım.
-
@lion dun benim demek istedigim tam olara buydu iste hocam kac puan alirsan al garanti gozuyle bakamiyorsun artik onceki senelere gore degerlendirme yapamiyorsun. Burda ben 200 sayisi gelecek biseyler yapmazsak dedigimde bi kac kisi disinda kimse yazmadi yada gormezden geldi. Simdi 50 dediniz tepkiler gene ayni. Bosuna kendimizi paralamayalim artik ilan geldiginde burdaki yorumlari goruruz. En cok sorulan soruda su olacaktir. Sayi arttirmak icin biseyler yapamazmiyiz!!!
-
Başkanın özel kalemi vs ya da ne bileyim sayın bakanın özel kalemi vs numaralarini bilen eden varsa versin arayayım. Yani yapalım arkadaşlar. Twitter vs bin yanında direkt birşeyler yapalım. Direkt kurumu arayıp birinci agizlardan yetkili mercilerden bir haber alalım. Başkan 200 vs demişti bir toplantida. Yav 1 saat önceki memur 50 dedi 50. Hadi o memur belki tam bilmiyor etmiyor. Lakin böyle bir aciklamanin üstüne oturup beklemeyelim. Memurlar nete haber yaptıralım. Whatsap hattına yazalım edelim. Yapalım işte birşeyler.
-
@lion ben Sinan Beye mesaj attım. Sağ olsun cevap verdi. Sayıya hiç değinmedi ama cb onayında şu an onay verince ilana çıkacağız dedi.
-
@lion Bende aradım malesef aynı sayıyı zikrettiler. Etkinlikler arttırılmalı tanıdığı olanlar üst makama ulaşmalı
-
@gmzankr066 O zaman sayıncbsgkdenonay gibi tag ile gündeme girmeliyiz
-
@lion Dernekten bisey çıkmaz hocam doğrudan Kuruma, mümkünse Başkan Beyin kalemine, Ali Aksakal Beyin kalemine ya da Bakan Yardimcilarinin kalemine ulaşmak lazim.
-
Ben henüz ulaşamadım ama 50’ye inanamıyorum dehşete kapıldım gerçekten.
-
50 ne demek yav şimdi balkona çıkıp imdat diye bağıracağım Allah’ım sabır ver aklımızı koru.
-
Yav arkadaş bu forumda msj atmak bir bende mi sıkıntı oluyor? Eror verip duruyor.
-
@gmzankr066 Hocam pek kesin konusmadı ama ben inanmıyorum telefonun ucundakine nerden haberi olacak Abdullah hoca bile açıklama yapmadı o yüzden inanasım gelmedi . yoksa yıkılırız
-
Abdullah hoca dan ses çıkmadimi? Sorduracan vs denilmişti.
-
Arkadaşlar ivedi bir şekilde geniş kapsamlı bir twitter etkinliği yapmamız lazım.
Tercihiniyap ve memurlarnet ile bağlantıya geçip durumumuzu anlatacakları bir haber yapmaları konusunda ricada bulunalım.
SGK da ilana etki edebilecek herkesin twitlerinin altına görsellerle twit atalım. Görsellerde sayı konusunda beklentimizi dile getirelim.
Aranacak neresi varsa iletişime geçmeye çalışalım. Bunları 5 10 kişi değil 500 600 kişi yapmamız gerekiyor. Bende anlamıyorum ilan gelince yapılacak birşey var gibi beklemede insanlar. -
Yav bana numara verin. Arayayım. Özel kalemler kim var kim yoksa verin numara. Disciden çıktım ağzımın sancısi ile aradım kurumu. Disardayim şuan. Bilen eden varsa numaraları yazsın kalem kalem hemen şimdi arayayım.
-
kurumu aradım defalarca üst üste ancak ulaşamadım ben de. sürekli başka görüşmede diyor. haberden sonra arayan çok sanırım.
bilgi alan olursa paylaşsın dostlar.
@LioN forumda bir süredir yavaşlık ve hatalar var hocam. -
@gmzankr066 mart ayında cumhutbaskanligi onaylari verilmis gecmis yillarda 2019 da 9 martta 2020 de 24 martta onay verilmis bu yil da o araliklarda onay izni gelecektir 50 sayisi mumkun olamaz mufettisliktir yani surekli 200 sayisi dillendirildi insallah daha fazla gelir
-
Tamam memurlar nete yazıyoruz o zaman. WhatsApp hattına. Ana baba abi kardeş kim varsa atın msj. Haber yaptıracağız. 2 yıldır gelmeyen ilan olduğunu vurgulayaxagiz.
-
@adam-simith bence der müfettişliktir Hocam. Ben geçenlerde aramıştım. Ara ara arıyorum böyle. Adamlar dedi ki eskisi kadar yüksek olmaz diyorlar ama biz bilemeyiz sonuçta. Sayı vs bilemeyiz biz dediler. Şimdi nerden çıktı 50. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar galiba. Bizim daha yukarıya ulaşmamız şart ya. Ben özellikle dedim ki normalde her yıl ilan gelirdi tarihte bir ilk bu telafisi bekliyoruz falan.