11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@ykps ben baktım da sadece taban puan yaziyo puan sıralamasını bulamadım
-
@ynsss4 sağolun hocam. Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@thechallanger69 aynen puanlar yazmıyorum 130.arkadaşımdı puanı 89du.
-
175’i aklım da kalbim de almıyor yaa. Böyle bir ihtimal karşısında koşan öncesi bir 175 alalım hemen sonrasında da alırız deseler yine puanlar alır başını gider,adaylar çoğalır,sonuçta 2 alım için 300-400 kişi bir hiç. Ne olaca böyle valla çok sıkıntıya soktu bizi ya. Ne olur yani şu 500 duyumu gerçekleşse...
-
@gmzankr066 2019 da iumut kesilmişken birden ilan gelmesi gibi.. bu oldukça düşük sayılarında altı boş olur ve en 400 lük bir ilan gelir.
-
@blackbird İnşallah hocam inşallah ağzınız bal yesin
-
Bu hafta gelsin artik. Bu grupta kacla kapatir gelirmi sorularini okumaya raziyim.
-
@gölge07 Hocam benim öngörüm mayıs ayı ortası veya sonu .
-
@ykps hocam bu ilanin bende o tarihlerde gelecegini dusunuyorum ama burasi Turkiye her gun yeni bisi oluyor. Acikcasi hemen gelmesi taraftariyim. Bu ilani one almamiz gerekiyor.
-
@gölge07 Öylesiniz de hocam söylenenlere ve koşullara bakıldığında bu durumun pek olumlu olduğu söylenemez. Umarım şaşırtır ama İibfnin yüzü gülmez hocam.Herkese Başarılar
-
Mart’ta gelir mi ?
-
@gmzankr066 zor gibi görünüyor sadece tahminim
-
Benim düşüncem daha öncede belirttim 2021 kpss den önce gelebileceği yönünde. Yani bu pro'ya 2021 dahil olmaz gibi. Kaldı ki sınavın yapılması ve sonuclarin açıklanması Eylül ortasına tekabül ediyor o zamana kadar ilan gelir diye bekliyorum. Şimdi bugünden itibaren normalleşme süreci baslayacak ülkede bir hareketlilik olacak. Bakalım önümüzdeki günler neleri gösterecek. Ayrıca SGK öyle göstere göstere ilanı vermiyor maalesef. Guy gibi içerden net bilgiler alınmıyor. Ansızın kimsenin beklemediği bir anda ilan gelebiliyor. Daha önceki proların birtanesinde millet SGK yı arayıp alım var mı vs diye sorduklarında öyle bir planlama mevcut değil şuanda cvbı verildikten birkaç gün sonra ilan verilmisti. Demem o ki yarında bu ilan gelebilir 3 ay sonrada. Belirsizlik zaten en berbat olanı. Fakat benim son tahlilde tahminim pandemi normalleşme şu bu derken ilanın ramazan veya ramazandan sonra Mayıs gibi gelebileceği yönünde. En son ki alım sürecine benzer bir süreç olabilir. Burada bir farklılık olur ki başkan beyde bir toplantıda belirtmiş süreçleri uzatmayacagiz vs diye. Ne olur sözlü sınav biter yönetmelikte ki gibi 40 gün içinde sonuçları ilan ederler bekleme olmadan sonbahar dönemi ise başlatırlar. Bakalım artık hayırlısı olsun. Beklemekten 2 yıldır hepimiz yorulduk bu bir gerçek. Somut birseylerin olmasını hepimiz istiyor ve temenni ediyoruz artık.
-
@lion Hocam sizin o güzelim 500 kişilik duyumunuz kesildi mi ?
-
@gmzankr066 o duyum direkt şahsıma ait değildi. Bir kardeşimizin edindiği bir bilgi idi ki o dönemde belirtmiştim bunu. Şuan için o kardeşimizdende yeni bir bilgi gelmiş değil. Lakin son dönemlerde yaşanılan durumlar ortada bakıldığında 500 sayısının pek ihtimal dahilinde olacağını düşünmüyorum. 300 gelsin öpüp başımıza koyacağız kıvamına getirdiler bizi maalesef.
-
Tasarruf dediler tekrar ve muhtemelen sayı eskisi gibi gelmiyecek sessizlige burundu sayfa 91 puanla bekliyorum. Kimsenin umrunda degil. Surekli 3 5 kisi. Yeni alimin mulakatsiz olmasi dilegiyle o zaman!!!
-
Yarın sgk'yı arama etkinliği mi yapsak acaba. Şöyle bir 20-30 kişi arasak alım var mı diye sorsak tamam belki çalışma falan yok derler ama en azından kurum bazında ufaktanda olsa ses duyurmuş oluruz.
-
@lion evet yapalım böyle bir şey. İyi kötü neyse şu ilan gelsin artık. Olmayacaksa da en azından yeni bir olan yapalım. Yalnız ben derim ki arayınca 500 kişilik bir ilan bekliyoruz demeyi de ihmal etmeyelim.
-
Arama etkinliğini yapalım en azından sesimizi duyururuz vakti geldi bu ilanı vermenin
-
@gölge07 91 puanla merak ettim de tedirginliğiniz nedir :))2021 KPSS sonrasına mı sarkması açaba öyle bir ihtimal var mı ??