11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@ynsss4 inş umarız gelebilecek en iyi sayı gelir
-
@ynsss4 hocam bu sayıyı söyleyen kişi ilan tarihi ile ilgili bir bilgi verdi mi?
-
Yine ne 175 duyumu Rabbim...88’deb aşağı kapatmaz. Asıl acı biri sonraki ilanın kaç yıl sonra geleceği bu durumda.
-
@maybe_oneday p23 ile p47 nin puana göre sıralamaları hemen hemen aynı o zaman.
-
@estergon-kalesi Bende değil p47 85.73 sıralama 868
-
@maybe_oneday p47 87.45 sıralama 511 ondan yazdım hocam
-
Duyumunuz nereden ?
-
@estergon-kalesi 2020 puanı mı hocam
-
@leontief75 evet hocam 2020.
-
@miltonkeynes mart sonu nisan başı deniyor hocam. Umarım bunların hiçbiri doğru çıkmaz ve mayıs ayı gibi yüklü bir alım olur. Taban puanlar düşer
-
200 sayısı bizi endişelendirirken 175 sayısı tüy dikmiş oldu. 2 yılın ardından bu sayıda bir alım gerçekten çok ama çok az olur. Belki şu şekilde bir plan olabilir mi diyecem misal 2021 kpss öncesi bir 175 alalım 2021 kpss sonrasi Ekim Kasım gibi bir 175 kişi daha alır 1 yılda 350 denetmen yardımcısı almış oluruz gibi. Fakat sanmıyorum yani niye böyle taksit taksit bölmek istesinler. Kısa sürede tekrardan başka bir pro sürecine peşpeşe girsinler. Velhasıl ilanın hadi 500 değilse bile 400 olarak gelmesi gerekiyor. Bakalım bu belirsizlik nasıl sonuçlanacak. Hayırlısı olsun ne diyelim.
-
Ben en kötü ihtimal 300 ibf 50 istatislik 25 de olabilir 300 350 kişilik bir ilanı öngörüyorum 200 kişilik ilan 2 yıllık bir bekleyişe göre gerçekten az bir sayı bu ilanın hakkı en az 400 olmalı
-
@eomer kardeşim bu tip konular gündeme gelince Cem Yılmaz'ın Vizontele'deki sahnesi aklıma gelir. Paylaşım senin için değil, yaşanan konu ile ilgili yanlış anlamayın sakın
-
Bu konu burda gündeme gelip gelip geri gidiyor dostlar SGK denetmenliği için 500 sayısının gerçek olmasını istiyorsak halihazırda kimsenin çok yoğun sınav programı yokken Twitter’da bu işi birisi üstlenip reklamını buradaki başlıklarda yapıp Murat güzelli gibi hocaları da etiketleyerek ses duyurmamız gerekiyor hep öğretmenlere sitem ediyoruz ama onların yaptığının 1/10 ni yapmıyoruz naçizane fikrim...
-
Arkadaslar yetki yeterlilik sinavinin tarihi henuz netlesmemis. Muhtemelen nisan ilk haftasi yada bayram sonu olur dedi bi arkadas. Yeni alim sizden oncemi olur sonrami diye sordum. Muhtemelen sonraya kalabilir cunku yetki yeterlilik sinavi arasinda birer hafta var dedi.
-
@gölge07 Yetki ve yeterlilikle ilanın bağlantisi çok yok bence hocam. nisanda bile ilana çıksa kurum haziranda mulakatlar başlayacak. Kurumun tamamen kendisine kalmış. dur yetki bitsin sonra alım yapalım diye düşündüklerini sanmıyorum
-
@gölge07 Muhtemelen 2019 alımında olduğu gibi mayıs ayında ilana çıkacaklar mülakatları da ki şartlar bunun için elverişli yaza getirecekler.
-
alım 175 olursa 700 kişi mülakata çağrılır peki önceki alımda 700. kisinin puanı kaçtı bilen var mı
-
@mercuryist hocam ben baglantisi var veya yok bilmiyorum sadece bana gelen bilgiyi buraya yazdim. Ama bence ikisinin arasinda bir baglanti var bu sadece sgk ya ozgu bi durum deil hepsinde var mesela guy kurumici sinavi bizden sonra yapilacak ikisini ayni andada yapabilirdi. Yada ilgoc su anda ilana cikabilirdi kaymakamligi bekledi. Yetki yeterlilik sonuclari itiraz sureci derken her ikisiyle ugrasmak istemez kurum zaten yavas ilerliyor. Bu sefer hic ilerlemez. Bu gune kadarda ben hic yetki yetelilik doneminde sgk nin ilana ciktigini bilmiyorum yada gozumden kacirdim.
-
@thechallanger69 Sgknın duyurular kısmında görebilirsiniz. Araştırırsanız var orda eski liste ama puanlar yazıyor mu bilmiyorum. 130.kişinin puanı 89du bi onu biliyorum.