11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Düzenlenmiştir.
-
Düzenlenmiştir.
-
Arkadaşlar taşra atama sınava dair son ilgili birimdir. Sınav yapılıp yapılmayacağını sınav hizmetleri bilir. Ilk aşama organizasyonu onlar yaparlar.
-
@mk-ank bin bilgi önemli öyleyse sınav hizmetlerini arıyoruz
-
@mk-ank Hocam teşekkür ederim açıklamanız için. İletimi silerseniz iyi olur gibi arkadaşları yanlış yönlendirme yapmış olmayayım.
-
Değerli arkadaşlar o halde organize olup arama işini en kısa sürede gerçekleştirelim. Burada belirli bir gün ve saat aralığı belirleyip. Harekete geçelim. Soracağımız şey. Merhaba iyi çalışmalar 11.pro SGK alımı için aramıştım. 2 yıldır ilan beklemekteyiz. Bu konu ile ilgili bir bilgi mümkünse edinebilir miyim? Bu minvalde bir konuşma yapıp kapatacağız. Tabii bu aramalar en az 25-30 kişi tarafından yapılırsa bir anlamı olur bir nebzede olsa.
-
Sınav hizmetleri şube müd.(0312 207 84 43)- 84 11- 85 39
-
@blackbird hocam tedirginligimi daha oncede belirttim ama bikkinlik var hocam artik 2018 puanimla basvurdum sgk ya 84.76 puanim vardi siralama 663 teydim aslinda gelir diyodum sonra puan turleri eklendi yarim puanla kacirdim. 2019 da puanimi yukselttim tamam olacak dedim gene ilan gelecek muhabbetleri vardi. Izin cikti dediler bekledim olmadi. Simdi ise 2020 puaniyla bekliyorum gene ayni. Anlatmak istedigim su arkadaslar istedikleri zaman ilana cikiyolar bizim bi etkinligimiz yok ama olmasi lazim artik. Bunca sene bekledigimizi bilsinler. Hazir kisitlamalar bi nebze hafifletilmisken artik ilanin gelmesi lazim yoksa burasi Turkiye vakalar tekrar firlarsa hic gelmez. Artik kac kpss daha bekleriz bilmiyorum
-
@gölge07 hocam SGK için hangi kaynak çalıştınız kpss de böyle yüksek almak için nelere hangi kaynaklara yüklenmek lazım ?
-
Şu saatten sonra kimse bu başlık altında didişmesin. Şöyle oldu böyle oldu demesin. İlan gelsin gelmesin beklesin muhabbeti çevirmesin. Şu saatten sonra her ne yapacaksak artık ilan odaklı ve hedefe kilitlenerek yapalım. Büyük küçük demeden yapacağımız aktiviteler üzerinde kafa yoralim. Arkadaşlar ciddi bir sinerji eksikliği var bu dönem. Kopukluk var birlik ve beraberlik yok. Bakın biz ne yaparsak yapalım belki sayı üzerinde vs yükseltme yapamayız. Kafalarında ki alım sayısı ne ise o gelecek bu bir gerçek. Fakat yapacağımız aktiviteler ile ilanı öne çekebiliriz. En azından süreci hızlandırabiliriz. Bu başlık altında bundan sonra bu gaye uğrunda bir çaba gösterelim. Lafım kimseye değil genel bir söylemdir.
-
sürekli etkinlik yapmak lazım yüksek katılımlı ama katılım düşük kaliyo birkaç hafta gündemde kalsak bile yeterli diye düşünüyorum özellikle kısıtlamaların kalkacağı şu günlerde etkinliğe yuklenirsek istediğimiz sayıyı getirebiliriz
-
Yanlis baslik olmus
-
Pasif çalışan bir bakanımız var malesef görünen o ki insanların taleplerini de dikkate alabilecek bir bürotratta değil , gündeme girmemize rağmen buradan bir arkadaşın tagı başkanın farkettiğini söylemesine rağmen herhangi bir açıklama yapılmadı ne yazık ki ilanın Nisan veya mayıs gibi geleceğini öngörmekteyim. Herkese başarılar
-
bugün insan hakları eylem planı açıklanacak bugün yüksek katılımlı bir etkinlik yapsak dikkat çekebiliriz
-
Arayan oldu mu arkadaşlar ? Ben öğleden önce birkaç kere aradım açan olmadı. Mesai sas başlayınca tekrar arayacağım.
-
Bende öğleden sonra arayacağım. Şuan öğle tatilindeler. 3 farklı numara var. Dahililerle birlikte arama aksiyonunu bugün gerçekleştirelim. Diğer arkadaşlarda katılım göstersin lütfen. Birkaç ileti yukarda numaraları yazmıştım.
-
Arkadaşlar az evvel aradım şaka gibi ama ilk calista telefon açıldı. Yetkili personel maksimum 50 kişilik bir alım planı var dedi. Nasıl olur 400 kişi alınmakta idi dedim. Hocam artık kariyer meslekler kontenjana tabii dedi. Bundan sonra gelir uzmanlığında falanda öyle yüklü alımlar beklemeyin dedi. Bu nasıl iştir anlamadım. 0312 207 84 43 no ki teli arayın.
-
@lion Sgk Denetmenliği için dediklerine emin misiniz? Hocam numarayı alabilir miyim ?
-
Mufettislikle karistirmis olmasin ?
-
Arayın kardeşim işte on defa yazdık numarayı. Daha onun için eminmisin bunun için eminmisin diyorsunuz yav. 11.pro SGK denetmenligi hakkında bilgi alacaktım dedim verdiği cvp bu oldu. 50 deyince dedim sınava cagirilma konusunda 4 katının üstünde bir cagirilma olur mu hayır sanmıyorum bir değişiklik yapılmaz dedi.