11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gmzankr066 50 olmaz hocam mumkun degil 50 kisilik mufettislik alim plani var
-
Kardeşim arayın. Sorun net bir şekilde. 50 sayısını telefuz ettiğinde o zaman deyin ki ama 50 kişilik müfettiş alımı planı vardı vs diye ekleyin. Bence sence kalmadı artık. Arayıp direkt bilgi edinin. Korkmayın çekinmeyin. GuZel birsekilde soru sorup cvp alacaksınız. Herhangi bir münakaşa vs girmeyeceksiniz. Telefonu açtıklarında kimseyi yemiyorlar. Onların vazifesi bu. Amme hizmeti yapıyorlar. Arayıp sorun bilgi edinin. Numaralar yukarda yazılı. Lütfen hassas olalım. Yoksa cidden diyorum 50 de gelir 25 de.
-
Az önce ulaştım nihayet. 2 yıldır sgkdy ilanı bekliyoruz hiç böyle olmamıştı ilan Ne zaman gelecek dedim biz tarih veremeyiz ki dedi. KPSS öncesi gelir ama değil mi dedim. Öyle umuyıruz çalışmalar var dedi.
Sayıyı min 500 bekliyoruz 2 yıl için anca karşılar ihtiyaç çoktur zaten dedim. Sayı belirsiz ama ihtiyaç hep var elbette dedi. -
Saçma sapan biri bizi trollüyordur inş
-
Az sonra tekrar arayıp müfettişlik ilanı bekliyoruz diyeceğim bakalım ona Ne cevap verecekler.
-
@lion hocam zaten burdaki herkes elinden geleni yapiyor. Burda olmayanlara ulasmamiz lazim. Endisenizi anliyorum ama yapin edin sorun kimse yemez sizi diye burdakilere nazaran ithamlarda bulunmayin. Su an herkes cozum odakli olmak zorunda. Sizin gayretinizide goruyorum. Ins toplu bi tkinlik yapilirsa daha etkili sonuclar aliriz.
-
@yesillenenfındık insallah hocam sizin ugurunuza inaniyorum ben. Bu promosyanda siz varsaniz şans bizden yana
-
@gölge07, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@lion hocam zaten burdaki herkes elinden geleni yapiyor. Burda olmayanlara ulasmamiz lazim. Endisenizi anliyorum ama yapin edin sorun kimse yemez sizi diye burdakilere nazaran ithamlarda bulunmayin. Su an herkes cozum odakli olmak zorunda. Sizin gayretinizide goruyorum. Ins toplu bi tkinlik yapilirsa daha etkili sonuclar aliriz.
Katılıyorum hocam .
-
@gölge07, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Yav aramıyor kardeşim yapmıyor birşey. İlan gelsin sen gör bakalım burayı. Hayatta görmedigin etmedigin tipler nasıl turuyor. Şuraya aktif yazan iki elin 10 parmağını geçmiyor. %90 ni uzaktan sinsi sinsi izliyor ilan gelince de. 84.6 puan var gelir mi lutfenn deneyimliler bir el atsın uffffffff pufff demeye başlarlar işte. Kaç pro gördü bu gözler hepte boyle oldu maalesef.
-
@denetmen11 arkadaşımızın nasıl bir uğuru var ki güzel bir şeyler duymaya ihtiyacımız var biz de inanalım
-
@lion sizin solediginiz ayni durumu yaklasik 1 2 saat once yazdim bende onu anlatmaya calisiyorum burda olupta hic bisi yazmayanlar ilan geldiginde sayi arttirilmazmi yazacak cogu ama is isten gecmis olacak. Siz istediginiz kadar yargilayin onlari onlar gene bisey yapmiyacaklar biz bize yetmemiz lazim asil onemli olan bu. Bu kadar kisi twetle olmuyor ama para toplayip ilan verebiliriz yada dediginiz gibi memurlar nete haber yaptirabiliriz vs
-
0532 540 05 90 memurlar net whatsap hattı. Şimdi buraya msj atacağım. 11.pro yu bekledigimizi 2 yıldır ilanın verilmediği ve yüksek bir sayıda bu ilanın verilmesi konusunda haber yapmalarını rica edeceğim. Tabi bu benim ricam ile olmaz. Herkes el atsın. En azından burdan bir 50 kişi yazalım
-
Merhabalar. Öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Biz İİBF mezunu gençler olarak 2 yıldır 11.promosyon SGK denetmen yardımcılığı ilanı beklemekteyiz. Bu konuda ki talebimizi kamunun en entkin haber portalı olmanız dolayısı ile haberleştirmenizi rica ediyoruz. Lütfen bizlere destek olunuz. Sizlerinde yardımı ile yüklü sayıda bir alımın gerçekleşmesini beklemekteyiz. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler ederiz.
-
Şimdi çektim bu msji sizlerde birer msj yollayınız. Memurlar nete.
-
ben de aradım az önce öyle bir alım planlamıyoruz dedi bence telefonda ki arkadaşın bilgisi dahilinde değil konu
-
500 200 e düştü
200 bugün 50 oldu
şimdi de tamamen alım planlamıyoruz oldu
saldım valla artık. -
Arkadaşlar SGK özel kalem veyahut bakan özel kalem veyahut bu konularla ilgili bir milletvekilinin özel kaleminin numaralarını bilen varsa yazsın. Arayalım şimdi.
-
Ya bukadar basit mi ama ya. Görevli personel olarak bukadar farklı bilgiler vermek nasıl doğru olur? Konu ile alakalı bilgi yoksa maalesef alım sayısı hakkında bilgimiz yok lakin 11.pro için bir planlama mevcut. Takip ediniz vs denilse yine tamam da. Çat diye 50 kişi o da üstüne basa basa Max yani denildi. Bundan sonra yüksek sayıda alım beklemeyin diyede ekledi arkadaş. Yani ne diyeyim bilmiyorum ki.
-
Ben iki ayrı arkadaşima arattim. birinde ilan plani var sayi belli değil dendi. diğerine de bu yıl alım planı yok dendi.