11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@lion, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar dün çektim memurlara msj hadi lütfen sizlerde birer msj atın
Şimdide kurumu tekrar arayacam bakalim ne diyecekler.
-
Eyvallah hocam
-
Arkadaşlar şimdi aradım ulaştım. Sağolsun memur kardeşimiz gayet kibar ve net bir şekilde açıklama yaptı. Söylediği şey şu. Biz kurum olarak talebimizi cumhurbaşkanlığı idari işler başkanlığına gönderdik ordan gelen izin sayısı 50 kişi. Ben bu sayı net mi hocam kesin mi diye sordum. Kesin hocam 50 kişilik izin verildi dedi. Şimdilik durum bu daha sonradan sayı artar mı bilemem dedi. Peki ilan konusunda bir tarih var mı dedim. Hayır hocam sınavın nezaman yapılacağı belli değil dedi. Gruplarda birçok şey konuşulur her dönem bunlar oluyor dedi. Ben tekrar şimdi 50 sayısı kesin mi diye tekrar sordum evet hocam çıkan izin sayısı 50 dedi. Az değil mi hocam çok az hemde dedim. Öyle ama yapacak birşey yok.
-
Buyrun cenaze namazina, Ilanın yaninda helva da göndersinler.
-
0312 207 85 39 bu numaradan ulaştım sizlerde arayabilirsiniz.
-
@lion Cevap yok açmıyorlar.
-
Ben de memurlar.nete yazdım 6 farklı telefondan.
-
0312 207 84 43 - 84 11 bu numaralarıda arayabilirsiniz 3 numara var.
-
kurumun müfettişi 200 kişilik çalışma var diyor. görevli memur 50 kişilik izin çıktı diyor. sgkda neler oluyor hiçbir şey anlamadım. bana kalırsa kurumda ciddi bir gruplaşma var.
son yaşananlar denetmenlerin teftişi devredışı bırakması çalışmalarına kanıt gibi oldu artık. sgkda bilmediğimiz durumlar var sanırım içerde. sesli dile getiremiyor çalışanlar.
cb teşkilatı da sanırım tasarruf kararlarını sert şekilde uygulayacak bu bilgilere göre.
ciddi ihtiyaç varsa bunu sgk başkanının bakana iletmesi, bakan vasıtası ile cb ye gitmesi, ikna edilmesi gerek izin merciinin.
burada da sanırım sayı az olsun isteyen kesim araya girerek işe taş koyuyor gibi.
sgkda durumlar çok karışık..
etkinliklere destek vermeye devam edeceğim ancak bu kargaşada sgkya bel bağlamak mantıklı değil gibi. diğer sınavlara odaklanacağım kendi adıma. -
@lion Verdiğiniz numarayı aradım ki beyefendi diyor ki , Bakanlığa ayrılan kadro sayısı dağıtılacaktır.Benim öngörüm sgkden için diyor 50 daha da az olabilir diyor. anlaycağınız arkadaşlar telefonun ucunda ki kişi kendi tahminini söylüyor.Ayrıca kadro dağıtımını bakanlığın insiyatifinde dedi.50 sayısı sadece bir görüşü beyefendinin.
-
Bakan hanımın özel kalemini tanıyan eden yok mu. Yani ulasacagimiz bir telefon numarası. Danışman olur ne bileyim. Bilen eden yok mu? Bakan hanıma ulaşmaya çalışalım biz.
-
@lion
kesinlikle bakanlık üzerinden yürümesi lazım.
zaten kurumda sayı az gelsin isteyen cddi bir yapı var gibi görünüyor.
üstüne tasarruf tedbirleri de eklenince yüksek sayı iyice zora bindi. birilerine fırsat olur bu durum.
etkinliklerde felan doğrudan bakan hanımın dikkatini çekmeye yönelik çalışmak gerek. -
Bizi görüyolarsa 200 kişi için nasıl tepkili olduğumuzu görmüyorlar mı? Ben de bunu anlamıyorum.
-
@ykps, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@lion Verdiğiniz numarayı aradım ki beyefendi diyor ki , Bakanlığa ayrılan kadro sayısı dağıtılacaktır.Benim öngörüm sgkden için diyor 50 daha da az olabilir diyor. anlaycağınız arkadaşlar telefonun ucunda ki kişi kendi tahminini söylüyor.Ayrıca kadro dağıtımını bakanlığın insiyatifinde dedi.50 sayısı sadece bir görüşü beyefendinin.
50 sayısı beyefendinin tahmini miymiş şimdi?
Büyük ihtimalle sgk için toplam verilen x miktarda kadrodan 50 tanesi sgk denetmeni olur diyor bu beyfendi.
Geçen sene sgk nın 1500 kadro su vardı hepsini düz memur almak için kullandılar.
Şu kadro atama izinleri artık açıklansın da önümüze bakalım be. -
50 kişilik alım sadece öngörüler üstüne ortaya atılmış bir iddaa ve ayrıca 4.ayda herşey belli olur dedi. Sanırım telefonda ki kişi kendilerinin aleyhine olacakmış gibi konustu sayının fazla gelmesi o yüzden pek de aldırış edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
-
@byteks1 Evet tahmini öngörüsüymüş beyefendinin dediğim gibi o da bilmiyor dağıtılan kadroyu anlayacağınız. Ama 4.ayda herşey belli olacak dedi sayı konusunda bakanlığın insiyatifi söz konusudur diye de ekledi.
-
Yani bir bilgi kirliliği mi bir eksik yorumlama mı bir art niyet mi bir başka hesap mı var anlam vermek güç. Evet alım sayısı belirli bir oranda kısılabilir hadi ama bu 50 olmaz. Mantıken hadi 400 olmadı 300 oldu ne bileyim birden 50 kişiye düşmez diye düşünüyorum. İnş bu söylemler boşa çıkar. Lakin aradığımız yerde SGK sınav işleri şube müdürlüğü. Yani AÇSHB personel alımını sormuyoruz ki biz. SGK denetmenliği bambaşka bir kulvar. Direkt bu sınav sürecini yürütecek şubeyi arıyoruz ve 2 gündür verilen bilgi 50 kişi. Nasıl iştir bu arkadaş.
-
50 kişilik ilan olduğunu hiç sanmıyorum 200’ü öpüp başımızın üstüne koyalım diye algılarımızla oynuyorlar. Sayı 400’ün altında kabul edilemez. Bunun için çalışma yapılmalı.
-
@ykps, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@byteks1 Evet tahmini öngörüsüymüş beyefendinin dediğim gibi o da bilmiyor dağıtılan kadroyu anlayacağınız. Ama 4.ayda herşey belli olacak dedi sayı konusunda bakanlığın insiyatifi söz konusudur diye de ekledi.
O zaman bu beyfendi verilen toplam kadro sayısını kendi kafasına göre dağıtmış. Çok ciddiye almamak lazım. Geçen sene 1500 kadrodan 0 denetmen çıktıysa bu sene de atıyorum 500 kadro izni verilse 450 denetmen 50 müfettiş çıkabilir. Tamamen üst yöneticilerin kararına bağlı.
-
Valla ben de 200’e sessiz kalalım şükredelim,kafalarını şişirmeyelim diye ortaya 50’yi attılar diyorum. Baksanıza şimdiden herkes 200 gelse şükür demeye başladı en başta böyle miydik 200 kabul edilemez diyorduk.