Türk telekom start 2019
-
@antimülakat doğrudur tabi muhakkak, inşallah herkesin gönlüne göre istediği olur, zira zor bir dönemden geçiyoruz. Ben hani acaba ilana çok başvurumu olmadı yoksa burada yazan yada platformu kulanan kişi mi az diye merak ettim,ondan sorguladımda bi fikir edinmek açısından:)
-
@squirrel anladım hocam. Aslında forumu günlük 5 ila 10 bin arasında kişi geliyor. Tamamı aktif olmasa da başlıklarda geziniyor. Bu başlıkta amacına hasıl olmuştur
-
Bu sınav aslında baya meşhur 5000-10000 kişi arası başvuru oluyor ama online diye kimse umursamıyor galiba
-
@rorschach159 sınava katılım mı olmuyor kardeşim? Başvuru yapıp gelmiyorlar anlaşılan?
-
@antimülakat onu o kadar bilemiyorum ama giren sayısı yüksektir baya ama süreç uzun olduğu için galiba insanlar aktif davranmıyor
-
düzenlenmiştir.
-
@rorschach159 hocam çalışan arkadaşınızı varsa süreç hakkındada bilgi alabilirsiniz belki .birde geçen yıl 50 75 kişilik bi sayı bahsedilmiş forumlarda bu sene için alım sayısı hakkında bilginiz varmı
-
@rorschach159 Ankara için hangi gün sınava girmiştiniz?
-
Arkadaşlar Ben 12 Haziran'da Mental HR sitesinden ingilizce ve genel yetenek sınavına girdim. O zamandan beri beklemedeyim. Siz de mi aynı süreç içerisindesiniz bilgendirebilir misiniz?
-
@farukk 12sinde girenler Ank için .14 ünde kiler ise istanbul için girenler.2 grupta beklemede. Sınavdan sonra hiç bi haber yok.Telegram grubu var katılmak isterseniz.Orada konuşuldu baya
-
Arkadaşlar yok mu duyum haber bilgi?Süreç ile ilgili.
-
Arkadaşlar ben sınav olmadım halbuki başvurmuştum. Mail, bildirim, sms falan gelmedi ve şu an hr portal olsun kendi siteleri olsun başvuru süreci bitmiş diyor. Ama hr portalda başvurum gözüküyor. Sınava girmeyen başkası var mı?
-
@yasar61 Bunu ancak mental ve TTelekomu arayıp sorabilirsiniz .Mail değilde arayın bence.Belki son bi grup bekletiliyordur tekrar sınav yapılacaktır.Belki de gereksiz maillerinze düşmüştür gelen mailiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@yasar61 Çünkü Ttelekom a başvurup buraları takip eden çok az arkadaş var.Herkese ulaşmak zor gerçekten.o yüzden Mental ik dan bilgi almak sağlam olacaktır.
-
Sınav süreci ile ilgili bilgi alışverişi yapabilmek adına telegram kanalı açılmıştır herkesi bekleriz.
-
@alan42 teşekkürler iyi düşünülmüş.
-
Var mı yeni gelişmeler?Forumu takip eden arkadaşlar?
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklanmış var mı olumlu olan ? Bende değerlendirme süreciniz devam etmektedir yazıyor sanırım olumsuz olanlara böyle yazmışlar
-
Arkadaşlar ben iibf okuyorum son sınıf öğrencisiyim 2019 da sınava girsem geçerli olur mu?
-
@nrpsmf olumlu ve olumsuzların bir kısmına dönüş yapılmış.Arkadaşalra olumsuz dönüş alan var mı buralarda lüüfen ses verin?