2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
@ücüncütekil ihtiyatlılık kavramı muhtemel zarara karşılık ayrılır ama muhtemel gelirlere ayrılmaz.
-
@friedmanmilton sağlık olsun hocam.
-
Aynen ihtiyatlilik olur hatirladim simdi
-
@albertcamus net gerçekleşebilir değer vardı hocam bir tanede tmsf de olan hatırladığım
-
@Muhalba aynı sorudan bahsetmiyoruz o zaman :)))) hani şu döviz kuru olarak muhasebeleştiremediğimiz diyodu,ilkeler vardı şıklar da .
-
Tahvil alım kaydı vardı. Sonra ise onu satıyordu 27.500 gibi bir rakama. Kar çıkıyordu 50 ya da 500 gibi bir rakam. Hatırlayan var mi
-
Arkadaşlar biraz genel değerlendirme yapalım geçen sene 22 netim olmasına rağmen bu sene sadece 25 soru işaretleyebildim emin olmadıklarım da dahil içine
-
@gencbiraday sizin tecrübeleriniz nasıl geçmiş yıllara göre ?
-
@gencbiraday bu yıl daha çok sözel soru vardı zaman yönünden avantajlıydı ama tuzak soru daha çoktu
-
@rassal net beklentiniz nasıl geçen seneye göre
-
Hisse senedi sorusu konusu kalmayan diye olacaktı
-
@gencbiraday zordu hocam genel olarak yani maliye İktisat falan. Muhasebe ve hukuk aynı gibiydi
-
@albertcamus cevap borç verilen çek 20.000 bankalar alacak 20.000 böle bir şık vardı ve kesin cevap bu
-
@YunusEmre_58 Aynen bunda kaniyim ben de. Sınavda malesef yanlis yaptim.
-
@kpssınavı satılan hizmeti kasadan alıp bankaya yatırıldığından bahsediyordu.
-
Net satış karı aşağıdaki hesaplardan hangisinde artışa sebep olmaz diye bir soru vardı kimse çözmemiş mi bu soruyu cevabını çok merak ediyorum
Şıkları
kasa
Hisse senetleri
Alıcılar
Alınan çekler
.... -
@Erdemli, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
Net satış karı aşağıdaki hesaplardan hangisinde artışa sebep olmaz diye bir soru vardı kimse çözmemiş mi bu soruyu cevabını çok merak ediyorum
Şıkları
kasa
Hisse senetleri
Alıcılar
Alınan çekler
....Hisse senedi yaptım
-
Arkadaşlar bu fon akım tablosu olan cevaptan emin misiniz. Tms demiyordu sanki o soruda başka bişeyden bahsediyor diye düşündüm benim kafam karıştı. Finans durumu tablosu diye bişey vardı ben onu yaptım ama.
-
@Marsiyal hocam biri bilanço idi bilanço yazmamış diğeri de detaylı dediği gelir tablosu idi ben de fon akım tablosu yaptım. Muhasebe standartlarına göreydi soru hatırladığım.
-
maliyet sorusu "Asal" mıydı ?