2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
Arkadaşlar osym ne zaman açıklar soruları bilgisi olan var mı?
-
@ert1234 bende hisse senedi yaptım.. inşallah öyledir çok kritik bir soru benim için.. Yorumlara bakıyorum bu soru hakkında konuşan yok. Çözen çok az kişi var sanırım.
-
@hussle kesinlikle çok ince soruydu ihtiyatlılıkla özün önceliği arasında düşündüm durdum ihtiyatlılığı işaretledim daha yakın geldi en sonunda. Ama özün önceliği çıkarsa şaşırmam. Resmen tuzak soruydu.
-
@Erdemli hocam şu 23 dönemi karma değil mi ya denemler de filan makalelerde karma yazıyor ne olacak o ya
-
@ert1234 soruda öncelikli ifadesi vardı o yüzden karma ekonomi var evet ama asıl politika liberalleşme Yasin çoban Türkiye ekonomisinde yazıyor
-
@Erdemli sınavdan bir gün önce temel kavramalara bakayım biraz dedim bu sorunun nerdeyse aynısı vardı hocam cevap ihtiyatlıktı bende ona istinaden ihtiyatlık dedim inşallah doğrudur
-
@YunusEmre_58 sağolun hocam sınav bence öyle çok çok kolay değildi karma kabul ediyoruz değil mi tam soru kalıbını hatırlayamıyorum
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben muhasebede zaman kazanmak icin kodlamayi muhasebe icinde yapmayip nokta koyup icini istatistikte doldurdum. Bu kural dışı bir sey mi acaba? Bi ara gözetmen de durdu başımda baktı bayagı cünkü. Bayağı evham yaptım. Aydınlatırsanız cok sevinirim.
-
@Minimalist, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben muhasebede zaman kazanmak icin kodlamayi muhasebe icinde yapmayip nokta koyup icini istatistikte doldurdum. Bu kural dışı bir sey mi acaba? Bi ara gözetmen de durdu başımda baktı bayagı cünkü. Bayağı evham yaptım. Aydınlatırsanız cok sevinirim.
Hakkınızda tutanak tutulup sınavınız iptal olabilir. 2 sene osym sınavlarına katilamazsiniz.
Şaka şaka bende öyle yaptım bir sorun olmaz. -
@Muhalba Hocam yuregime iniyordu ya yapmayın şöyle Eminsiniz değil mi?
-
@Minimalist kardeş senin optiğinden kime ne? İster sonra doldur ister yırt çöpe at
-
@iamkaya Evet ya kime ne. Ama süreç ruh hastası etti sagolsun buluttan nem kapmaya başladım.
-
@Adam-Keeynes maliye yapmaktan kasıt nedir bu sınav için hocam 25 üstü mu 30 üstü mu
-
@elitnur ben 20 çıkarsa çok sevinirim galiba
-
@ücüncütekil maliye geçen sene 31 doğru yaptım bu sene 35 tane işaretledim yanlışlar da dolu. Iyi netten kasıt nedir bu sene icin onu merak ediyorum
-
@elitnur Twitter da bir maliye hocası 20-25 neyin gayet iyi olduğu yazmıştı dün. İsmini hatırlayamadım lakin baya tanıdık olan bir hoca
-
@Muhalba ya kardesim bu taktik gercekten zaman kazandiriyor mu? Olmadi aklimizda kalsin yani. Butun sinavlar icin uygulanabilir. Eger zaman arttirdi diyorsan degerlendirelim:)
-
@elitnur zordu gerçekten bende kötü yaptım sanki geçen seneye göre iktisat ta bir tık zordu
-
@Minimalist geçen yıllarda da tartışıldı.kural dışı ama üzerine gidilmezse birşey olmaz.
-
@frustration bende 1000 buldum