2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@yıldız öyle...
-
@yıldız @RootofAllEvil bir de ne bileyim konu atanması değilken durduk yere atandığını dile getirmesi, garip yorumlar yapması da cabası. Eminim adminler bu konuyu dikkate alacaktır. Atanmışsın, muazzam bir başarı öyküsüyle guy olmuşsun, şimdi hazır torpil bulmuşken daha iyi yere geçmenin derdinsesin tamam ama bizi trolleme. Alakalı alakasız yorumlarına denk geliyorum. Bir yorumun kalkması için illa ki küfür hakaret kavga dövüş olmalı mı o da ayrı bir soru işareti.
Hayırlı akşamlar. -
@yıldız dost acı söyler diye bir laf bilirsiniz, ülkenin hali ortada büyüme rakamları ortada, bakan beyin maliye bakanlığına yüklü sayılarda alımlara sıcak bakmadığı da ortada şimdi kalkıp da aa evet 2000 guy alınacak 300 mhuy alınacak hadi hazırlanın çalışın demenin manası yok
daha birkaç ay önce trolün biri yok haziranda şu kadar vmy bu kadar mhuy alınacak dedi duyum kesin dedi onu bunu dedi ben de dahil herkes iştahla o duyumların peşinden gittik sonuç hüsran ortada ne bir ilan ne bir duyum var
kimseye bir garezim yok ama polyannacılığı da sevmem -
@RootofAllEvil gelmeyeceğine yönelik olumsuz tahminlerin senin olsun kardeş. Senin gerçekçiliğine ihtiyaç yok.
-
@cemalicoşan hayırdır torpil bulduğumu hangi yazımda gördün çıkar göster ispatla yahu 6-7 aydır tek bir kurumun mülakat sonucunu bekliyorum o da o kadar puana rağmen girebildiğim tek sınavdı (insan hakları sınavının yazılı aşamasında elendim) olumlu sonuçlanırsa ne ala olmazsa şu anki mesleğimle yola devam edeceğim
iyi kardeş siz devam edin iyi ki bi atanmışız ya hayır yani atandık diye üst kurumlara geçemeyecek miyiz anayasal veya yasal bir engel mi var önümüzde olursa tek sıkıntı yaş haddi olur çok şükür 28 deyiz daha -
tamam arkadaşlar herkesin gönlünü ferahlatıyorum yüksek ihtimal ekim ya da kasımda peş peşe guy vmy ve mhuy ilanları gelecek öngörülen sayılar guy için 1500 vmy için 400 mhuy için 250 hadi şimdi mutlu olun
-
@RootofAllEvil polyannacilik bizi umutsuzluktan çıkarıp dersin başına oturtuyosa eğer biz severiz, o olumsuz duyumları okuduktan sonra sizler tıngır mıngır işinize giderken işi olmayan arkadaşlar için tam bir hüsran oluyor aynı ülkede yaşıyoruz biz de tam olarak haberdarız durumumuzdan da bu kötü durum öğretmen polis sağlıkçı alımı yerine hep mi bizi bulur hep mi bize dokunur
-
Arkadaşlar başlık yeni alımlar hakkında arkadaşlarımızın bilgi beklediği, bu konuda istişare etmek istediği bir başlık. Şu anda ikili hatta yer yer üçlü mücadeleler ile bir süredir meşgul ediyor ve arkadaşlarımızın boşuna bir umutla başlığa girip çıkmasına sebep oluyorsunuz.
O nedenle bu tartışmanızı özelden sürdürmeye davet ediyorum sizleri. Bu ileti sonrasında bu tartışmayı sürdürmek için atılan tüm iletiler tarafımızca kaldırılacaktır. Lütfen ısrarcı olmayınız.
Herkese iyi forumlar dileriz. -
başlıkta verdiğim rahatsızlık için özür dilerim sadece içinde bulunduğumuz durumu izah etmeye çalışmıştım kimsenin umutlarında ekmeğinde gözüm yok beklediğiniz gibi yüksek sayılarla ilanlar gelir inşallah biz de nasipleniriz müfettişlik uzmanlık falan:)
-
@RootofAllEvil Anlayışınız için teşekkür ederiz hocam. Art niyetiniz olmasa da polemik haline gelmesinden herkes rahatsız bu tip tartışmaların. Keza işin bir anda lince evrilmesi hususunda da rahatsızlığımızı çok kez dile getirdik. Anlayışlı tavrınız için teşekkür ediyor, herkese iyi forumlar diliyoruz.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Tekrar ikaz etmeyeceğim arkadaşlar.
-
Gecen sene ayni doneme gore birazda olsa kimildamalar var. Ilanlar gelmeye basladi. Tamam kimileri yds istiyor fakat puanimiz yoksa bu bizim eksikligimiz ama puani olan arkadaslar var onlar icin umut oluyor en azindan. Hakeza kaymakamlik ilani eli kulaginda ilgili baslikta ciddi ciddi konusuluyor. En nihayetinde guzel seyler olacagina dair inancimizi yitirmemeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti var oldukca ki ila nihayet varolsun. Memurada ihtiyaci olacak isciyede kaymakamada mufettisede uzmanada bankaciyada vs vs vs. Evet son yillarda bir duraksama oldu evet surecler uzadi lakin bunun suclusu biz degiliz. Bizim uzerimize dusen nacizane sinavlara girmek eksiklerimizi gidermek ilgili puanlari en iyi sekilde almak. 2000 guy gelmez canim o kadarda abartmamak lazim deriz bir bakarizki 5000 guy ilani gelmis. Veya 2500 2500 uc ay arayla pespese gelmis. Olmaz diye birsey yok. Kaldiki 5000 vmy nin pespese sartsiz kosulsuz neredeyse geldigini gormedik mi? Hani bir laf var ya burasi Türkiye hersey olur deriz hic belli olmaz deriz o hesap. Kimsenin hevesini kirmaya tartismaya girmeye hic gerek yok. Herkes herseyin farkinda olacak yasta. En kucugumuz 25 yasindadir. Guzel gunleri gorecegimizden sahsen benim suphem yok. Ve nasipte varsa 1000 tane guy ilani gelir guy olursun nasipte yazilmamissa 5000 guy ilaninda acikta kalirsin. En kisa surede bol alimli yuzleri gulduren ilanlari gormek dilegi ile.
-
Bu sene pareto üstad da paylaştı planlanan ve bekleyen alımlar var sadece zamanlaması bilinmiyor bizimde hazır olmamız gerekiyor bize düşen her darlıktan bir ferahlık doğar arkadaşlar
-
Pareto üstad paylasmis zamaninda 1500-2000 kisilik Guy,250-300 kisilik Mhuy,100 kisilik Duy,500 kisilik Vmy diye. Gerisi hikaye. İlanlar gelecek inşallah hepimiz umutluyuz.
-
@LioN Çok güzel yazmışsınız . Herkesin bir ümidi olmalı. En basitinden şunu paylaşmak istiyorum sizlerle ; sınav açıklandı çok şükür ben 95 aldım YDS 75ti . Arkadasım 75 aldı YDS ise 80 . O YTD ilanına başvurabilirken ben başvuramayacağım . Aynı gün TMSF ilanı geldi , onda da benim şansım yüksekken onun düşük olacak . Herkesin mutlaka bir şansı olacak çabaladıktan sonra . İlanlar mutlaka gelecek . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah . Biz bugünleri çalışarak değerlendirelim , ilanlar gelmiyorsa o zaman düşünelim bunu . Biz hazır değilken gelse de ne anlamı var ?
-
@fatos_ hocam tebrik ederim sizi, ilk yiliniz mi acaba?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir.