2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Müşrif @Hayaller71 Dostlar sizlerden ricam kapanmış bir tartışmayı yeniden körüklememeniz. Konuyu yönetici arkadaşımız kapamış, sonrasında devam eden iletileri de kaldırmış. Ben de sizlerinkini müsadenizle kaldırıyorum. Konuşulması gereken başka konularımız var, bu tip tartışmalar senelerdir bize kazandırmadı. Hiçbir zaman da kazandırmayacak. Bu nedenle özelde tartışmakta özgürsünüz ama başlıkları tartışmalarla meşgul etmeye ben dahil kimsenin hakkı yok bence.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum dostlar -
@paretowilfredo okurken rahatladım resmen :)))
-
@paretowilfredo haklısın üstad hayırlı geceler iyi çalışmalar
-
Kaymakamlik ilani geldi hayirlisi ile. Ysk secim mudurlugu hakkinda daha once birtakim duyumlar paylasilmisti. Acaba netlesen birseyler var mi?
-
@LioN Hocam geçen sene YSK ilanı kaymakamlık dan sonra gelmişti değil mi doğru hatırlıyorum.Keşke bir süpriz olsada şu ay içerisinde Guy,ysk,mhuy gelse herkes mutlu bir şekilde odaklansa derslerine.
-
@LioN Şöyle var dostum, ÖSYM kanadında YSK sınavı için takvim hususunda Kaymakamlık ile benzer dönemlere geldiği yönünde bir duyumum var. Ama net mi dersen, malesef çok net değil, oldukça muğlak. Ama sanki Kasım ayında sınava yer aranmış gibi. Diğer kanattan da açıktan alımın planlandığı bilgisi mevcut. Sanki çok uzak değil gibi.
-
@paretowilfredo Hocam siz duymussaniz gelir YSK sınavı kitapları siparişini vereyim o halde. Sizin duyumunuzu bekliyordum YSK için. Sağolun.
-
Kabine değişikliğinden bahsediliyordu o nold u bilgisi olan var mi ?
-
@mhd Valla kaynak almak icin hareketlenecek kadar kesin değil dostum belirttiğim gibi. Ama hareketlilik söz konusu. Yakinda netlesecegini dusunuyorum olumlu ya da olumsuz
-
içişleri uzmanlığı, merkez göçle ilgili herhangi bir gelişme var mı?
-
@paretowilfredo Hocam siz den müjde bekliyoruz o halde.
-
@RootofAllEvil bende merkez göç bekliyorum geçen sene alım olmadı inşallah bu sene ilana cikar
-
Benimde en çok beklediğim il planlama inşallah alıma çıkar bu yıl bitmeden
-
@RqzeeT hangi puan türünden alıyor hocam
-
ENERJİ BAKANI DÖNMEZ: ADAYLAR İÇİN BELİRLEDİĞİMİZ ALANLARDA SINAV AÇACAĞIZ
gibi bir açıklamada bulundu buradan bize mi seslendi acaba -
Sn. Albayrak bizim neyimiz eksik bizde alırız der mi acaba @paretowilfredo
-
@Estevez allahim sen bu enerji bakanini maliye bakani yap yarabbim amin
-
@strtmn Konu biraz farklı olsa da sınav sınavdır. Keza bu sınavın nasıl olacağı da merakimi celbediyor. Yurtdışına gönderecek bakanlık.
Sn. Albayrak da eski enerji bakanıydı. Sonra hm bakanı oldu. Berat bey Cumhurbaskani yardimcisi olsa, mevcut enerji bakani, hm bakani olsa, butun dunya buna inansa?
Geç oldu ben yatayim en iyisi :)) -
Adalet bakanı Gül:1300 hakim savci alacagiz yil sonuna kadar demis idari hakimlik var mi acaba sayi icerisinde ve bu gecen alimin yerlestirmeleri degil dmi yeni alimdan bahsediyor bakan ?
-
@RagnarNurkse Kasıt yeni alım hocam. Şu tablodaki sayılara rast gelecek gibi görünüyor.
https://www.tercihiniyap.net/kamudan-haber/2019-hakimlik-sinavi-ne-zaman-h6448.html yazıda @paretowilfredo 1000 Adli + 200 Avukat + 100 İdari şeklinde belirtmiş. Tablodaki rakamları da yakalıyoruz sanıyorum