2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@trmaliyeci en erken yaza geleceği düşünülen bir ilan için dediğiniz değişikliği yapmak zor değildir hocam
-
@İkhumuma @paretowilfredo hocam bu bilgiyle ilgili bir bilginiz var mı ?
-
@İkhumuma yanlış anlaşılmasın duyumunuza muhalefet etmedim sadece bildiğim bilgiyi paylaştım.
-
@trmaliyeci estafurullah yanlış anlaşılacak bir şey yok
-
@İkhumuma sayıştay kendi eleme sınavına muhasebe ekleyerek kanun değiştirmeye gerek olmadan çözdü p48 işini.
-
içişleri Bakanlığı uzman yardm ve il planlama uzman yardımcılığı alım olursa hangi oyan türünden alım olur kamu yönetimi ağırlıklı puan türünden alım olur mu sizce de????
-
Arkadaşlar il göç uzman yardımcılığı ilanından ses var mı?
-
@çölkaplanı p33 çok dillendiriliyor ama bilemiyorum . Ama yine de kamu yönetimi ağırlıklı bir puan türü olacaktır.
-
7 ekim 2015 yılında 50 kişilik alıma çıkmıştı sadece mülakat 4 katı p31 den 84.67 de kapattı.
-
@çölkaplanı icisleri bakanlığı 2018 de stajyer kontrolör p9 ile alınmışti
-
@Aslan-Reyiz o zaman inşallah yine p31 olur kamu yönetimi ağırlıklı ️Bu arada İlan ne zaman geliyormuş hocam duyum var mı?
-
Yıl bitmeden gelir inşallah
-
@hakimehanımm kamu yönetimi ağırlıklı olacaktır ama hangisi olur bilmiyorum 30-31-32-33 ten biri olacaktır.Duyumlar pareto da
-
@paretowilfredo üstad il göç için kac kısılık bır alım bekliyoruz?
-
@Tükendikagrubu Yukarıda konuşuldu dostum
-
İcra müdür yardımcılığı ösym takviminde yer alıyor. Acaba bizden alım olacak mı
-
@trmaliyeci, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@İkhumuma Sayıştay p48 ile alacağını birkaç yıl önce duyurmuştu fakat bu duyurudan sonra iki alım gerçekleşti. P48 ile alınabilmesi için sayıştay kanununda değişiklik yapılması gerekiyor.
Sayıştay ilanı ne zaman gelir?
-
@İkhumuma haydaaaa bu da nereden cikti , duyum kesin mi
-
@Muhalba Bekliyoruz umarım bizide eklemişlerdir.2. bir YSK vakasını kaldıramayız
-
@İkhumuma gerçekten mii ben yine ocakta başvurulur diye düşünmüştüm.