2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@İşzizgüçsüz Dostum burada onay konusu muğlak açıkçası. Bakanlığın talep ettiğini, Müdürlüğün istemediğini duydum. Bu yönden Bakanlığın bastırması karşılık bulursa 2019 sonu, 2020 başı gibi bekleyebiliriz.
-
@paretowilfredo hocam Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nin kendi sınavını yapma ihtimali var mı sizce ? Ya da P48 den alırsa yds isteme durumu olabilir mi?
-
Resmi gazetede Dışişleri Uzmanlığı yönetmeliği yayınlandı. Sanırım bu yıl Dışişleri uzman ilanı da gelecek. Yılbaşına doğru bekliyorum ama yönetmeliğin şimdi çıkması ilanın yakın zamanda gelmesi ihtimalini de getiriyor..
-
@paretowilfredo üstad yönetmeliğe göre strateji ve bütçe başkanlığı başvuruda yds istiyor
-
@Aslan-Reyiz bu yersiz ileti yerine hocamız kaynakları güncellemeyi tercih etse daha yerinde bi davranışta bulunmuş olacaktır camia adına.
-
@Blueberry Evet dostum seviye belli olmamakla birlikte istenecek.
@hayat999 Dostum siz de sınava dair tahminlerimize ve mesleğe dair bilgilere yer verdiğimiz tanıtım yazımızı inceleyebilirsiniz; -
@paretowilfredo kardesim burasi ile alakali sanki kurumlar arasi alim yapacak diye aklimda kalmis. Naklen atama gibi. Eger sinavla alacaksa iibf icin bir kapi daha acilmis olur. Tabi yds sarti olmasi bize yaramaz o baska:)
-
@LioN Doğru hatırlıyorsun dostum, o alımı uzmanlardan yaptılar. Bir de Kalkınma'dan geçecek personel vardı ama ne kadar uzmandı ne kadarı yardımcıydı bunu bilmiyoruz. Uzman olarak başka kurumlardan da geçen oldu ama yardımcı kadrolarının bir kısmı en azından bizim olacaktır. Ama tabi fakülte yelpazesi çok geniş. Ziraat bile var yönetmelikte, nasıl bir tayınlama yaparlar ilk ilanda deneyimleyeceğiz bakalım.
-
@paretowilfredo hocam dernekler denetçiliği yakin zamanda gelir mi bilginiz var mi
-
@aroma sordum hocam onu da ustayı ilan gelince güncelleme durumu var.
-
@indianabones kvkk ya başvuruda ne sınavda ne de mülakatta herhangi bir liste açıklanmadı .sınav açılsa da pek güvenilir olacağını düşünmüyorum .ki kuruma gittiğinizde çalışanların çoğunun naklen atamayla gelen kişiler olduğunu görüyorsunuz !
-
@Müfettiş-Gadget Bende yok dostum. Olan arkadaşlarımız paylaşmışlar
-
@Aslan-Reyiz hocam kaynakları güncellemesini beklemiyorum ki hiç kullanmadım kitaplarını bana göre bi işe yaramıyor ancak hep böyle bi kitap satmak adına yersiz hareketlerde bulunduğunu gördük o sebeple dedim .Eleştirim var beklenti değil
-
@ekeblad yeni kurulan kurumlarda naklen gelenler çok olur. çok normal. helal akreditasyon kurumu da yeni kuruldu ve faaliyet raporuna baktım. çok az personel var. bir kısmı geçici bir kısmı naklen gelmiş. hiç naklen uzman almadan bir kurum uzman yardımcısı alırsa nasıl olur bilmiyorum
-
A grubu kadrolarda ilan ettiği sayıyı eksiksiz alan sanırım sadece içişleri bakanlığı kaldı. İçişleri uzman yardımcılığı için takipte olacağım inşallah 2020 kpss dönemi gelmeden gelir.
-
@islimbot hocam siz mülakata girdiniz mi?adınızı hatırlıyorum ama hangi aşamada hatırlayamadım .kurumda ciddi manada naklen gelen vardı .ki ihtiyaçları olsa bi ilanı 1.5 yılda sonuçlandırırdı .göç idaresi de yeni kurulan bir kurumdu ama naklen kimseyi almadı .
-
@ekeblad hocam boşa çabalama göçe mülakata gittim 1 kişiyle tanıştım oda naklen geçmişti. Guy olup başbakanlığa geçen bile vardı.
-
Dışişleri uzmanlık yönetmeliği yayımlanmış. Giriş sınavı yazılı ve sözlü sınavdan oluşur yazıyor ve en fazla 20 katı aday çağırılır yazıyor. Yds puanı yüksek olan arkadaşlar değerlendirsin güzel kurum güzel meslek
-
@indianabones hocam kvkk ile ilgili durum kesin mi ben de bekliyorum aslında ama yine de emin olamadım
-
@sbf13 KVKK'nın yedek adayları çağırma süreci bile henüz bitmemiş olabilir, bunu öğrenmemiz gerek.