2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo Hocam güçlere göre alım stratejisi belirleniyor vay halimize Biz niye giriyoruz bunca sınava p3 le adam uzman olabiliyorsa bu nasıl bir haksızlık nasıl bir emek sömürüsüdür. Biz ne yapabiliriz peki hergun etkinliklik yapıyoruz sesimizi duyurmak için pes etmeden çalıştık yine puan aldık ama beklemekten belirsizlikten artık yorulduk hocam.
İnsanlar diyor sınavdan çıktın biraz dinlen.Dinlenmek fln istemiyorum ilanı bile belli olmayan sınavlar için oturdum yine çalışıyorum ama bu emeğin görmezden gelinmesine insanların çıkarları uğruna harcanmasına artık tahammül edemiyorum!!! -
@paretowilfredo ustad sitemim size degil ama eger ongordugunuz gibi GUY alimi 2020'ye sarkarsa bu felaket olur, yazik gunah ya el insaf!!
-
@Estevez, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@atlas07 hocam bu merkez bankası ve düzenleyici denetleyici kurumlar 80 üstü olarak kaldı benim aklımda bddk spk falan ayrıca ing türkçe türkçe ingilizce tercüme de oluyordu sınavlarında tam emin olamamakla beraber ilanları kontrol edin deme sebebim de oydu.
Bddk ve spk başvuruda ingilizce yds puani istemiyor. Sınavında soruyor ama.
-
sayıştay ilanı gelir mi bilgisi duyumu olan var mı???
-
@paretowilfredo üstad içişleri uzman yard. 200 olur mu? Bi de il planlama?
Ayrıca icra müdür ve müdür yard. Sınav açacak 800 kişi için. Iibf'nin de kurum dışı sınavla girebilecegi düşünülüyor . -
@Yakup-cemil Dostum Icra konusu 3 4 senedir konuşulan bir konu ancak henüz net bir düzenleme yapılmadı. Milli Eğitim Müfettişliği için konu mevzuata girdi bu yıl için de az da olsa açıktan alım planı var. Diğer yandan içişleri için sayıları düşük tuttum. Iki parçada alınma ihtimalini ve tamamına izin çıkmama durumunu hesaba katarak. Fazla gelirse güzel olur. Talep 200 kişiydi ancak ne kadarına onay çıktı net olarak bilmiyorum.
-
@Müşrif @fridakahlo Dostlar etkinlikler muhakkak etkili olacaktır. Ancak sendika popülist hareket ediyor ve mevcut düz memurların menfaatini malesef adaylarınkinden üstün tutuyor. Bu etki bertaraf edilmeli ki işsiz adayların önü açılsın. Umarım hakkaniyet popülizmi alt eder de öncelik açıktan alımlara verilir. Çünkü gerçekten süreç artık bezdirme noktasına geldi.
-
@Yakup-cemil hocam senin guy alımı ile ilgili duyumun var mı?
-
@juventusmilan birçok şey belli ama tarih belli değil.
-
@Yakup-cemil serhat karamanın eylül ayı duyumuyla ilgili ne diyorsun? doğru olma ihtimali var mı?
-
@rassal bu 50 kişinin uzman yardımcılıgı dan uzmanlıga atanması için yapılmış olabilir
-
@juventusmilan sınav ekim ya da kasımda yapılacak diye duydum. İlandan bahsediyorsa olabilir.
-
@Yakup-cemil sayı 2000 kişi mi olur?
-
@paretowilfredo icra müdür müdür. Yard. zannımca bu sefer olacak üstad. Geçen 400 kişilik alimda mülakata 1600 kişi kalması lazimken sınavı 200 250 kişi geçmişti ve mülakatı 30 40 kişi kazandı.. bu sefer iibf için bakanlıkta çalışma olduğunu işittim. Inşallah olur .
-
@juventusmilan 1500+ olacağını duydum ama herkes bir sayı söylüyor. Bilmiyorum.
-
Hocam @paretowilfredo milli eğitim mufettisligi ve saglik mufettisligi p48 mi ister , ilan ne zaman gelir biliyo musunuz
-
Tika, YTB ve Dışişleri ile ilgili birşeyler var mı hocam @paretowilfredo
-
@Müfettiş-Gadget Puan türü konusunda kurumlar genel olarak ters köşe yaptı bizi dostum. P3 isteyen bile oldu. O nedenle 48 kuvvetli bir secenek ama kesin diyemem. Sağlık için planlamanın Eylül Ekim olduğunu duydum. MEB içinse kış dönemi olabilir tahminimce.
-
@ghamul1 Dostum bu tip kurumlar ihtiyacı dairesinde periyodik olarak alıma çıkar genellikle. Bu yıl da gelme durumu var bence en azından iki tanesinin diye düşünüyorum.
-
@paretowilfredo kültür ve turizm bakanlığı uzun zamandır uzman yardımcısı almadı. Sürpriz bir ilan gelir mi oradan? Fazla sessiz değil mi orası