2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Okunmamış gönderlierin sayısı 30-35 leri bulduğunda işe yaramasa da bir ilan geliyor. Bugün enerjiğim :)))
-
@kuruhasan hmmm totem
-
@plansız ya tutarsa
-
Sbb ilanı da yakın diye duydum İnş yanılmayız
-
@genclerbirlikli sbb 'nin açılımı nedir?
-
@paretowilfredo hocam bu saglık bakanlıgı müffettişlik ile gençlik ve spor bakanlıgı müffetişligi ile ilgili tekrar bir soruşturma imkanınız var mı ?
-
@genclerbirlikli inşallah ya . Beklenenler arasında en çok dua ettiğim ilanlardan biri . Hem de 100 kişi diye bekleniyordu yanlış hatırlamıyorsam
-
@genclerbirlikli kesin yds ister uzaktan bakarız
-
Ssb daha önce 80 yds istemiş.
-
@fatos_ 100 değildir o öyle mi konuşuldu?
-
Yds de moda oldu 2020 en güzeli yds kursuna gitmek zaten bir çoğumuzun alan puanı var eksik olan yds sanırım .
-
@plansız yanlış hatırlıyor olabilirim ama üç beş kişi değildi . Karıştırdığımı da düşünmüyorum 50 olan başka bir ilan vardı beklenen bu 100 dü sanki . Bilen birisi yazarsa daha sağlıklı olacak
-
@Cemre33 strateji ve bütçe başkanlığı, eski kalkınma bakanlığı.
-
@mathilda elbette ister en az 70
-
@genclerbirlikli o zaman ssb değil sbb olacak.
-
@rassal Daha önce 80 isteyenler genelde 70 e çekti . Artık 80 ve üstü isteyen bir kaç yer var .
-
@Semihylc yds moda değil, kurumların ihtiyacı. Yds isteyen bir çok yer (istisnalar olabilir elbet) İngilizce ile haşır neşir. Tavsiyem yds puanı da alınması 90 kpss yanına. Görülmedik kurum sınavı kalmaz.
-
@rassal zaten öyle yazmışım
-
@fatos_ 59 diye duydum
-
@genclerbirlikli bende yazınca farkettim ama silemedim.