2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@fatos_ Ben her yıl rutin alım yaptığından dolayı alım yapabileceğini düşünüyordum dostum ancak olumsuz bazı şeyler duydum. Bu yıl olmayacak gibi görünüyor.
-
Merak eden arkadaşlar için SBB yönetmeliğine gore yds70 istiyor
-
@tozkok net tarih yok söylenilen gibi yıl bitmedeb
-
@paretowilfredo Üstad kamu ihale hangi puan türünden alır
-
-
arkadaslar il goc sinavi tamami test mi
-
-
@paretowilfredo kaç kişi olur tahminen hocam
-
@guymağduru, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo kaç kişi olur tahminen hocam
Kamu ihale kurumu
-
@guymağduru 15'ten çok olacağını sanmıyorum dostum. İhtiyacı kadar alıyor Kurum.
Tavır aşağı yukarı şu bu tip kurumlarda.https://www.youtube.com/watch?v=jxjmcNO1AmA
@mathilda Hemen yukarı bakın.
-
@paretowilfredo Kamu İhale Kurumunda sayı belli mi hocam en son sanırım 8 kişi iibf den alınmış
-
@genclerbirlikli hocam haftada 4 gün önünden geçiyorum her geçişimde inşallah alım yapar bu sene diyorum duyumlar doğru çıkar inşallah yds isteyen diğer kurumların 50 60 istemesi doğrultusunda burda 80 den 70 e bir çekilme olabilme ihtimalini düşünebilir miyiz acaba?
-
İl göç 70 kişi gelirse kaça kadar düşer puan?
-
@paretowilfredo "Hiç mi gülmeyeceğiz? Hiç mi mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeyeceğiz?" ️️
-
@dibace I think minimum 86-87
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@kartalyürekli 45 kişilik alımda 87 ile kapatmıştı 70 kişilikte birazcık da olsa düşer diye umuyorum ben
-
Arkadaşlar lütfen ikili polemik doğuracak sözlerinizi özele taşıyın ve bir eleştiriniz ya da katılmadığınız bir nokta varsa bunu daha güzel bir üslup ile ifade edin.
İyi forumlar dileriz. -
@ege hocam yönetmeliğine bakmak lazım, ben 70le girdim 80 nerden çıktı onu da hatırlayamadım
-
@Blueberry teias müfettişlik hatırlıyorum