2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Sayıştay denetçiliği gelir mi
-
@genclerbirlikli çok teşekkür ederim , uzun uzun yazmışsınız . Yakın zamanda gelir o zaman umarım , sınavı da kolay olacağa benzemiyor . Çalısmaya devam
-
Arkadaşlar kitaplarımı ücretsiz dağıtıyorum. İhtiyacı olan varsa açtığım başlıktan kitap listesinden ihtiyacı olan kitabı seçip bana özelden yazabilir.
-
@fatos_ sınav aslında kpssnin yazılı hali. Çalışana kolay
-
@genclerbirlikli hocam henüz klasik sınav tecrübem Yok o yüzden biraz gözümde büyüyor ama insallah çalıştıktan sonra halledilir hepsi
-
@fatos_ klasik testten daha kolaydır emin ol. Çalışana zor diye bi sey yok.
-
yine de klasik testten daha kolaydır yorumu sizi aldatmasın zira klasik sınavı çalışmak daha zordur.
-
@genclerbirlikli kontrolörluk onay mi bekliyo eyvallah
-
@Hakim-Bey evet, onay gelse oda bile belli
-
@genclerbirlikli bu içişleri kontrolörlüğü mü hocam? Ve sayı belli mi? ️
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba dostlar, @genclerbirlikli dostumuzun verdiği bilgiyi destekler bilgiler aldım ben de. Aralık ayında sınavın yapılması planlanıyor. YDS koşulu yönetmelik hükmü o nedenle Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcılığı YDS'si olan adaylara hitap edecektir. Diğer yandan alımın ilk fasıl için 60 kişi olması muhtemel. Bakalım, bu aralar gelecektir ilanı.
Diğer yandan Kamu İhale Kurumu'nun ilan hazırlığında olduğunu duydum iki ayrı kaynaktan. Onun da yıl bitmeden sanıyorum ilanı gelmiş olacaktır.
Sağlık Müfettiş Yardımcılığı için de yıl bitmeden ilanın geleceğini düşünüyorum.
Daha evvel söylediğim BDDK ilanı için de bence vakit yakındır. İlana dair her şeyin hazırlandığını duyduğumu söylemiştim. Bunu yanlışlayan bir haber almadım henüz. Bu nedenle yine BDDK nın sınav rutini olan Aralık ayında sınavın yapılacağı kanaatindeyim. Aksi bir gelişme olursa paylaşırım dostlar.
Yine yıl bitmeden bir İl Göç Uzman Yardımcılığı ilanı gelecek diye duydum. Tabloda da yer vermiştim bu alımın planlandığına. Merkez göç içinse sanıyorum Genel Müdürlük çok istekli değil, bu nedenle bu alım şu aşamada olmayabilir.
Şu an için gelen haberler ve bu haberlerden çıkarımım bu şekilde dostlar. Bakalım yine gelişmeler oldukça başlığa bi güncel çekeriz
Dün İl Göç ilanı ile bir güzel rastlantı yaşadık, konuştuk ilanı geldi. Tabloyu her ilanda çiziyoruz, bir güncelleme daha yapalım.
BDDK için de tarih netleşti dostlar. Aralığın üçüncü hafta sonunda sınav olacak bir aksilik olmaz ise.
SBB için de 8 Aralık sınav tarihi olacak gibi görünüyor.
Yoğun bir Aralık ayı sizleri bekliyor bu şekilde olursa -
@paretowilfredo hocam öncelikle teşekkürler. şehir olarak sadece İstanbul mu olucak yine sizce
-
@busrag BDDK içinse sorunuz dostum, evet. Artık Kurum İstanbul'da.
-
@paretowilfredo sbb kac kisi ve yds ister mi kpss hangi puan turu ?
-
@paretowilfredo ing istemeyen kurumlardan ses duyum olaydı iyiydi
-
@Hakim-Bey Puan türü belli değil. 60 kişilik bir alım ama farklı alanlara bölüştürülecek. YDS yönetmelik hükmü, olacaktır.
-
@paretowilfredo evet hocam onun için sormuştum. P47 84.5 puan için sizce umut var mı
-
@paretowilfredo sbb 8 aralık sınav tarihi mi öyleyse diğer sınavlarla çakışıyor sanki?
-
@busrag Dostum çok puan türünün olduğu noktada bu hususta yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Gelecek gibi hazırlık yapmak en doğrusu
-
@paretowilfredo belki de bu gece de güzel bir rastlantı yaşarız ve ilanlar gelir Çok teşekkür ederim , duyumlarınız şu belirsizlikte motive ediyor bizleri