2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@RootofAllEvil hocam simdi kurumda vergi müfettişliği alımi olmayacak mi?Birde kac kisi alinir.50 kisi alsa bile 1000 kişi mi sınava cağriĺacak oyle olursa bu sene 20 kisilik ilanla bizlerin istekleri ötelenmis mi olacak?
-
@zenginmemur vergi müfettişliği ayrı sınav yapar hocam hazine ve maliye müfettişi kadrosuyla bağlantısı olmaz
-
@RootofAllEvil eskiden ne kadar ilana çıkıp ne kadar alıyorlardı? VDK da öyle yapıyor gerçi
-
@rassal valla hocam yeni bir unvan görevlerine vs bakildiginda yetkin bir unvan bence ilk alım yüksek olur 40 50 sonrasını bilmem ama sınavı klasik ve zorlayıcı olur inşallah baharda gelir rahat çalışmak kısmet olur aralığa sınavlar yığıldı
-
@guymağduru hmmy kadro ihdasından sonra vdk daha fazla alımlı ilanlara çıkabilir. Sınavı teste dönebilir.
-
(1) KPSS’de alınan puan sıralaması esas alınarak, açıktan atama izni alınmış kadro sayısının on katını aşmamak üzere duyuruda belirtilen sayıda aday ve puanı Başkanlığın resmi internet adresinde yapılacak ilanla duyurulur. Son sıradaki adayla aynı puanı alan adaylar da giriş sınavına çağrılır. 10 kat cagrılcak galiba 20 degil
-
Bu hafta bitmeden bi iki ilan gelsin artik aralık geldi
-
Bir bakmışız guy alimi kadar vmy ilanı geliyor
-
Hazine ve Maliye Teftiş Başkanlığı Yönetmeliği yayınlandı. 10 Katı sınava girer. YDS istenmiyor. Hayırlı olsun. İlan yakındır inşallah.
-
@pareto_wilfredo hocam VDK düzenlemesi ile ilgili yorumunuz nedir
-
@bucalı Şu başlıkta değerlendirme yapmıştım dostum.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5656/hazine-ve-maliye-müfettiş-yardımcılığı-kadrosu
-
@paretowilfredo icislerinden uzman yardimcisi il planlama ile ilgili herhangi bir gelisme yok mu ?
-
Cimer cevabı: 2019 yılı sonuna kadar Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı kadrosu için herhangi bir sınav açılmayacaktır.
sizinle cimer cevaplarını paylaşmaya devam edeceğim. esen kalın...
-
@SBF puan türü p48 mi olur sizce
-
@zubizubi Ciner e bi sor
-
@zubizubi cimere sorarken 2019 yılı sonuna kadar x uzman yrd ilanı açılacak mı diye soruyorum. bazen geçiştirilirken bazen cevap geliyor bazen de hiç cevap gelmiyor
-
@islimbot MHUY ve VMY'yi de sordunuz mu hocam?
-
@Blueberry sadece ankara ve merkez uzmanlık ilanı açabilecek birkaç yeri sordum. helal akreditasyon ve kvkk açmayacağız dedi. ab başkanlığı bir aksilik olmazsa açacağız dedi. epdk yuvarlak cevap verip bir şey demedi. kdk, kamu ihale kurumu ve tihek ten cevap gelmedi. zaten günde bir başvuru hakkı var. birkaç gün tek tek başvuru yapıp sıkıldım ve biraktım
-
@Blueberry hocam ben sordum 15 gun olacak ama cevap gelmedi hal sistemsel sorun varmış.Bekliyorum mhuy sormuştum.Daha önce soran arkadaslara yil sonu olacak denmiş
-
@islimbot merkez göç ü sordunuzmu hocam