2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@russellwestbrook evet istiyor afad
-
@sbf13 tihek yds ister demi
-
@çölkaplanı isteyecekmiş ilan öncesi yönetmelik değiştirmişler
-
@sbf13 ilplanlama istemesin de baska sey istemem:))
-
@izzo o zaman KPSS çalışma döneminde çok çalışanın hakkı ne olacak ? İnsanlar neden 90lar 95 ler alıyor ?Bence çok yanlış düşünüyorsunuz ama ben zaten başvurularda gözetiyorum hakkı hukuku. Sadece açıklama yapayım dedim . Konu sapmasın, başlık amacını aşmasın diye susuyorum . Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@izzo asıl daldan dala atlar gibi kurum değiştirenlere sınır getirmeleri gerekiyor. linkedinlerini bir inceliyorum kaç kurum değiştirmişler hala da hazırlanıyorlar.
-
@gpale adam emek vermiş daha iyisi olsun istiyor ne var ki bunda? kaldı ki daha iyi dıye tabir ettiğimiz kurumlar da yüksek alım yapmıyor zaten. tabi zevkine guy sınavına giren insanlara denecek laf yok o konuda sinirlenmekte haklısın.
-
@gpale sistem çökmüş vaziyette. Iibliler ac gozlu ya kariyer meslekleri var diye isin suyunu çıkarıyorlar. Meslekleri oyuncak ettiler.
-
-
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen Sayıştay 2020 yılında normal takviminde yani KPSS öncesi sınav yapacak. 9 kasım 2020 de yapılan boş kadro ihdasıda bunun için ipucu sayılabilir. @abdulbakitr
-
Aynı maaş aynı gösterge olan kurumlar arası en fazla bir kez geçiş olsun hak yerini bulsun. Ne güzelmiş ya ortamlarda hava atacaklar diye insanların çarşaf değiştirir gibi kurum değiştirmelerinin önüne geçilmesi gerekiyor.
-
@RootofAllEvil dostum burada en çok kazanmasını istediğim kişilerden biri sensin. Istihdam uzman yard. Olarak.. diğeri de @Aslan-Reyiz dostumuz o da sgk denetmeni olacak insallah.
-
@izzo Ne alakası var 3 mülakata da girse geçeceği kesin mi 90 ustu alanları değil sistemi eleştirin. Ha şunu desen anlarım mesleğe atandıktan sonra sadece 3 başvuru hakkı olsun. O zaman gerçekten sadece istediği ilanlar gelince başvurur.
-
İstihdamı araştırırken il istihdam uzman yardımcılığı diye bir uzmanlık gördüm. Orası hayalî galiba daha önce hiç alım yapılmış mı ?
-
@Aykutluk sağlam mı duyum içişleri alımlarını bekleyen çok insan var çünkü
-
@Yakup-cemil hak ediyorsak hakkımızda hayırlısı olsun dostum inşallah sen de hak ettiğin ve istediğin yerlere gelirsin ve aslan reyiz kardeşimiz
-
@RootofAllEvil insallah. Allah razı olsun
-
@Wicksell 2020 kpss den önce mi alım yapacak kesin mi?
-
-
@Aslan-Reyiz hocam artık geleceği belli oldu ozaMan