2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo ustad yeni bir duyum varmi
-
her gün bakıyorum sayfaya ama ilan falan yok .hatta artık anasayfada 2 gün sonrasının bile haberi oluyor .ne oluyor bu kurumlara hiç mi ihtiyaçları yok anlamadım .
-
@ekeblad kamuda şu an birçok kurumda haftada 1 ya da haftada 2 kez işe gidildiğinden (gerçi yine en rahatı öğretmenler) ihtiyaç yok ama salgın olayı normalleşir ve herkes her gün işe giderse ihtiyaçlar da belli olur. salgın olayı tüm hayatı etkiledi maalesef
-
İl planlama uzman yrd
sgk denetmen yrd
kamu bankaları uzman yrd
beklediğim ilanlar en kısa zamanda gelirse mülakatları yapılır virüs ün ikinci dalgası artık kesin gibi yine gol yemeyelim. -
@silence 20 kişilik SGK uzman yardımcılığı ilanı gelmiş ama matematik, istatistik, aktüerya ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinden
-
Denetmenlikte alima cikar mi
-
@jamiryoo salgın öncesini de biliyoruz hocam .2016 dan beri doğru düzgün alım olmadı. Salgın bahane .
-
@ekeblad kesinlikle salgın öncesı dönemde guy mhuy vmy gelse zaten suan daha farklıydı her şey.
-
@ekeblad Bundan sonra da düzelecegi yok bari tahsis edien kadrolar en kısa zamanda gelsin
-
@jamiryoo hocam ikinci dalganın geleceğinden nasıl bu kadar eminsiniz merak ettim inşallah tekrar bi salgın tehlikesi yaşamayız
-
@Nantes inşallah 2.dalga olmaz. İnşallah olmadan tedbirlerle müdahale ederler. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve şehirlerarası seyahat yasağı uygulanırken ve kıraathane cafe spor salonu vs gibi yerler kapalıyken bile bizim test vaka oranımızda artış oldu. Şimdi şehirlerarası ulaşımı açıyoruz yurtdışına da açıcaz. Cafe vs yerleri açıyoruz kamu çalışanları tekrar işbaşı yapıyor oteller vs açılıyor. Bu şartlar altında vaka sayısının artacağı bariz değil mi sizce de?
-
@Mambaa test vaka oranı genel olarak azalma eğiliminde üstelik dünyadaki örneklerine bakıldığında da önlemlerin gevşetilmesi çok anormal değil ha bu salgın bitti her şey serbest demek değil tabi ama burda biraz olay insanlarda bitiyor bir süre önlemlere dikkat etmeliyiz bu hepimizin malumu ayrıca benim yukarıdaki arkadaşa demek istediğim bu önlemlerin kaldırılma haberi açıklanmadan önce de birşeylerden eminmiş gibi açıklama yapmış sebebini merak ettim sadece. Salgın sürecini biran önce atlatırız inşallah
-
@Nantes İkinci dalga olacak mı olmaycak mı diye bir tartışma yok son baharda ile kış arasında olacak ama şiddeti ne olur bilemiyoruz yani guy sınavının temmuz gibi yapılmasına bir engel yok biz zaten etkinlikle ilanı ilk baharda getirmeye çalışıyoduk
-
Bu arada kamu bankaları da çok sessiz bu yılı ilansız geçirmeseler bari
-
@jamiryoo hocam istersen hesabı bi 2 hafta dondurtun.kendinize gelirsiniz
-
@Reşo nerden
-
@jamiryoo kimi başlıkta niye 70 yds yok diye kimisinde guy u erkene aldıralım 2020 liler giremesin başka yerde 2.dalga corona geliyor diye....
-
@Reşo ne bekliyosun 2 yıldır 91 puanla bekliyorum ne diyeyim
-
@jamiryoo al benden de o kadar kardesim ben de 91 ile bekliyorum. Puani olmayana zaten bekler sikimti yok. Beklemek puani olana koyar.
-
@çölkaplanı Kyk borcum var gss prim borcum var kpss sınav ücreti var ankaraya git gel yol ücreti var bunlara artık karşılayamıyorum bi an önce atanmak için uğraşıyoruz hepimiz bu yıl 3 mülakattan elendim elene elene bi hal olduk haliyle insan endişe ediyor virüs ya da benzeri olaylardan sınavların ertlenmesini