2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Hadi ilan verdin hadi kadro minnacık yahu 80 YDS nedir? İngiliz kraliyet ailesinden getirip yds'ye soksan 80 alır mı muamma:) Umarım hmuy'da böyle birşey olmaz.
-
@alexandro acaba ekimde gelecek ilanda da böyle bir yds kriteri olur mu
-
@alexandro hazinenin de hazine kanadı bir ilan olmuş baya yazılı niye sınav yapmazlar ki , sayıdan düştük mü acaba inşlh hariçten gelmiştir.
-
Böyle personel ala ala kurumiçi iyiden iyiye kendini var edecek artık hiç umudum kalmadı kendi adıma.
-
Hmuyda ingilizce istermi 500 kiside
-
@adam-simith ister hocam ister bizde bu şans olduğu sürece.
-
Çevre ve
Şehircilik Bakanlığı, 1 kişide olsa ilan ilandır
https://kamuilan.ailevecalisma.gov.tr/ilanDetay.aspx?3d642d9c-476a-4220-933a-4a124283f85a -
TBB Personel A.Ş. Personel Alım İlanı:
https://www.tbb.gov.tr/basin-ve-yayin/duyurular/20200610-tbb-personel-as-personel-alim-ilani -
Sgk uzmanlığı/İİBF alımı yapılacak mı bir gelişme var mı arkadaşlar
-
İl planlama uzman Yrd ilanı da bekleniyordu düğümü olan var mı?
-
2 kere atama izni dağıtıldı bu yıl. Geçen yıl 2. dağıtım Temmuz gibi gelirken bu yılı yılın ilk 3 ayında geldi.
Sizce üçüncü bir atama izni dağıtımı gelir mi bu yaz, yoksa yılbaşına yakın mı gelir.. -
Allahını seven üstüme bir ilan bir duyum atsın
-
@zubizubi, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Allahını seven üstüme bir ilan bir duyum atsın
Bence A grubunun uzerine toprak atilsin
-
Binlerce sağlık personeli, binlerce polis-bekçi,binlerce öğretmen alınırken. Biz iibflilere dalga gecer gibi 5-6 kişilik ilanlar geliyor birde üstüne yds bilmem ne şarti.Madem böyle neden heryerde iibf bölümü var, insanlarin emeklerini ve hayallerini sömürmek bu kadar kolay olmamalı.
-
A grubu çok büyük hata. Zaten adam akıllı iibf okuyan kendini geliştiren özelde kapışılıyor. Özelde çalışmaya cüret edemeyen tembel kadroda masa başında ders çalışıyor. İşte çalışmaktansa ders çalışmak daha cazip geliyor.
-
Twitterde kutluay hoca calisma uzman yardimcisi alimi icin hazirlik oldugunu soylemis 250 kisi
-
Arkadaşlar merkez bankası için duyum alan var mı?
-
@Reşo ?? Özel sektörde çalışan bir arkadaşım iyi muhasebe iyi ingilizce olmasına rağmen aylık 2600 tl kazanabiliyor.Haftada sadece 1 gün izinli.Ve şuan benden hangi KPSS kaynakları çalışmak gerektiği sordu.Birçok mali müşavirler devlete girmeye çalışıyor.Neden mi ilk kriz tabiki özel sektörü etkiliyor.Ya maaşın azalıyor ya da işten çıkarılıyorsun.Millet tembelliğinden değil devletin avatajlı olduğu için KPSS çalışıyor.Bazı kişiler herkes devlet memuru olmak zorunda değil derler ama çocukları devleti giremediğin için üzülüyorlar.
-
@adam-simith hangi puan türünden alim olur acep
-
@adam-simith en son alım eski puan türü p114 ten almış yds nin etkisinin çok olduğu bir puan türü diye biliyorum belki yds isterler. Ayrıca o 250 kişinin tamamı iibf olmaz heralde, max 50 kişilik ilan gelir diye düşünüyorum