2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@hayırlısı035 üniv mezunu 1 oda dolusu evragı bilgisayara taratıp yüklemesi için işe alınıyor.kim ayapar 3 aylık bu işi. 3 kişi arasından bunu begeniyorlar sen bizimle kal diye buda zaten işin bütün detaylarını öğreniyor o evraklar dan şimdi başka sigorta şirketine müdür oldu 10000 TL alıyor.
-
Kurumlarin bircogu kurum ici alim yapiyor artik.Kurum ismi vermeyim ama bu sene alim yapan bir kurum, KPSS'yle aldigi uzman yardimcisi sayisinin 3-4 kati kadar uzmani(evet direk uzman yds sarti yok sadece tez yazip verilecek) kurum icinden duz memurlardan alacak.KPSS A'dan bir kuruma yerlesebimek gercekten cok zorlasti artik.
-
@hakimehanımm p114, p49 gibi ayni yüzdede yds istiyordu. Yani guy, vmy yds istemiyorsa bu kurumun da istememesi gerektiği yorumunu çikariyorum. Tabi belli olmaz neyin ne olacaği. Ayrica Kutluay hocayi tanimiyorum. Duyumları tutan birisi midir?
-
@muallakta_kalan Tutmayan birisi.
-
@muallakta_kalan inşallah istemez yds hatta hukuk puanı ağırlıklı bir puan türünden ilana çıksalar çok iyi olurdu ama çeko puanlarından olur heralde alım. 50 kişiyi bile bize verseler yeter 4 katı 200 kişi olur
-
@hakimehanımm son alımda yds istememiş bide 50 kişilik ilanda 30 iibf olmuş yani 250 kişinin 150 si rahat iibf olur tahminim
-
@hakimehanımm inşallah istemez.
-
Çalışma uzmanı kadrosu YDS istemez ise ve sınavı yazılı yaparsa sınavda ingilizce oturum koyabilirler SGK müfettişliği gibi. Yok sözlü sınavla alacaklarsa ingilizce olmaz diye düşünüyorum. Lakin ilk başvuruda 60-70 YDS derlersede şaşırmam hmuy gibi.
-
@jamiryoo inşallah o şekilde olur kpss öncesi gelirse baya düşer puanlar
-
@LioN inşallah yds olmaz hocam
-
@adam-simith detay verildimi hocam tahmini ne zaman sadece sizin yazdiginiz mi yaziyordu
-
@zubizubi virüs nedeniyle çabuk almayi düsündüklerini yazmis insallah biran evel ilana cikilir
-
@adam-simith şimdi beklentiye girdik umarım doğru çıkar
-
Arkadaslar sgk denetmen yardımcılığı ilanının geleceği zamani bilen bir hoca vardi murat urat sanirim o hoca bilebilir bir sorabilir misiniz facebookta bir sayfası vardi onun.
-
@olursaolur Hoca değil hocam. Asıl işi mobilyacılık olan bir kitap basımcısı.
-
@albertcamus çok ilginç.gecen yıl ilanın geleceği zaman sayıyı,4 puan türü ile geleceğini söylemişti ve doğru da çıkmıştı.neyse biz ilanı görene kadar heves yapmayalım hemen kutluay hocaya pek itimadim yok benim
-
sgk ve ticaret bakanlıgına da kadrolar ihdas edilmişti; müfettişlik-uzmanlık için, bir hazırlık yok mu acaba onlarda ...
-
@albertcamus Hoca olmayan kalmadı zaten
-
@adam-simith, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@zubizubi virüs nedeniyle çabuk almayi düsündüklerini yazmis insallah biran evel ilana cikilir
Hadi insallah ya ilansizliktan sınırdan kacirmaktan bi hal olduk insallah tez zamanda yds siz gelirde keyfimiz az da olsa yerine gelir
-
@EsTerGon-Kalesi Öyle gerçekten. Birileri iki kpss çalışır başımıza rehber danışman kesilir, biri 2 sınav görüp kitap yazar hoca olur. Büyük dert.