2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Su28A 2018 de +80, 2019 da +85 punlarım var. 2 senede bir tek 200 kisilik göç sınavına girebildim. A grubunda Toplu 500 kişilik bir ilan görmedim. Bu başlık 3 ay sonra (2 yıldır oldugu gibi) dogru duzgun alım olmadan 2020 kpss sonrasi diye güncellenir. Sonra gene beklemeler baslar. Insallah baslik 2021 e kadar uzamaz. Ne diyelim..
-
@muallakta_kalan böyle bir hayat çekilir mi diye düşündüm yazınızı okurken . Millet okumamış ama hayatları daha mutlu bakinca. Bizler okumamizin bedelini ödüyoruz sanki nedir bu cektiklerimiz hak mıdır bu yaşananlar psikolojik olarak çöküntüye girdim artık
-
@paretowilfredo ben artık neye üzülecegime şaşırdım ...
-
@paretowilfredo kurumiçi sınav olmasın demek yerine kpss de alınacak personel sayısının 5 te biri kadar kurum içinden de özel sınavla alım yapılabilir gibi bi hüküm eklemek için mücadele etsek kurum personeline arkamıza alırız ilanlar için. Bir kısım kadro bunlara gidecek ama içerden de bunlar bastıracak alım 50 kişilik olmasın 100 kişilik olsun diye.
-
@Reşo sendikaları da arkamıza almış oluruz kurumda pek güçleri olmasada siyasette güçlüler. Maliye deki kurum içi sınav kanununu Türk burosen çıkarttı
-
Bugün resmi gazetede 7246 sayılı rekabetin korunması hakkında değişiklik yapan kanun yayımlandı. Ekler sütununda rekabet uzman yardımcısı kadro adedi 8. derece için 45 9. derece için 50 yazıyor. Planlanan alım sayısı mı yoksa kurumda mevcut çalışan personel sayısı mı?
-
İçişleri Bakanlığı il planlama uzm. Yard. Alımı ile ilgili bir gelişme yok mu hocam? bu sene ilan gelir mi? @paretowilfredo
-
@sedobaba58 benim de beklediğim ilanlardan umarım gelir diğer iç işleri ilanları geldi buda gelir inş
-
@Reşo kpss A tayfasina tembel diyen bu zeki arkadaşı ayakta alkışlayalım arkadaşlar özelde kapıs kapıs gidiyormusuz ya unide derece yaptik bizi kapan olmadi Allah Allah. Demekki tembel oldugum icin derece yaptim sonra da tembel olduğum icin 2 yıldır kpss çalışıyorum Tespit beee. Agzi olan konuşuyor.
-
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
@muallakta_kalan, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Su28A 2018 de +80, 2019 da +85 punlarım var. 2 senede bir tek 200 kisilik göç sınavına girebildim. A grubunda Toplu 500 kişilik bir ilan görmedim. Bu başlık 3 ay sonra (2 yıldır oldugu gibi) dogru duzgun alım olmadan 2020 kpss sonrasi diye güncellenir. Sonra gene beklemeler baslar. Insallah baslik 2021 e kadar uzamaz. Ne diyelim..
Öyle güzel yazmışsın ki 2020 geldi atanmak için başka ne yapmak gerek bilmiyoruz artık.Mülakatı saymıyorum bile.
-
ziraat bankasıyla alakalı duyumu olan yok mu?
-
@zenginmemur maliye bakanı değişecek inşallah bizi anlayan bakan gelir
-
@adanali01 bizi bir tek kişi anlasa o bile yanlış anlar arkadaşlar nasil bir bedeviyiz anlamiyorum
-
@adanali01 ne zaman değişeceği yönünde bilginiz var mı
-
@crowdingout yok hocam
-
@adanali01 hocam olay maliyede değil aslında kpss a grubunda bir düzen yok.Anadolu üniversitelrinden her yıl binlerce mezun veriliyor.Mülakatları kimler geçiyor.Eger Ankara siyasal dışında kamuya alım olmayacaksa her şey boşa çıkıyor.
-
@adanali01 değişeceğini nereden çıkardınız hocam
-
@adanali01 peki değişeceğini nerden biliyorsunuz?
-
Arkadaşlar 2020 kpss'den sonra yüksek ihtimal gelecek ilanlar nelerdir?