2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo hocam forum cok sessiz siz de cok sessizsiniz, calisma uzman yardimciliigi hakkindaki duyum veya herhangi bir duyumunuz varsa paylasabilir misiniz? Pandemi ilansizlik artik iyi haberlere hasret kaldik hocam
-
@paretowilfredo hocam Merhaba, çalışma uzman yardımcısı ve Sgk müfettiş yardımcılığı ile ilgili bir duyum var mı acaba?
-
Dostlar çalışma uzman yardımcılığı ile alakalı duyumum vardı, daha evvel de planlandığını dile getirmiştim lakin 250 gibi bir sayı işitmedim. Bunu çok soran dostumuz var lakin dediğim gibi sayı konusunda bu kadar cömert olunur mu emin değilim. İçişleri de mevcut alımların çok çok daha fazlasını talep etti lakin talep edilen kadar izin verilmedi. Bu yüzden konu aile bakanlığı, sgk vs. olunca çok daha ehemmiyetliyim. Görüşlerim sgk teftiş için de geçerli. Planlama var, evet. Ama ne zaman alırlar, kaç alırlar buna dair bir belirlilik olduğuna inanmıyorum. Aynı Çalışma Bakanlığı 2017'de başlayan teftiş sonuçlarını hala açıklamadı.
-
@paretowilfredo üstadım spor bakanligi teftiş ile ilgili bir duyumun varmj
-
@Willsmithh Alım yapacaklarını söylemiştim dostum dönemin başında. Ancak pandemi süreci her şey gibi burayı da öteledi. KPSS öncesi dönemde alınabileceğini düşünüyorum halen. Aksi halde Kurumların Aralık alışkanlığı devreye girer ve yıl sonuna kalabilir. GSB daha önce yaptı bunu. Denetçilik, KYK teftiş, Uzmanlık vs. hepsini tek kalemde Aralık ayında ilan etti 2 sene önceydi sanırım. Yine o şekilde de olabilir.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Dostlar çalışma uzman yardımcılığı ile alakalı duyumum vardı, daha evvel de planlandığını dile getirmiştim lakin 250 gibi bir sayı işitmedim. Bunu çok soran dostumuz var lakin dediğim gibi sayı konusunda bu kadar cömert olunur mu emin değilim. İçişleri de mevcut alımların çok çok daha fazlasını talep etti lakin talep edilen kadar izin verilmedi. Bu yüzden konu aile bakanlığı, sgk vs. olunca çok daha ehemmiyetliyim. Görüşlerim sgk teftiş için de geçerli. Planlama var, evet. Ama ne zaman alırlar, kaç alırlar buna dair bir belirlilik olduğuna inanmıyorum. Aynı Çalışma Bakanlığı 2017'de başlayan teftiş sonuçlarını hala açıklamadı.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. İlgili duyumun kaynağı olan ekipten hiç kimse bende güven hissi oluşturmuyor. Her yılın başında üst sınır olmadan binlerce a grubu alımı yapılacağını söyledikleri de bilinir. O yüzden doğru çıkmasını sizler adına umut etsem de, genelde ne diyorlarsa tersine düşünmekte fayda görüyorum.
-
@paretowilfredo icislerinden il planlamayi bekleyelim mi yoksa kabul edilmedi mi ?
-
@zubizubi Kısmi de olsa kabul edildiğini duydum. Ancak araya sıkıştırmadı İçişleri bunu, sebebini bilmiyorum. Belki merkez ve denetim kadroları kadar önemli ve acil sayılmadığından ötelenmiş olabilir.
-
@paretowilfredo cok sagolun hocam hayirli aksamlar
-
@paretowilfredo SGK da kurum içinden alım yapabilir mi
-
@Su28A Dilimde tüy bitti derler ya dostum. Artık bu konuda süreçler her şeyi gösterecek. Adımları görüyorsunuzdur. Neye yok artık dendiyse söylediklerimizden, tek tek vuku buluyor.
-
@paretowilfredo yeni verilmis bir kanun teklifi mi var hocam
-
@adam-simith Hazırlık var diyelim dostum. Şu an kapı aşındırma ve kamuoyu oluşturma dönemi. Ayrıca uzmanlık birincil hedef. Geçen sefer denetmenlik denendi olmadı, yeniden uzmanlığa dönüldü. Taslak hazır ellerinde. Bu uzmanlıktan sonra denetmenlikle birleşme ya da geçiş talep edilecektir. Durulmayacaktır elbette.
-
@paretowilfredo kabul gorur mu ustad sizce
-
@adam-simith Niçin görmesin ki dostum? Gedik açıldı bir kez. Herkes zorlayacaktır bu kanalı artık. Göç memurları dahi söylenmeye başlamış. Taşrada kadrosu olan tüm kurumlarda memurlar aynı taleple sendika, bürokrasi vs. bastıracak artık.
-
A grubu bitiriyor
-
@paretowilfredo ne zaman gelir meclise 1 ilan bile goremicekmiyiz biz artik
-
@adam-simith Bilmiyorum dostum. Süreci onların kanadından takip etmek gerek. Karşı durulması lazım. Aksi halde her Kurumda kurum içi konusu öne çıkabilir bu şekilde.
-
@paretowilfredo bunun sonu A grubu sınavının kaldırılmasına kadar gider bence
-
@paretowilfredo merhaba Hocam, merkez bankası uzman yardımcısı ile alakalı bir duyum var mı?