2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Willsmithh hocam ne zaman gelir peki dört gözle bekliyoruz
-
@Su28A hocam benim bilgim yok gelişmelere bakarak söyledim ben butve süreci bittikten sonra gelir şuan bütçe süreci var biraz bakanlık yoğundur
-
@Aslan-Reyiz Eli kulağında dediği Ocak ortası, Şubat başı falan sanırım. İlan o zamanlar gelse 1 ay başvuru süresi var zaten. Sınav ilkbaharda yapılmış olacak. Bu da @paretowilfredo nun işaret ettiği zaman denk geleceğini gösteriyor. Umarım daha erken gelir ve süreç hızlı işler.
-
@Baelish en onemlisi su sayi kac acaba??
-
@çölkaplanı Hocam duyumlar hep 1500 olacağı yönündeydi. Bilhassa Pareto'nun duyumları bu yönde. Ancak 1250-1500 olabilir. Kurumiçi faktörünü de gözönüne alırsak 2000 olması sürpriz olur bence.
-
@Baelish 1500 ve 2000 rakamı güzel sayılar. inşallah daha aşağısı gelmez de rahatlarız.
-
Dursun ATAŞ
@DursunATAS38Yaklaşık 450bin İİBF mezunu, alım açılmayan veya çok az açılan kadrolar nedeniyle işsiz kalmaktadırlar. Bu nedenle Hazine ve Maliye Bakanına gelir uz. yrd, vergi müf. yrd, mali hizmetler uz. yrd ve benzer A Grubu kadrolara ilişkin alım ilanları ne zaman yapılacaktır? diye sordum.
-
-
arkadaşlar içişleri ve ilplanlama uzman yard. yds ister mi. ben olaya mantıken bakıyorum şuan içişleri belki ister de il planlama taşrada valiliklerde görev aldıkları için istemez diye tahmin ediyorum sizce yanlış mı düşünüyorum?
-
@çölkaplanı aç bi yönetmeliğini oku orda yazıyor mu yazmıyor mu? Sonra gel bizleri aydınlat
-
@çölkaplanı planlı beklenen içisleri alımı
-
Arkadaslar gelismeler oldukcu olumlu gorunuyor. Bence ocak gibi bir guy ilani gorecegiz. Sayi olarakta minimum 1500 gelmesi lazim
-
@Aykutluk birader blgin varsa konuş yoksa kes sesini otur.
-
Bu arada ilanla sinav arasinda 2 ay mi oluyor
-
@Marsiyal sağlam hocam ve kaymakamlık sürecinin beklenildiği yönünde bilgi var umarım sonuna kadar bekleme olmaz lakin alım kesin olacak il planlama ve uzman yardımcılığı
-
@çölkaplanı ? üslupsuz yorumunu iade ediyorum ve aynı uğraş peşinde olan kimseye de umut dağıtmayan kendisi umut peşinde 'çalışan' bir insan olarak susuyorum !
-
@Aykutluk kardeşim sana olmayacaktı o yorum kusura bakma diğer arkadaş içindi özür dilerim
-
@rassal bilgin varsa konuş yoksa eğer konuşma birader. senin yüzünden başka arkadaşa çattık.
-
@çölkaplanı o yazdığın arkadaşı sal hocam kim ne yazarsa yazsın sataşan sallayan bi arkadaş. Gergin bi tip.
-
@kuruhasan eywallah hocam. belli zaten .