2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ulrich hocam ben paylaşmıştım zaten bu sayfada benim profile girip bakabilirsiniz. Çok zor yükledim de bi daha yapamayabilirim
-
@çölkaplanı valla sayıyı sormadım puan türünü sormuştum sadace onu yazmışlar yds belirtmemişler eğer yds istese onu da yazardı bence inşallah istemez
-
Yds istemezse 85.5 ile sans var midir p 32
-
@hakimehanımm çalışma yoktur diye cevap gelmemiş miydi
-
@Marsiyal evet. Tekrar yazanlar olmuş, cevap gelirse öğreneceğiz umarım yakında alım olur
-
2020 de sayıştay alım yapmayacak arkadaşlar ta geçen ki sınav zamanında söylemiştim. duyum sağlam malesef
-
@izzo hocam 50 60 kisi alirsa imkansiz sozlu sinav olduğu için
-
P20 puan türu hangi kurum ister veya şuana kadar istemiş olan bir yer var mı?
-
@zenginmemur hocam 90lara yeteri kadar sınava girdi artık biz girelim artık yeter diyecem ama nerdeeee
-
@zenginmemur BDDK murakiplik istedi galiba şimdiye kadar benim bildiğim
-
@abdulbakitr geçen ki sınav zamanı kime söylemiştin eski iletilerine baktım ama göremedim.
-
Resmi Gazetede gençlik ve spor bakanlığı rehberlik ve denetim başkanlığı yönetmeliği yayımlanmış.
-
@RootofAllEvil hocam heyecana gerek yok kurum içi düzene yönelik yönetmelik değişimleri 'adama göre iş tayinleri'
bu konuda uzmanlaşan kurumların başında GSB gelebilir. -
@Willsmithh evet hocam il planlama ile birlikte gelmesi durumunda sayı kırpılarak gelecek gibi duruyor. Yine de 15-20 kişilik bir ilan beklentisi yakın zamanda mevcut.
p9
p33
p29
Yds istenmez -
@Aykutluk hangisi oluyor bu
-
@izzo hocam nispeten yüksek bir puanım var , kesinlikle çakışan sınavlara başvurmuyorum bunu belirteyim , ancak genel olarak ilanlara başvuruyorum. Zaten hep 3 5 kişi . Maalesef güvendiğim yerler olmadıgı için garanti gördüğüm bir yer yok. Dolayısıyla burası zaten kesin olur boşvereyim diyemiyorum . Ama bir yere girdiğim an her yeri arayıp o an feragat edeceğimden şüpheniz olmasın. Sorunumuz 90-95 alanlar değil , sorun gelen sayılar maalesef . Kendi adıma açıklama gereği duydum kırgınlık ya da kızgınlık hissetmenizi istemem. Umarım kısa zamanda herkesi mutlu edecek alımlar görürüz .
-
@wollstonecraft keşke sistem değişse sınırlama getirilse. Herkes en fazla 3 ilana başvurabilir alan diye
-
@izzo o da sacma adam in puani yuksek ama basvurdugu heryeri kazanacaginin garantisi yok.
Sistem su olsa ayni gun olan sinavlara bir kisi ayni anda basvuramaz diye bisry olsa en iyisi bu -
@çölkaplanı valla bence iyi en azından 80lere düşer puanlar atanan sayısı artarbilir. Şanslı insan sayısı artar. Bunalıma giren sayisi azalir
-
@Aykutluk tihek de acacak mı hocam