2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@SRPR zaten strateji ve bütçe başkanlığının onay verdiği kadro sayısı cb kararı adı altında yayınlanıyor.
-
@rassal
Cumhurbaşkanı kararında kamuya alınacak toplam personel sayısı mı veriliyor yoksa kurum bazında ayrıntılı olarak da görebiliyor muyuz bilginiz var mı?
Ayrıntılı bilgi varsa da zannediyorum onaylanan sayı üst limiti belirtiyordur. Yani 100 kişilik onay varsa kurum 100’ü geçemez ancak altında da kalabilir gibi.
Bütçe de bu konuda kesin bir bilgi kaynağı olamasa bile (tahmini rakamları içermesi, ayrılan kaynağın personelden başka alana kaydırılması nedeni ile vb.) az çok ipucu verebilir diye düşünüyorum.
İşin detayına hakim olanlar daha konu hakkında bilgi verebilirler. -
@SRPR ayrıntılı olarak her bakanlığın, kurumun kaç kişi alabileceği yazıyor ama uzman, müfettiş, işçi diye ayırmıyor.mesela strateji ve bütçe başkanlığına 70 kişilik kadro verilmişti.
-
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın sınav açıp açmayacağı hakkında bilgisi olan var mı?
-
Arkadaslar çıkmış sorularda Zeynel dinler mi yuksel bilgili mi
-
@tuuba42 başlıkla alakasını kuramadım.
-
Dguy işe ilgili girenler falan hiçbir duyumu olan yokmj
-
@genclerbirlikli ilana çıkması muhtemel başka hangi kurumlar var?
-
@Blueberry tek maliye kaldı hocam ondan sonra zaten mayista kpss basvurulari baslar sürec tamamlanmaz ise 2020 kpss yine bizleri bekler
-
@zenginmemur içisleri de kaldi
-
@zenginmemur geçen sene aralık ayı ortasından aralık sonuna kadar ardarda ilanlar geldi diye hatırlıyorum. Yil sonuna kadar umutlu olmak iyi olabilir
-
2020 de sayıştay sınavı yapılır mı? bilgisi olan var mı?
-
içişleri ile tihek var şuan beklenen yıl sonuna dek ve şubat periyodunda gsb gelebilir
-
@Aykutluk içişleri uzmanlığı mi hocam
-
Sayıştay sınavı ne zaman gelir
-
İlanlar gelmesine gelsin de yds istemesin ya içişleri uzman yardımcılığı ilanı yds isterse hapı yuttuk
-
@RootofAllEvil hocam sorma şuan yönetmelikte yok umarım istemez çok beklediğim bir alım afad uzmanı alabilirler diye birşey duydum ama çok güçlü değil umarım doğru çıkar
-
@çekonomist94 hocam geçen sene bi denetçi ile konusma fırsatım oldu. Su an da 800 kusurlerdeymis denetci sayisi. 1000 olana kadar alınacak ondan sonra uzun süre alinmayacak demisti. Hele bi mulakat sonuçları açıklansın kısa sürede ilani gelecektir.
-
@RootofAllEvil hocam içişleri mesleğe girdikten sonra yeterlilikte yds istiyor diye biliyorum .
-
@Su28A Sayıştay başkanı dün katıldığı bir konferansta geçen sene iptal edilen sınavın mahkemesinin ösym tarafından kazanıldığını bu sebeple 45 kişilik iki grubu almak durumunda olduklarını söyledi.Gelecek sınav için ise 2020 sonunu işaret etti.