2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
İlanlar gelmeyince millet birbirine sarıyor.sakin olun arkadaşlar
-
@kuruhasan yazılanları okumadım sadece sizin o mesajınızı okudum o yüzden size öyle bir cevap verdim kırıcı olduysa affola. Arkadaşlar saçmalamış sadece yds ile de olmaz bu iş o zaman siyasala iibfye gerek yok mütercim-tercüman ingilizce öğretmenliği bölümü mezunlarını alsınlar hepsinin yds 90 üstü.
-
@merasim34 ilanlar geliyor hocamda yds isteyerek geliyor.Hmuy elden gitmemeli.Hmuyu duyumu nerde paylasilmiş.Normal sartlarda ingilizce istemeyen bir alim yapilmasi gerekiyor
-
@kamusaldenetci dostum vmyyide biliyosun o zman hmuydan cok emin yazmişsin.Bu bilgileri aldiysan yapilanmayida biliyosun.Hatta merkez tasra ayrimini hatta ve hatta mhuy alimi ne oldu?
-
Merhaba dostlar.
Sorular ve konular birikti. Haberler de kısmen öyle. O yüzden bir güncelleme çekelim istiyorumYeni alımlara dair tablomuzu 2020 yılı için güncelledik evvela. Onunla başlayalım;
Daha net gördüğümüz alımlara tabloda yer verdik dostlar. Daha düşük beklenti içinde olduklarımıza da haberin içeriğinde değindik. Tabloda yer alan bilgilerle alakalı haberde detaylandırma yapmaya çalıştık olabildiğince. O nedenle ayrıca bir soru cevap yapmayacağım dostlar. Çünkü hemen hemen her bildiğimizi, duyduğumuzu habere aktarmaya çalıştık.
Diğer başlıklarda ve gerek forumda gerekse sosyal medyada bize gelen soruları da bilgi-haber-duyum soran dostlarımızın da sorularını dikkate alarak hemen her şeye yanıt vermeye çalıştık.
İlk hazırladığımız tablo oldukça uğurlu geldi. Ciddi bir kısmı 2019'un ikinci yarısında geldi ilanların. Bunun yanında tablo dışında forumda da bahsettiğimiz ilanların çoğu geldi.
İnşallah bu tablo ve haber de benzer şekilde uğurlu gelir ve bol alımlı bir yıl olur 2020 yılıHaberimiz için buyrun dostlar;
-
@paretowilfredo sosyal güvenlik kurumu uzman yardımcılığı ile ilgili duyumunuz var mı?
-
- Promosyon SGDY ilanı 2020 kpss den önce gelir mi hocam @paretowilfredo
-
@paretowilfredo yaşıyor musun güzel insan, hmb seni de bizi de çok yıprattı. Tutturma yüzdesini düşürüyor resmen. Neyse ki ortalaman yüksek üstad
-
İyi akşamlar diliyorum herkese, Sayıştay Başkanının katıldığı konuşmada 2020 yılının Şubat ayını söyledi dedi bir arkadaşım bana. Ama 2020 yılının sonu diye de çok söylem var. Bu iki farklı bilginin sebebini biliyor musunuz ?
-
@johnwick Daha önce denetçilerin bir hizmet içi eğitiminde de Şubat ve Mart aylarını işaret edilmiş.
-
Sayıştay için Başkanın beyanı esas alınmalı bence. Tahminler ilk yarı içindi ama hala mülakatlar yapılmadı başkanın da dediği gibi. O yüzden normal takvimine kalacaktır alım. Zaten Seyit Ahmet bey de öyle diyor.
-
@paretowilfredo hocam kritik soru şu guy hangi ay gelecek
-
-
Üşenenler için sgk.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Üşenenler için sgk.
Hocam Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 2020 Bütçesinde SGK denetmen yetersizliğine ve yeni personel ihtiyacına çok kere vurgu yaptığını görüyoruz. Elbette 10. promosyon süreci bitmeden yeni ilan gelmez. SGK tarafından gelecek ilan 2019puanlılar tarafından bekleniyor ve mülakattan elenecek olan 2018puanlılar tarafından da beklenecek. Güzel haberleri 11.promosyon SGDY için de bekliyoruz inşallah.
-
Dernekler denetçi yardımcılığının kamu puan türü isteyebilecegini tahmin ediyordum ama son alımda işletme ağırlıklı p23 istemiş. Bu sefer puan türünde bir değişikliğe gidebilir mi acaba?
-
@albertcamus normal takvimden kastınız ne hocam
-
@albertcamus paretonun ifadeleri mi bunlar
-
@keynes5 Hocam okuma yazmanız var mı?
-
@Godot bravo üslup süper