2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
-
@albertcamus ama şimdi hem 2018 hem 2019 kılar başvuracağı için puanlar daha da yükselmez mi hocam sizler daha tecrübeli siniz ben daha yeniyim bu süreçte . Aydınlatırsanız çok sevinirim
-
@Su28A Elbette farkeder hocam ama kastettiğim şey il tercihiniz tamamen belirleyici olacaktır. Bir il seçersiniz belki 80 üstüne çıkar, bir il seçersiniz 70-75 arasına kadar geriler. Kestirebilmek çok zor.
-
@albertcamus hocam teşekkür ederim bunları baya araştırdım kafa gördüm bu alımda tek yılın puanları kullanıldı. 2016 yılı tek yıl geçerliydi ayrıca 2016 puanıyla 2000 kişilik guy alımı oldu oda 2017 KPSS sonrası açıklandı yani o ikibin kişide 2017 KPSS sine girdi ve 70 üzeri aldı dersek onları da sıralamadan düşmem gerekecek yani 2017 tek yıl geçerli birde -2000 kişi çıkınca puanların bu denli düşmesi normal ama bu alımda 2018 ve 2019 puanları var o yüzden alım sayısının fazla olması lazım ki şans artsın
-
@albertcamus işallah 2000 kişilik bir alım olurda puanlar çok düşer
-
Birde hem 2018 hem 2019 giren kişi sayısı kaç acaba tabi 70 üzeri alanlar
-
Sürekli olasılık hesaplamak tan yoruldum
-
@fuzuli sızın puanınız kaç hocam ? Ben 2019 da girdim sadece puanım 73.81 sıralamam 6 bin kusurlerde . 2018 de benim sıralama göre alınan puan 77-78 miş öyle gördüm . Neye göre kıyaslama yapacağız şimdi
-
@Su28A ben 2018 de 72
2019 72.6 aldım -
Iyi aksamlar hocalarim benim bu dusuncem yanlis mi hocalarim bi bakar misiniz
Kendi puanım için söylüyorum
Puanı 82.5 sıralama 1700 2019 için önümde 1700 kişi var p48
2018 82.5 sıralama 2900 civariymis
Yani guy için hali hazırda önümde toplamda 4600 kişi olduğunu mu gösteriyor. Önümdeki atananlar olmadan zaten pek atanan yok kanımca
Doğru mudur bu düşünce. -
@fuzuli benim anladığım kadarıyla aynı anda hem 2018 hem 2019 girenler olarak başvuru yapılsa da bazı İller illa ki yüksek kapatacak ama yüksek puanlilarinn tercih etmeyeceği bir ili seçip şansa gelirse gelecek . Tek il tercihi yapılacağı için yazacağımız ilin puanimiza yakın olmasını hesaplamak gerekecek .
-
@Su28A 2018 de 73.81 alanın sıralaması artı senin bu yıl ki sıralamanı toplayacaksın birde hem 2018 hem de 2019 girip senin puanından yüksek olanları tahmini olarak çıkarırsanasıl sıralamanıbulursun
-
ileti kaldırılmıştır.
-
@izzo iki yıl da girip senden yüksek alanlarda vardır hocam
-
Arkadaşlar SGK bitmedikçe ne hesap yapsanız boş, puanı düşük arkadaşlar dua etsin ki SGK önce açıklansın
Zira en basit örnekle ben 90 puanla GUY a başvurmak zorunda kalacağım SGK açıklanmazsa -
@Su28A evet olması ihtimal dahilinde ama sayı fazla il sayısıda fazla olursa gelme olasılığı daha da artar
-
Benim puanım 70 belki 2000 den fazla gelir uzman yardımcısı alımı olurda kalırım diyodum bu hayalde suya düştü galiba
-
@Su28A yani sayı ne kadar yüksek o kadar iyi il sayısıda önemli tabi
-
@fuzuli sanırım 2018 için benim puanimda olan 9-10 binlerde ?
-
@modigliani-0 biran önce açıklanır inşallah bu hafta açıklanacak dendi ama aksilik oldu herhalde umarım önümüzde ki hafta açıklanır