2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
bakanlık uzman alımında yds istiyor mu?
-
@keynes5 Hocam ne demeli? Adam belki 3 4 saatini ayırıp hazırlık yapıyor. 5 dakikanızi verip haberi irdelemiyorsunuz. Az bile bu söz bu bedavacılığa
Iyi forumlar. -
@Godot anasayfayı kullanmıyoruz ki direkt foruma girip çıkıyoruz
-
Yanlış oldu
-
@Godot arkadaşın attığı fotoğrafı dikkatli incelerseniz kime ait olduğuna dair hiçbir şey bilgi mevcut değil ayrıca ben size yazmadım ortada size alakadar eden bir durum yok
-
@rassal boşverin hocam herkes kendine yakıştığı şekilde davranıyor
-
@Godot ya arkadaşım puanımızı aldık SGK 11.Promosyon SGDY süreciyle ilgili bir duyum var mı diye soruyoruz haklı olarak, boş boş şeyler yazıp duruyorsun. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 2020 Bütçe raporunda denetmen eksikliğine vurgu yapmış.
@pareto_wilfredo hocam sizden müspet haberler duymak isteriz bu konuda da. -
@paretowilfredo yazıyı atmıs, açıklama da yapmış. Hemen her kuruma ve unvana değinmiş. Haberde değindiği şeylere burada tekrar dönmeyeceğini de belirtmiş.
Buna rağmen sorular gelmiş. Yazıda yanıtı olan sorular. Adamın uğraşını çöp sayıp hala ısrar etmişsiniz.
Yetmemiş,
@albertcamus kolaylık olsun size diye haberden ss alıp alıntı yapmış, paylaşmış.
Ama ısrarla okumadığınızı dile getirdim diye bana saldırıyorsunuz.
Var mı atladığım bişey?
Arkadaşlar, siz kendinizi deliliğe mi vuruyosunuz? -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba dostlar.
Sorular ve konular birikti. Haberler de kısmen öyle. O yüzden bir güncelleme çekelim istiyorumYeni alımlara dair tablomuzu 2020 yılı için güncelledik evvela. Onunla başlayalım;
Daha net gördüğümüz alımlara tabloda yer verdik dostlar. Daha düşük beklenti içinde olduklarımıza da haberin içeriğinde değindik. Tabloda yer alan bilgilerle alakalı haberde detaylandırma yapmaya çalıştık olabildiğince. O nedenle ayrıca bir soru cevap yapmayacağım dostlar. Çünkü hemen hemen her bildiğimizi, duyduğumuzu habere aktarmaya çalıştık.
Diğer başlıklarda ve gerek forumda gerekse sosyal medyada bize gelen soruları da bilgi-haber-duyum soran dostlarımızın da sorularını dikkate alarak hemen her şeye yanıt vermeye çalıştık.
İlk hazırladığımız tablo oldukça uğurlu geldi. Ciddi bir kısmı 2019'un ikinci yarısında geldi ilanların. Bunun yanında tablo dışında forumda da bahsettiğimiz ilanların çoğu geldi.
İnşallah bu tablo ve haber de benzer şekilde uğurlu gelir ve bol alımlı bir yıl olur 2020 yılıHaberimiz için buyrun dostlar;
Merhaba dostlar yeniden.
Bir ufak şerh düşeceğim paylaşımımıza.
Sayıştay Denetçi Yardımcılığı ile alakalı olarak İlkbahar dönemi olma ihtimaline dair birden fazla itiraz geldi bana. Bu nedenle bu bilgiyi kendim teyit edene dek askıda bırakıyorum.
Soruşturup yeniden bu konuda bir şeyler söyleyeceğim -
@strtmn Aklıma şey geldi,
"Ey güzel insan benim canım kardeşim,
Tek tabancasın bu aralar."
Yoğunuz dostum. Bakalım yeni bir yıl yeniden umut etmeye değer. İnşallah güzel bir sene olur. -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba dostlar.
Sorular ve konular birikti. Haberler de kısmen öyle. O yüzden bir güncelleme çekelim istiyorumYeni alımlara dair tablomuzu 2020 yılı için güncelledik evvela. Onunla başlayalım;
Daha net gördüğümüz alımlara tabloda yer verdik dostlar. Daha düşük beklenti içinde olduklarımıza da haberin içeriğinde değindik. Tabloda yer alan bilgilerle alakalı haberde detaylandırma yapmaya çalıştık olabildiğince. O nedenle ayrıca bir soru cevap yapmayacağım dostlar. Çünkü hemen hemen her bildiğimizi, duyduğumuzu habere aktarmaya çalıştık.
Diğer başlıklarda ve gerek forumda gerekse sosyal medyada bize gelen soruları da bilgi-haber-duyum soran dostlarımızın da sorularını dikkate alarak hemen her şeye yanıt vermeye çalıştık.
İlk hazırladığımız tablo oldukça uğurlu geldi. Ciddi bir kısmı 2019'un ikinci yarısında geldi ilanların. Bunun yanında tablo dışında forumda da bahsettiğimiz ilanların çoğu geldi.
İnşallah bu tablo ve haber de benzer şekilde uğurlu gelir ve bol alımlı bir yıl olur 2020 yılıHaberimiz için buyrun dostlar;
Merhaba dostlar yeniden.
Bir ufak şerh düşeceğim paylaşımımıza.
Sayıştay Denetçi Yardımcılığı ile alakalı olarak İlkbahar dönemi olma ihtimaline dair birden fazla itiraz geldi bana. Bu nedenle bu bilgiyi kendim teyit edene dek askıda bırakıyorum.
Soruşturup yeniden bu konuda bir şeyler söyleyeceğimHocam “ilkbaharda olma ihtimaline dair birden fazla itiraz” yani siz ilkbaharda olacak diye duydunuz da buna mı itiraz ettiler yoksa ilkbaharda olmayacak diye duydunuz da buna mı itiraz ettiler? Kafamda deli sorular
-
@emrediyebiri Aslında sorunun yanıtı yazıda var dostum Ama cümleden de anlaşılıyor. Ben yıl sonu şeklinde belirttim haberde lakin ilkbaharda olacağını işiten dostlarımız ulaştılar. Bu nedenle kendim teyit etmeye çalışacağım bakalım
-
@sancaktar En çok istediğim kurum umarım biran önce açıklanırda yeni ilan gelir. 2016 senesinde mülakat sonucu açıklanmadan yeni ilanın geldiği olmuş tabi. SGK dan herşey beklenir.
-
2018 Sayıştay denetçileri işe başlamadı
2019 Sayıştay denetçileri mülakata girmedi
2020 Sayıştay denetçisi ilkbahar mı olacak yani şahsi fikrim asparagas bir haber -
@Caykovski Bence de yıl sonu daha akla yatkın dostum ama yine de yanlış bilgi vermemek adına şerh düşüyorum. Yıl sonu diyerek kimseyi çalışmaktan alıkoymak istemiyorum. Sizler ilkbahar gibi çalışın, yıl sonu bilgisini teyit edersek buna göre bakarız yeniden
-
@paretowilfredo hocam guy en aşağı 1500 kişi mi alır yoksa 1500 altına düşme ihtimali var mı
-
@paretowilfredo puanım düşük olduğu için guy sayısı önemli benim için
-
@paretowilfredo 2000 gelme olasılık dahilinde mi
-
Rassal başkan kırk yılın başı bi destek almış onuda yanlışlıkla almış
-
@fuzuli puanınız kaç hocam benimde düşük o yüzden bende sayıyı merak ediyorum en az 1500 mü diye