2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@70kuralliii, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
P48 den 84 puan vmy ilaninda sinava girmeye yeter dimi dostlar
yeter hocam
-
@evladıthemis kaç geldi hocam p4
-
@hanniball peki p48 82 vmy olur mu?
-
@iühf19 Siz rekabet kurumu için mi ilan bekliyorsunuz? Ben de hukukçuyum ama iktisat maliye kısmı nasıl olur bilmiyorum
-
@justlawyer çalışacağız hocam artık hiçbir şey kolay değil.
Rekabetteki uzmanlardan biriyle iletişime geçtim. Bu sene alım beklenmediğini söyledi. Umarım yanılır.
Spk ilanı geldi. Kapsam çok geniş fakat onu da deneyeceğim. -
@nslhn, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@hanniball peki p48 82 vmy olur mu?
benimde 82. bende bunu merak ediyorum.
-
@iühf19 Hocam umarım yanılır. Bu sene alım yapmasını en çok beklediğim kurum şimdiye kadar bir duyum olmaması da ayrıca endişelendiriyor
-
@iühf19 90 geldi sizin durumlar nasıl ?
-
@paretowilfredo içişleri uzman yardımcılığını soruşturabildiniz mi?
-
@evladıthemis 94 benimki de fakat hala kullananileceğimiz ilan göremedik
-
@iühf19 evet duyum da mi yok diye kendimi buraya attim ama ses yok anlaşılan
-
@iühf19 Ben de çalışmaya başladım iktisat ama ne kadar yetişir bilmiyorum. Puanım yüksek diye sevindim ama bu sefer de ilan yok
-
İki gün önce bi arkadaşımızın da burda dile getirdiği gibi 65 kişilik bir İl Göç ilanı konuşulmaya başlandı. Yeni bi gelişme henüz bu hafta dillendirildi bildiğim kadarıyla ancak bu yıl süreç tamamlanacaksa biliyorsunuz Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bu süreci şimdiye kadar hep hızlı sonuçlandırdı, bu yüzden puan ve bölüm bazlı düşünen arkadaşlar varsa bu doğrultuda yavaştan hazırlık yapmaya başlayabilirler.
-
@plansız ne güzel haber bir de göç uzmandan bi güzel haber alsaydık
-
@aroma Ne yazık ki merkez konusunda Kurumda bi isteksizlik söz konusu. Göç Uzm.Yard. kadrosu için yukarıdan bi dayatma vs. gelmesi gerekecek galiba ya da bu konuda algının/karar merciinin değişmesini bekleyeceğiz. İnşallah aksi yönde, sevindirecek haberler vermek de nasip olur.
-
@plansız kurumve bakanlık çatışmaları bitmedi beklemekten başka çare yok .sağolun
-
90 puanlık insanlar yine il göç için yarışacak. Şu baba ilanlar gelsin artık.
-
Sgk sayfası niye kilitli acaba??
-
Arkadaşlar kalan 3.5 aylık sürede benim gibi acaba idari hakimliğe mi hazırlansam diye aklı karışanlar var mı? Kararsızım çünkü elimdeki kaynaklarla hakimlik kazanamayacağımı düşünüp yeni kaynaklar alıp birsürü masraf yapmak gerekiyor öte yandan her an beklediğimiz kurumlardan ilan gelirse bu süre içerisinde şahsen kurum hazırlığı ile hakimlik yürütülebilir mi ondan da emin değilim.. öte yandan b grubu çalışmak gibi bir niyetimde var gelmeyen ilanlardan ötürü. Var mı benim gibi kararsız olup yön verebilecek kader arkadaşlarım?
-
@gazot ben varım hocam 92 puan aldım ilan yok diye kaymakamlığa başladım Bi taraftan spk geldi yakında ya maliye gelirse diye kafam allak bullak oldu odaklanmak da zorluk çekiyorum bu yıl ilk yılım tecrübe eksikliği var biraz ne yapalım bilmiyorum