YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı
-
Meslek ve kariyer anlamında çok güzel uzmanlık. Özellikle yurtdışında kendisine referans ve çevre oluşturmak isteyenler için oldukça iyi meslek. Bir çok ülkeye gitme fırsatı vermesi ve bunun da devlet destekli olması mesleğin büyük artısı.
-
Sınavın ertelenmesi gibi bir durum olur mu sizce?
-
@gençler23 Sınava 5 gün kalmasına rağmen henüz sınava girecekleri bile açıklamadılar. Belki ertelerler.
-
@economist123 hocam kitaptan memnun musun ? Ne var içeriğinde ? Bir fotoğraf atabilme şansınız var mı içindekiler ile ilgili ?
-
Bence sınav ertelenmez, sonuçta bir puan sıralamasına göre alınmayacak, dil ve bölüm şartını karşılayan herkes aslında sınava gireceğini biliyor. sadece hangi sınıfta hangi sırada olacağının açıklanması gibi düşünmek gerek bence. geçen sene de yanlış hatırlamıyorsam başvurulardan bir sonraki haftasonu sınav olmuştu, eleme sınavını 2 gün sonra açıklayıp diğer haftasonu da yazılıyı yapmışlardı.
-
@jack1905 hocam, sınavdaki ana başlıkların hepsi var. başka başlık yok. ama kitap baya uzun. bu kadar kısa sürede yetiştirmek imkansız. ben de sadece yüzeysel baktım.
-
sınava girebileceklerin listesi yayınlanacak mı ? şehir dışından geleceğim yayınlanacaksa bir an önce planlamamı apmak istiyorum. Ytb'nin sitesine bakıyorum ama bir güncelleme göremedim. Bilgisi olan?
-
@clash ertelenebilir sanki. Hiç ses yok
-
Sinav giriş belgeleri yayinlandi. Basvuru yaptiğiniz sayfadan görülebiliyor.
-
Acaba sınava kaç kişi girecek? O konu hakkında bir bilgilendirme yapılmamış.
-
@eballack 1000'den fazla 2000'den az bence. Çünkü en fazla 600 kişinin yazılı sınavı okunacak
-
arkadaşlar ilanda belirtmemişler ama sınavda kalem silgi getiriyor muyuz acaba? yoksa kurum mu verecek?
-
Çok pardon. Kurum ifade etmiş.
-
http:/ /www.tuicakademi.org/category/uluslararasi-konular/temel-kavramlar/
Sınava girecek arkadaşların sınava girmeden önce buradaki tanımlara bakmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Herkese başarılar -
Ytb kalitesini konuşturmuş... Çok kaliteli bir sınavdı..
-
Alan soruları orta düzeydi. Genel olarak zorlayıcı bir sınav değil gibiydi. Bence 60'da kalmayabilir eleme sinavi baraji çünkü katilim çok yüksekti..
-
@detrimental eleme sınavında dil gruplarına ayırma lüksü var kurumun hocam.. İlanda belirtilmişti. O yüzden herşey olabilir
-
@ghamul1 evet öyle yapılırsa işler değişir. İngilizceden 1000 kişi yarışırken sırpça veya arnavutça'dan 3-5 kişi yarışıyor.
-
Geçen seferde katilim iyiydı. 60 kişinin çeviri sinavinin değerlendirileceği düşünülürse geçen seferki gibi 60 a kadar düşer kesin
-
Ayılı mantik sorusunu hatirlayan. ?