2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@keynes5 evet hocam ben de bir umut 79 puanla denetcilige basvurmustum, herkes uzmanliga basvurur diye düşünerek.
-
arkadaşlar 90 alan 62 yds ile başvurdum uzmanlığa henüz mail gelmedi durumu böyle olan arkadaşımız var mı çünkü bahsettiğinize göre 75 civarı kapatıyor gelmiş olması lazım.
-
Avukat alımı da belli olmuş mu yoksa sadece uzmanlık mı?
-
@Mülkiye_17 Hocam size ne dedim 85+ denetçiliğe başvurunn kesin gelir dedim millet 88 ile başvurmuyor sonucunda 75 ile denetçilik kapattı. Bu bizim millette ki korkaklık komedi.
-
henüz daha mail almayan arkadaş var mı
-
@keynes5 bende fuy 155 yaziyor
-
@ankara0648 kpss 83.6 yds 68.75 bana geldi hocam gelir sizede
-
@ademsmith uzman yar 150 kişi o zaman sıralamayla bir ilgisi yok kafalarına göre sıra vermişler gibi görünüyor
-
Aday numaralarını sıralamaya göre değil karışık düzenlemişler ya da başvuru zamanına göre ayarladılar sanırım neyse sorun değil liste yayınlarlar umarım sıralamamızı görebiliriz.
FDY ile FUY aynı sınava girecek bol şans şimdiden herkese -
@vali evet hocam söylemiştiniz ben de çok arada kalmıştım ama sonunda istediğime başvurayım en azından dedim
-
genel yds niz kaçtı mail alan arkadaşlar
-
@ankara0648 yds 75 kpss 85 uzman yardımcısı için mail aldım bir saat önce dostlar
-
@öznur3436 o gereksiz bir resim dosyası
-
Sınav yerine yakın kalacak bir yer bilen var mı
-
@ankara0648 bana gelmedi hala hocam
-
@bitmeyenyds Daha düşük puanlılara gelmesine rağmen bana da gelmedi.
-
@justlawyer 79la kapatti diyorlar, ben 81le basvurdum ama mail yok ortada hala. Panik olmali miyiz
-
@Shady1 hocam uzman yardımcılığı sınavı nasıldı içeriği hakkın da bilgi verebilir misiniz.
-
Bide para falan yatırmak gerekiyor mu
-
@piazza genel içeriği nasıldı hukuk fılan