2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@preacher gelir hocam gelir yds 50 var yüksek puanlılar müfettişliğe başvurur zaten
-
86 ile uzman Yrd başvurdum bende
-
@Shady1, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
İleti kaldırılmıştır.
@Shady1 Üstadım iletileriniz kaldırılmış paylaşımlarınızı malesef kaçırdım. Başlıkta aktif kalabilmesi için sizlere de zahmet olmazsa sınava hazırlık sürecinde vereceğiniz ipucuları var mıdır?
Geçen sene kısmen sizleri zorlayan oturumlar buralara dikkat edin dediğiniz kısımlar vs. -
Ne zaman liste belli olacaktı ?
-
@huseyinht 1 hafta 10 güne dediler bana
-
@keynes5 Bu da gelmezse büyük hüsran zaten, her ilanı yarım puanla kaçırıyorum. Uzman yardımcılığı için 88,1 ile başvurdum bakalım
-
@huseyinht bende il göç 0.3 ile kaçırdım 87.6 puanım vardı. Buna bende 85 ile uzman yard başvurdum inşaallah gelecek yds faktörüyle
-
@keynes5 inşallah gelir hocam. Keşke erken açıklasalarmış motive olunmuyor ders çalışırken.
-
@Rögaritma, içinde söyledi: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@vali bana öyle geliyor ki bu sene denetçi kadrosu cok yüksek kapatacak. (Benim kestirimim sadece)
Haha açıklaınca görürsün yüksek mi kapatmış
-
Şimdi aradım bugün yarın aciklanacakmiş zaten mailde atacaklarmiş
-
Muhasebe monografi şeklinde mi çıkar arkadaşlar?
-
@arwen1 ben gecen sene girmistim monografi degildi ama kayitlar vardi..
-
@piazza hocam gk-gy’den nasıl sorular gelmişti?
-
@piazza teşekkürler.
-
@kpssınavı cok hatirlayamiyorum ama kolaydi.. testti gk gy kismi.. turkce paragraf ve matematik.. ama kpss seviyesinden kolaydi oyle hatirliyorum
-
Bana giriş belgemi yolladilar hayırlısı olsun
-
Bana da geldi şimdi hepimize kolay gelsin inşallah
-
Sınav giriş belgelerini göndermeye başladılar.
Mailleri kontrolde kalın arkadaşlar.
9.45-18.00 arası yoğun bir tempo tekrar bizi bekliyor hayırlı olsun herkese şimdiden -
Arkadaslar sınav 2 gün ve sabahtan aksama kadar mı sınav hakkında tecrübeli birisi aydinlatabilir mi bizi
-
Bana da geldi hayırlı olsun kaçla kapattı ben uzman yar 85 ile başvurdum geldi. Var mı düşük puanla gelen