2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hussle Bugün evrak teslimini yaptım. Pilot kalemle doldurdum formu herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Evrakların içeriğine bakmadan alıyorlar zaten yeterki belgeler onaylı olsun sistem üzerinden teyitini aldılar.
Mezuniyet muhabbetinde sadece giriş yılını yazdım. -
@jamiryoo bugün DHMİ den aradılar nüfus kayır örneğinin kabul edilmediğini başvurumu kimlik kartı önlü arkalı fotokopisi ile değiştirmemi istediler. Yani her kurum kabul etmiyor nüfus kayıt örneğini kurumu arayıp sormak lazım. Bilginize.
-
@esraesra hem kimlik fotokopisi ni hemde nüfus kayıt örneğini beraber yolladim
-
@esraesra b hocam arayan no belli mi beni de 0312 no aramış ama görmedim bende yanlis yuklemisim o zamam
-
@jamiryoo evet +903122122153 numara bu muhtemelen yanlış yüklediniz ondan arandınız.
-
Kimler denetcilige basvuruyo puanlar kac bakalim ?
-
@Rögaritma e devletten alınan mezun belgesi olur mu?
-
Bugün evrakları teslim ettim. İnsan kaynaklarındaki yetkiliye tahminini sordum söylemedi Ama başvurular çokmuş. İnş çok yüksek kapatmaz
-
@esraesra konusuldu bu daha önce oluyor
-
Başvurumu yapmadım henüz denetçiliğe başvurmak istiyorum ancak uzman yardımcılığının gelme şansı daha yüksek diye arada kaldım. 88.4 ile denetçiliğin gelme ihtimali ne olur acaba?
-
Gecen yil kaçta kapatmis
-
@Mülkiye_17 İnşallah sizin gibi düşünen az olmuştur yoksa uzman yardımcılığı denetçilikten yüksek kapatma ihtimali olabilir.
-
@vali karar verdim sonunda denetçiliğe başvurdum
-
@vali bana öyle geliyor ki bu sene denetçi kadrosu cok yüksek kapatacak. (Benim kestirimim sadece)
-
@Rögaritma kacla basvurdugunu soylesene korkuyo musun yoksa
-
@Hakim-Bey sen yazma diye parantez içinde ekstra belirttim ama olmadı demek ki. Çok ofansifsin dostum, çok fazla zorluyorsun. İstediğim bilgileri verecek aptal bulabiliyorsan bana da söyle. Bence sen çalışmana bak. Sınav ve mülakatlar çalışana geliyor, forumda kim ne yaptı diye merak edene değil. Bana bir daha mention atma lütfen.
-
Spam ileti ısrarı sebebiyle kaldırılmıştır.
-
İleti kaldirilmistir.
-
Arkadaşlar buradakiler hep denetcilige mi basvurdu başvuran varsa bir sorum var sınav soruları fon uzaklıkla aynı mi olur
-
@can 85,77 ile uzman yardımcılığına başvurdum ama sıra gelmez sanırım