9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mülki bende sürekli koptu bağlantı deneme esnasında ve sinirlenip çıktım . Türkiye ekonomisi zordu bence hukuk yarıda kaldığı için bir şey diyemeyeceğim
-
@Willsmithh teşekkürler kardeşim
-
Son virajdayız 4 kez döndüğüm themis idare ve anayasayı bir kez daha bitirmeye çalışcam sınavdan bir gün öncede çıkardığım genelde süreler olan notlarıma bakacağım umarım herkesin hakkında hayırlısı olur , mülakatta forumlarız buradaki kıymetli arkadaşlarla
-
@fatos_ Bağlantıda sorun vardı evet, ben de ilk girişimde soruların yarısına gelmişken bağlantım gitti ve tekrar başladım ama sinir bozucu bir durum. Hukuk soruları ortalama üstü diyeyim, ama Türkiye Ekonomisi ciddi anlamda zordu. İktisat dışında kolay diyebileceğim bir alan yok bu sınavda.
-
Ben de 81 - 17 yaptım. Sonra yanlışlara bakınca inanılmaz şaşırdığım yerler oldu. Kaymakamlık sınavı dikkati de ölçüyor. Bence güzel bir sınavdı. Dmk tabi olan olmayan konusu ile insan haklarına az daha bakmam lazım sanki
-
Valla arkadaşlar bu sınavdan dediğiniz doğruları yapıyorsanız tebrik ederim öncül çok fazla zor bir sınavdı ben normal denemelerde 80 üstü yaptığım halde online yiğit yılmazın denemelerde daha 75 doğruyu göremedim ve her soruda ikilemde bırakıyor
-
Arkadaslar netler denemelerde cok oynar. Aldiris etmeyin. Deneme yerine son tekrarlara vakit ayirmak daha dogru.
-
@Willsmithh denemelerden ben birşey anlamış değilim çok orantısız geliyor bana sonuçta ona göre oluyor
-
Themis çalışma kitabında soru çözerken 20 soruluk testlerde 1-2 yanlış çıkıyor. Artıvizyon idari teşkilat kitabının arkasındaki 200 soruda toplasan 10 tane yanlış anca çıkıyor. 4T Tr ekonomisi özgün sorular vs full oluyor. Ama deneme çözerken 70-75 net göremiyorum valla anlamadım gitti.
-
@Willsmithh önceki denemeleri cozenler 80 rahat yapmıştır aynı sorular vardı. Her sınavdan önce böyle çıkanlar oluyo sınavdan sonra bakiyosunuz "çok fazla ikilemde kaldığım soru vardı ... net acaba baraji geçer mi" diye ortalıkta dolaniyolar.
-
@paraşütçü-walras Aynen kardeş önceki denemeleri çözdüm ondan böyle yaptım, sınavdan sonra da çok fazla ikilemde kaldığım soru vardı şu net bu net barajı geçer mi diye ortalıkta dolanacam. Çalışmaya mart ayında başlamamın, İktisat için bile 3 kitap (yüksel - zeynel - analiz) ve bu sınav için toplamda yaklaşık 20 kitap bitirmiş olmamın netime hiçbir etkisi yok.
-
@mülki sen sadece 20 kitap mi bitirdin? biz 60lari dönüyoruz halbuki, senin bu is olmaz malesef umutlanma
-
Yani benim gördüğüm kadarıyla Facebook ve burda 500 kaymakam hazır inşallah herkes emeğinin karşılığını alır bencede ben son tekrarlara devam ediyorum kolay gelsin cümleten
-
@BatmanDarkNight Çok komik espri ya valla baya komik çok üst düzey bir espri bu ya.
-
Avrupa Konseyi Denetim Usulleri çok önemli değildir umarım?
-
@mülki ben sizin özelinizde yazmadım. Allah yolunuzu açık etsin.
-
@paraşütçü-walras Denemeyle ilgili iki kişi sonuç yazmış biri benim, hal böyle olunca üzerime alındım ama niyetiniz bu değilse kusura bakmayın. Allah sizin de yolunuzu açık etsin
-
@corleone İnsan hakları kısmı bu sınavın kara kutusu benim gözümde. Sözleşme içi - dışı denetim usullerini en azından bir kez okuyun bence
-
@mülki hocam ben ironi değil gerçek anlamda tebrik ettim
-
@paraşütçü-walras Yiğit beyin 1500 kitabını çözdüğüm için kaim denemesi yerine kas denemesi aldım. Açıkçası birbirine eşdeğerler. Denemede ise hocanın kısmı olan 54 soruda görmediklerim vardı. Birkaç tane de olsa ama yanlışım çıktı. Geriye kalan soruları görmemiştim ki iktisat iyi geldi. Yanisi sözün özü kitaplar benzer. Deneme bazen iyi olur bazen kötü. O yüzden tekrar ve bilmek daha önemli