9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Willsmithh Benim sitem ettiğim kişi siz değildiniz, bu şekilde anlaşıldıysam kusura bakmayın. Deneme işi şans işi, bu denemede şanslıydım sadece.
-
@dzndr Ben kimsenin özelinde yazmadım arkadaşlar, morali bozulmus arkadaşın mesajı dikkatimi cekti ona cevap attım sadece.
-
@Keynesin-Faizi valla gelsin de başka bişey istemem gelmesse kötü..
-
@paraşütçü-walras Estağfurullah. Moraller bozulmasın. Neyin ne olacağını ancak Allah bilir. Gayret bizden netice ondan
-
Moral bozmayın dostlar.. bu denemede 60 üstü yapanlar sınavı kazanma potansiyelinde demektir. ÖSYM alakasız ve tuzaklı soru sormayı sever. Ancak bu denemedeki gibi 100 sorunun 100ünde de tuzak kurmaya çalışmaz...
-
@Larendeli, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Moral bozmayın dostlar.. bu denemede 60 üstü yapanlar sınavı kazanma potansiyelinde demektir. ÖSYM alakasız ve tuzaklı soru sormayı sever. Ancak bu denemedeki gibi 100 sorunun 100ünde de tuzak kurmaya çalışmaz...
Bende 67net yaptım moral bozuldu usta iktisati direk boş bırakıyorum olmuyor en azından 3 soru yapabilsem bile baya işe yarayacak
-
Arkadaşlar kaymakam cumhurbaşkanlığına mı İçişlerine mi mal bildirimi yapar? Emin olan varsa cevap verirse sevinirim
-
@1baksan ustad kaymakamların özlük dosyaları nerde bulunuyorsa mal bildirimini oraya yapar. Gerek kaymakam adaylarının ve kaymakamların özlük dosyaları içişleri bakanlığında (personel genel müdürlüğünde) bulunur dolayısıyla mal bildirimlerini de oraya valilik aracılığla gönderirler. Akılda kalıcılık acısından açıklayıcı yazıyorum.
-
Bende 63 net yaptım. Keşke hiç çözmeseydim moral bozukluğu yaptı, bu yüzden deneme çözmeyip tekrar yapmak benım için daha iyi
-
Kaymakamlar askerlikten muaf mı?
-
Müessese sayıştay denetimine tabi mi ?
-
@kronikguy evet hocam hatta iştiraklar bile dolaylı olarak denetim kapsamında
-
Arkadaşlar iyi geceler insan hakları ile ilgili 2 sorum olacak
- İnsan hakları yüksek komiserini kim atar?
Bazı kaynaklara 4 yıl için genel sekreter atar genel kurul onaylar şeklinde bazılarında ise 4 yıl için genel kurul atar yazıyordu kafam karıştı biraz - Diğer sorumda Aihm ile atıyorum Bm medeni ve kişisel haklar için bireysel başvuru yapacak kişiler arasında farklılık var mı?
Aihm için gerçek kişiler kişi grupları siyasi partiler vs varken Bm sözleşmeleri ile ilgili olanlar için detay bulamadım elimdeki 2 kaynakta gerçek kişiler yazıyor sadece farklılık var mı?
İyi geceler teşekkürler
- İnsan hakları yüksek komiserini kim atar?
-
@böğürtlen eyvallah hocam çok sağol açıklama için, başarılar
-
@kmmlady genel olarak denemelerdeki soruların çoğu uç nokta ve insanın moralini bozuyor bende sırf bu yüzden deneme çözmeyi bırakıp tekrar yapıyorum ayrıca ösymnin çoğu soruda uç nokta soracağınıda sanmıyorum
-
@crowdingout zaten bütün sorularda tutumu bu şekilde olursa 70 i kaç kişi geçebilir ki?
-
saçma sapan bir denemeydi arkadaşlar kendinizi bu deneme göre kıyaslamayın.
-
Yakin egitim denemesi zor geldi bana 80d 15y 5b 76,25net
-
deneme cidden moral bozuyormuş şu yorumları görünce geri moral düzelmesi yaşadım. kpssden öncede böyle durumlar vardı denemelerde nerde unutulmuş soru var onu koyuyolar moral bozuluyordu.şimdi kaymakamlık yıne aynı durum. herkese kolay gelsin arkadaşlar zaten şurda 1 hafta kalmış dananın kuyruğunun kopmasına ..
-
Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandır formu uzaktan takip ediyordum bende kaydoldum bence iyi ettim.kpss a konusunda epey yol eskittik yaş başını aldi gitti umduğumuzu hayal ettiğimizi çoğu zaman bulamadik
Buradaki bazı arkadaşlar çok deneme çözdüm çok soru çözdüm hemen kaymakam olmaliyim saniyor lakin bu sinav çok soru sinavi değil sinav bittiğinde anlarsiniz
Konuya hakim olmak başkadir cok soru cözup dogru yapmak başka.sinavda o çözdugunuz tarzda 40 soru cikar zaten o sorulari herkes yapar 30 soru normal 20 soru anormal 10 soruda cok uc olur
Bilirim soru cozdukce kitabi cozmek istersin cunku 500 soruda 20 yanlis çok tatli gelir lakin bu soru ezberlemekten baska hic bir ise yaramaz su saatten sonra mevzuata hakim olmak gerekir sinav bittigi vakit göreceksinizki sorularin cogu mevzuattan olacak
Allah emek verenin yardimcisi olsun
Ha birde şoyle bi yazi okumustum zamanin birisinde
Diyoduki mezun olduğumda hemen sayistaya girecem idari hakim olacam diye heves ettim calistim soru cozdummm ama olmadi....sonradan anladimki bu yol zorlu bu yol hemen olmuyor sabir istiyor
Otobuslerde ankaraya defalarca gidip gelmeyi
Aştinin sogugunu yemeyi
Uykusuz kamayi
Otellerde sinav sabahina hazirlanmayi
Istiyor.yani bazen sirayi beklemek lazimmis diyor
Bu kisi 5 yil sonra girmis hakimlige...
Bazen sabir gerekir
Umutla beraber...
Uzun oldu hakkinizi helal edin