9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Keynesin-Faizi yanlış yapan elenir hocam
-
arkadaşlar kaymakamlık özlük hakları konusunda bilgisi olan var mı acaba maaş yan haklar vs hususunda?
-
Arkadaşlar sınav için Ankara'ya cuma akşamı gidecek arkadaşlar işin şahsi aracımda boş yer bulunmaktadır 0534 747 84 91 numaralı telefondan bana ulaşabilirler. Herkese Başarılar.....
-
@iibf inan basıma geld hsk ve anayasa sorularını karıstırdım. ıkıınden bırı 12 dıye ıkısınıde 12 falan yapmıstım. allah bi daha o duruma dusurmesın
-
@ŞAHİN nereden gideceksiniz ankaraya
-
@ayhanistan istanbul avrupa yakası çıkış otoban veya e-5 fark etmez
-
Arkadaşlar Türkiye ekonomisinde tarihleri not olarak tutan varsa paylaşabilir mi acaba şimdiden teşekkürler.
-
Merhabalar,
Anayasaya göre referandum hangi durumlarda yapılır bilen var mı?
-
@AdamınBiri geçen sene denemelerde 78-79 altı nadir görüyordum sınavda 71.25 alabildim sınavdan çıktığımda beni bekleyen eşim çıkan herkes sınav çok kolaydı diyor senin nasıl geçti dediğinde çalışana zor dedim ki görüldü kontenjan dolmadı, sen vicdanen iyi çalıştığına kanaat getiriyorsan gerisi nasipdir denemelere netlerine çok takılma...
-
@mettin86 hocam 71.25 ile sıralama kaçtı.
-
@çölkaplanı 256
-
@AdamınBiri hocam referandum bilindiği üzere anayasa değişikliğinde onay ve vetoya ilaveten üçüncü durumu oluşturuyor, kolayca ulaşılabilir. Benim yazma sebebim ise cumhurbaşkanı seçimlerinde 2.tura ikame edilebilecek başka adayların kalmaması ve tek bir adayın olması durumunda referandum yolu açık oluyor anayasada madde 101 bunlara ilaveten başka bir durum yok diye biliyorum
-
@AdamınBiri hocam ayrıca anayasa değişikliği anayasada son hükümler md 175 te yer alıyor
-
@iyibiri anayasa değişikliği ve 2. Seçim turuna kalıp seçime girmeyen ve alternatifi olmayan aday bulunması durumunda kalan tek aday için yapılanı biliyorum. Bunlardan başka yok yani öyleyse sağ ol teşekkür ederim Google taradım bulamadım
-
İdarenin hukuka uygun veya aykırı bir işlemi, tesis edeceği başka bir işlemle geleceğe yönelik olarak yürürlüğüne son vermesine ne ad verilir ?
-
@miyopkeynes degistirme
-
@miyopkeynes kaldirmada olabilir emin degilim
-
kaldırma imiş hocam ben de ilk başta değiştirme dedim de
-
@miyopkeynes hacı kaldırma başka bir işlemle yapılırken değiştirmede metnin genel hatlarına dokunulmaz sadece ufak delikliler yapılır ve bırakılır
-
@müfettiş hocam o dediğiniz düzeltme olmuyor mu