9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Aslan-Reyiz ilgin için teşekkür ederim varolasın... 298 e atıf yapılıp cevabın 3376 da olmasını es geçiyorum o zaman çünkü meselemiz üzüm yemek ben o soruda çok fazla zaman kaybına uğradım arkadaşlarda aynı duruma düşmesin diye paylaştım, sonuçta TY ailesinin bir üyesiyiz.. iyi çalışmalar cümleten..
-
Arkadaslar tr ekonomisini yasin cobandan calisiyorum ama cok fazla şurda şu kuruldu burda bu kuruldu tarzinda bilgiler var. Genel olarak olaya mi hakim olalim yoksa tek tek bunlari da ezber mi yapalim ?
-
zaman nasıl su gibi geçiyor kaldı 60 gün hepsini 10 kere bitirmekle insan haklarına 1 gün çalışmak denk geliyor bana. Çok yoruyor bu insan hakları ama sabır
iyi çalışmalar -
İnsan Hakları ile Türkiye Ekonomisi'nin yelpazesi çok geniş. Zaten biraz derine inerlerse boğulan çok olur.
-
@corleone çok derine inerlerse ösym komisyonunun da boğulabileceğini düşünenlerdenim. İptal soru sayısı artar:)
-
Arkadaşlar türkiye ekonomisinden yasin çoban mı yoksa politicus mu tavsiye edersiniz?
-
Arkadaşlar mevzuatlar için direk internetten indirip çalışmak yeterli mi yoksa mevzuat kitapları var onları mi alsak
-
ÖSYM enflasyon oranlarını en iyi tayin eden kurum olma yolunda ilerliyor. 2015 Kaymakamlık sınavı 110 TL ile 2019 Kaymakamlık sınavı 216 TL. Bu örnektede yıllık %20 enflasyon üzerinden yolumuza devam ettiğimizi anlayabiliriz.
-
@modifix, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar türkiye ekonomisinden yasin çoban mı yoksa politicus mu tavsiye edersiniz?
yasin çoban
-
@kema-boratav ben direk internetten indirip okudum anayasayı gayet güzeldi ancak Siyasi Partiler Kanunu okudugumda bir sürü sınav için gereksiz madde vardı, mevzuat okuyan arkadaşlar nasıl çalışıyor acaba? Hangi madde gerekli gereksiz bir süre sonra insan ayırt etmekte zorlanıyor. Yoksa bu Siyasi Partiler Kanuna has bir şey miydi acaba?
-
@modifix evet hocam mesela secim kanunlarinda da var gereksiz bilgiler kullanilacak oy pusulasinin sekli mesela cikmaz sinavda
-
@modifix çoğu kanunda var o ayrıntılar benim şahsi fikrim çıkabilecek madde başlıkları özellikle okunmalı yani tüm kanunu okuyorken ornegin Belediye bütçe hazırlanma süreci daha bir özenle okunmalı gibi geliyor bana.
-
Devlet personel baskanligi kaldirildi kitaplarda onun yerine aile, calisma ve sosyal pol bakanligi yazdak sorun olur mu??
-
Ekonometri mezunlarının sınava girebilmesi konusunda bir gelişme duyan oldu mu acaba ?
-
@fs, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ekonometri mezunlarının sınava girebilmesi konusunda bir gelişme duyan oldu mu acaba ?
Dava açtık, mahkemenin dosyayı işleme alması bekleniyor. Diğer türlü malesef eşdeğerlik reddedildi, düzeltme olmadı
-
Arkadaşlar iktisat mezunuyum sınav kılavuzun da iktisat yazıyor. Benim anladığım eşdeğerlik almıcaz gibi ama emin de olamadım. Eğer alacaksakta sınavdan sonra alabiliriz değil mi ? Mükakata kadar. Bir arkadaşımız aydınlatırsa sevinirim
-
Çeko dan ses seda yok red alan var mı çeko kabul edilebilir mi
-
@edielik dostum biraz uzun suruyormus ben 1 hafta once yolladim yine belki yetismeme durumu var sen iktisat mezunusun zaten almana gerek yok ama aklinda soru isareti varsa dilekce yolla mulakata kadar anca gelir
-
@IS-LM saol hocam
-
@brunomars123 teşekkür ederim inşallah lehimize sonuçlanır...