9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Hayati +1
-
gerçekten emin olan biri şuna cevap versin. siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu hangi bölümü seçmeli. ben kamuyu seçtim düzelteyim mi?
-
@parpp 11'i seçin hocam. İlla emin olmak istiyorum diyorsanız kaymakam Adayları şubesi müdürlüğünü arayın söylerler
-
@parpp hocam ben bugün arayacağım, dönüş yapacağım
-
@parpp İçisleri Bakanlığın TELEFON NUMARASI:0 (312) 422 40 00 budur.
-
@uerdgn1 evet aradı sordum 11 seçeceksin dedi adam da. denklik konusuna gelince; senın bölümünden mezun olanlar denklik ıcın başvuru yapmışlar senin başvuru zorunluluğun yok dedi. ama elinde bir denkliğin olması iyi olur dıye de ekledi. yani o zaman ben denklik başvurusunda bulunmuyorum. zaten denklik verilmiş çünkü
-
indeks kitap evinden kitap siparişi verdim 10 gündür kargoya verilmedi bu sorunu yaşayan var mı aranızda?
-
@resen7 11.yi
-
@görünmez-el bu sorunun cevabını bilen var mı arkadaşlar, başvuru yapalım mı yapmayalım mı kararsız kaldık.
-
Merhaba arkadaşlar. Sizden bir kaç ricamız var.
Başlıkta daha evvel bu ikazları yaptık ama görüyoruz ki yinelemek ihtiyacı doğmuş yeniden. Burada kimsenin kitabını tanıtmasına, kimsenin kitabının tanıtılmasına aşırıya kaçılmadıkça müdahale etmiyoruz. Yeni kaynakların olması bizce bir zenginlik piyasa açısından. Rekabet, tekelden uzaklaşmak her zaman fayda doğurur. Ancak bu demek değil ki bu müsamahamız, başkasını ifşa etme, imalı şekilde kötüleme şeklinde sürsün.
Kimsenin burada ayrıcalığı yok. Kim yaparsa da aynı uygulama ile karşı karşıya kalacaktır.Bir diğer konu da sürekli olarak birilerini fırçalar gibi yanıtlar veren, sürekli olarak kendi olumsuz havasını başlığa yansıtan arkadaşlar. Kendi konularınıza dair başka başlık açmak özgürlüğüne sahipsiniz. Burada da yanıt veriyorsunuz insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, bunun için de emin olun herkes müteşekkirdir. Ancak bu, size öfkenizi başkalarından çıkarma hakkını vermez. Bu forum bizimse, her şeyden evvel forumun çoğunluğu olan diğer sakinlerinin iyiliği için müsaade etmeyiz buna.
Kurallarımız net, her kuralın da bir sebebi var. Sizlere azami ifade özgürlüğü olan bir ortam sunuyoruz ancak sınırlarınız saygı sınırları ile eşdeğerdir. Lütfen bu konularda hassas davranın arkadaşlar.Başlığın seviyesini lütfen yukarıda tutun.
Herkese iyi forumlar dileriz. -
@LLaffer “Çeko eşdeğerlik “
-
@zeynoi03 evet bende ateşi bekliyorum,bilgim dahilim olmadan kardeşim sipariş etmiş bilseydim kamuparktan sipariş ederdim ertesi gün geliyor haberiniz olsun
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@refik-soydam, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@refik-soydam Sanırım erken konuştum. Dediğimi geri alıyorum. Hayırlı akşamlar...
Ankara’ya tekrar gittiğimde senin kitabını da inceler olumlu veya olumsuz eleştirimi yaparım bu mecrada, sayın Ahmet Taş kardeşim.
forumu forum yapanın yazdığına hitap etmek olduğunu düşünmüyormuyduk! Burada da aynı fikirde olmadığımız belli:) Elbette her satın alanın değerlendirmesi kitap açıktır:) Son noktayı koyup basıma gönderdikten sonra kitaba yazılan her cümleyi not alır gereğini yerine getirmeye çalışırım.
Önceki yorumunuzdan farklı olunca ben de eş anlı geri vitese takmışım sanırım..Hayırlı geceler diliyorumBu aşamadan da bir geri vites daha ediyorum kardeşim:) hayırlı geceler..
“R”efik dediğin gerivites yapar baş harfinden dolayı “R” yapar demi
Şimdi eksik yazmayalım, isimde hiç olmayan G harfini size hediye edeyim, gerçeği öğrendiği için R harfine dokundu diyelim, sulh içinde kapatalım:)
-
@zeynoi03 bende aynı sorunu yaşıyordum cumartesi günü mesaj geldi kargoya çıkmıştır diye ancak henüz bi gelişme yok
-
@zeynoi03 evet 15 gün bekledim baya uğraştım siparişi iptal ettim başka ile yollamışlar aynı isimli;)bugün bizzat yerlerine gideceğim indeksten sipariş verenler bana sipariş numalarını atarlarsa sizin için sorabilirim.İptal ettiğim kargoyu gidip yeniden alacağım
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@mlhemre55 Bi bitmediniz
-
İleti kaldırılmıştır.
-
arkadaşlar dilekçeyi yollayacağımız kesinleştiğine göre bu dilekçenin şekli tam olarak nasıl olacak yollayanlardan biri söyleyebilir mi?
-
@mlkiamir343434 hocam benim ritüel bitmek üzere bir sonraki soru bankası için themis ve kas arasında kararsızım siz çözdüyseniz hangini önerirsiniz