9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim biz herkese sınavın olacağına ikna edip ders çalışmalarını teşvik ederken bize dershaneci vs diyecek, 2019 da sınav yok görüşürüz diyecek kadar ali cengiz oyunları oynayacak, sonra iibf liler dipnot gibi akademik kavramlardan uzak diye laf diyecek , bazı insanlar gerçekten garip
-
Ahmet Hocayı tanımam ama hep onun kitaplarıyla hazırlandım çokta severim . Bu sene belki işe yarar diye SavaşWeb alayım dedim. Sistem çok kötü. İşi baya ticarete dökmüşler. Paranıza yazık sakın almayın.
-
@can-mavi Forumu çok yenice takip eden biriyim. İnsan kalitesini hemen belli eder. Sizin şahsi kaliteniz ve karakteriniz kendisini hemen ortaya koyuyor. En azından şahsım adına böyle düşünüyorum. O yüzden manipülatif konuşan insanları dikkate aldıkça tek şey sizin yorulmanız olacaktır.
-
@KaimakamAday düşüncen için teşekkür ederim, doğru söylüyorsun ama bir yerden sonra bazı şeyler dayanılması güç oluyor, bu surecte yapmamiz geren en doğru tavsiyeyi verdin aslında , tekrardan teşekkür ederim
-
Geçen sene ki net sayıları nasıl arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
-
@edielik
Kpss kitapları yeterli olur mu bilgisi olan var mı ? Birde arkadaslar ekonomide sorular kpss formatında mı yoksa daha mı yüzeysel? -
@polisiye-roman bu dediğine kendin inanıyor musun?!
-
Bourbone hoşafı gibi yıllanmış, bu sınavı asırlardır(!) üst üste kazanan kerli ferli, 35’ten gün alana kadar pes etmeye niyeti olmayan adaylar var, onlar mesleğe girsin. Başat temennim budur.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Balakhan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi sınav martta diyen de sendin, onu da yazmalıydın bence.
profil sayfamda çok gezinmişsin anlaşılan, sorsaydın söylerdik ne yazıp ne yazmadimizi.. istersen biraz daha gerilere de git de neler paylaşmışım bir oku .. ayrıca onu yazmam bile senin sınav olmayacak yazmandan daha iyidir, hiç olmazsa kimseyi dersten soğutmadım
-
@Av-aylin32, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Balakhan teşekkür ederim beni anlayabildiğiniz için..
iibf mezunlarını bilmem ama aoflülerin herhangi bi tez yazma vs gibi dertleri olmadığı için eğitim süreleri boyunca dipnotun anlam ve önemine sanırım çok uzaklarIibf liler bitti Şimdi de aöf lilere mi takıldınız.. amacınızı anlamamış gibi yapıp haala sizlere cevap verme gafletine düşüyorum ya asıl hata bende..
-
@can-mavi bunlarla ne kadar çok muhatap olursan o kadar kendilerini birşey sanarlar başka işiniz mi yok bir oraya bir buraya bakın işinize haydeee
-
@Av-aylin32 bırakın bu işleri bırakın, face gruplarından bu foruma atlayış yapmayın.. milleti dersten kitaplardan soğutmaya çalışmayın, kitap konusuna gelince de rekabetten cekinenlerden olmayı bırakın..
-
@can-mavi pardon da siz kimsiniz? sizinle şuan ilk defa bir münasebetim oluyor ve bana laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz çok garip gerçekten. Hayal dünyanızı yıkmak istemem ama facebook kullanmıyorum ve herhangi bir gruptan buraya gelmedim... Kitap konusunda rekabetten çekinenlerden miymişim hahaha insanları sağlıklı kaynaklara yöneltip yanlışları doğrularını bulmayı ayırt etmekle zaman kaybetmesinler yanlış şeyleri ezberlemesinler diye bir tavsiyede bulundum. ama sizin gibi insanlar her şeyin altında bir art niyet arıyor yazık...
Kişi kendinden bilirmiş işi -
@Av-aylin32 benim hicbir zaman art niyetli davranmadığımı senelerdir buradaki arkadaşlar bilir, daha 2 saat önce üye olduğunuz için sizin bilmemeniz normal
-
Arkadaşlar içinde bulunduğunuz tartışmanın ne kadar yersiz olduğunun farkında mısınız? Rica ediyorum bırakın da insanlar ilanın heyecanını, sevincini yaşasınlar ve mümkünse siz de bu heyecana dahil olun. Ben kimsenin burada durduk yere birilerini karalamak niyetinde olacağını zannetmiyorum. Herkes özgürce fikrini söylüyor ancak bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Bence bu yersiz tartışmayı sonlandıralım ve bu sürece “katkı sağlayacak” öneri ve paylaşımlarla devam edelim.
-
ilan hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. herkese başarı ve sınav şansı dilerim.
kitap eleştirisi yapıcam. elbette emeğe saygu,diğer taraftan içeriğinden tamamen bağımsız olarak,can çelik kardeşimiz ritüel kitabının basımevini değiştirmeli bence.
kitap kendini belli ediyor,kaliteli,emek verilmiş.
ama sayfa düzeni vs hoşuma hiç gitmedi açıkçası.bu arada @can-mavi kardeşimizde kelek olmaz !
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@k-k eleştiri bence de olacak, zaten bir şeyi güzelleştiren ona daha önceden yapılan eleştiridir.. ben kendime bile yapılan eleştiriye ses çıkartmıyorum, başka birinin yazdığı kitaba gelen eleştiriye neden ses çıkartayım, ama karalamak için yazılmayacak bir şey, gerçekten eleştiri için yazılacak.. ne tarzda yazıldığı zaten amacı ortaya çıkartıyor, hemen akabinde aof lilere sallanması bana biraz ortalığı karıştırmak için yazılıp çizildiğini hissettirdi , aof li olmamama rağmen beni bile irite etti ..
Neyseki sen ve senin gibi dostlar beni tanıyor biliyor , o yüzden icim rahat