9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Tardukağan teşekkür ederim denemelerede yer vermek lazım ayrıca yiğit yılmazın paylaştığı denemeler çok güzel gerçekten sınav formatına çok yakın sadece bir tanesini çözmüştüm sonrasında dedim daha çok tekrar yapmam gerekli
-
@can-mavi Türk İnsan Hakları Hukuku diye bir bölüm var bu ulusal mekanizmalar dediğimiz kısım burada da yer almış?
Bu kitap tek başına yeterli mi ? sınavlara yönelik diyebilir miyiz Hocam ? -
@mia_nur işin açıkçası insan hakları kısmi için hiçbir kitaba tam diyemeyiz , çok sorulan bir bölüm olmadığı için dersin çerçevesi bir türlü çizilemiyor, ama bence benim paylaştığım kitap güzel
-
@kemoenes kardeşim merhaba. kitap kendini belli ediyor,dünden bu yana inceliyorum,bu çok net açık. bir iki sınava (belki de bir sonraki sınavdan başlayarak) tercih edilen kitap olacaktır kas gibi. ama baskı görüntüsünü ben önemsiyorum açıkçası. verim için çok önemli bir kriter,en azından bana göre.
kas'ın görünüm tarzı çok iyi,ritüel'inki hoşuma gitmedi açıkçası. ama içerik gayet iyi. iyi iş yaptırır. -
@paretowilfredo ustad içim gidiyor bunu her gördüğümde 373.kisi olarak. Yeni sınav geldi ama hala bu durumu ne kabullenebildim ne de unutabildim. Etkisi devam ediyor. Umarım bu sınavda böyle bir saçmalığı tekrarlamazlar.
-
Arkadaşlar STATUS'un yeni eylül ayı basımı çıkmış 2000 soru. İnceleyeniniz var mı?
Bir de yüksel bilgili türkiye ekonomisi yeni basımı çıkacak mı arkadaşlar? En son 2018de basılmış. -
İnsan haklari icin bilgi üniversitesinin insan hakları hukuku çalısması var. Tavsiye ederim bakmanızı. Yararlı bir çalışma. Protokoller sözleşmeler icerikleri hepsi var.
https:// insanhaklarimerkezi. bilgi. edu. tr/tr/content/25-birlesmis-milletler-genel-bilgi/
-
İnsan hakları atlası çıkmıştı safa hoca. İnceleyen oldu mu arkadaşlar ?
-
İnsan haklarında Sefa hocanın atlasımı yoksa themis reşit hocanın kitabımı bende arada kaldım
-
@Aslan-Reyiz Kas 9. baskı için düzeltme notu mevcut mu ?
-
@kema-boratav, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar en hızlı çalışan kitapevi hangisi birde kitap beklerken zaman kaybetmemek lazım
Hocam savaşkitap ayni gun kargoya veriyor diye biliyorum
-
@modifix reşit gürbüz önceki baskıyı kullanmıştım kitap iyiydi safa sazak atlas görsellik olarak iyi olabilir tablolar falan onun kitapları iyi oluyor,reşit gürbüz de son kısımda sorular vardır iyiydi bu baskıda da koymuş ama bakma firsatım olmadı
-
@taromisaki9 birkaç örnek sayfa atmıştı bana ama nasıl atarım sana bilmiyorum
-
@vuralkara öncekinde ufak anahtar hataları vardi düzeltme notu paylaştı onun dışında soruları iyi yeni baskısında o hatalar düzeltilmiş ve soru sayısı arttırılmış
-
Ben aldım. Çalıştığım kadarıyla çok ince detaylı bir kitap değil. Bir nohutçu ya da kutluay kararlı’nın sınavla alakasız bilgileri yok. Anlaşılır düzeyde olmuş. Ama tabii yukarıda can mavi arkadaşında dediği gibi hiçbir kitap yeterli olmaz. İmkanınız varsa kendiniz de inceleyip bakın.
-
Ayrıca her konunun sonunda sorular var. O bakımdan güzel
-
@FreeBoY ben de anlamıyorum o iştem ama bilen arkadaşlar yardımcı olur da burada paylaşabilirseniz daha fazla kişi fikir sahibi olabilir
-
@sim safa hoca atlastan bahsediyorsunuz değil mi ? Kaç sayfa tam olarak ?
-
İnsan Hakları atlasının örnek sayfaları varsa iyi olur. Az biraz inceleme şansımız olur.
-
İnsan haklarından gelecek sorular tam anlamıyla muamma.3 kitaptan çalıştım bu dersi bunlardan çıkarsa yaparım ama ÖSYM biryerlerden değişik sorular bulup sorarsa o zaman problem tam anlamıyla şans yani